TEST af Kreafunk aMAJOR2 – Testfamilien
LÅGE 7 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2023

TEST af Kreafunk aMAJOR2

Flere af vores testere har den seneste måned testet højtaleren aMAJOR 2 fra Kreafunk. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Nora har sammen med familien testet den lækre aMAJOR 2 højtaler fra Kreafunk.

Nora fortæller:

Vi har igennem en måneds tid testet en helt fantastisk højtaler, der har skabt så meget liv i huset. En dugfrisk version af den klassiske aMAJOR højttaler – bare endnu større og bedre og i de sejeste farver, der pifter et hvert hjem op – nemlig en aMAJOR 2 i farven Ivory Sand. 

Pakken vi modtog indeholdte en manual, 1 stk. højtaler og 1 stk. USB-C ladekabel. 

Jeg har virkelig manglet en højtaler, man nemt lige kunne tænde, tilslutte med telefonen ved hjælp af bluetooth og bare sætte radio eller en spilleliste på – og så lyder det også godt, når det spiller. Jeg er så imponeret og ret tilfreds med den nye aMAJOR 2 fra Kreafunk. Den er hele 8% større og med en meget kraftig 40W digital forstærker med avanceret 360° lydteknologi, der sikrer en fyldig lyd. Bassen er dyb og klar og fylder ethvert rum!

Den er ligeså stilfuld at have fremme og spille god musik, når vi har gæster, der lige sætter prikken over i’et og skaber en fantastisk stemning. 

Selv børnene har forelsket sig i højtaleren og henter den gerne fra køkken-alrummet og tager den med den på deres værelser, hvor de skruer helt op for julemusikken og har en fest. Højttaleren er nemlig nem at snuppe med i den moderne læderstrop, der pifter designet flot op. Den er nem at betjene med dens blot 3 knapper – en tænd/sluk og to andre for at styre lydniveauet.

Med det indbyggede batteri kan vi nyde ubegrænset lyd i op til 30 timer på en enkelt opladning, og sikke en befrielse det er ikke at skulle tænke på at have en oplader ved hånden hele tiden. Jeg synes ofte, at andre højtalere med bluetooth ikke holder ret længe. Vi har kun opladet den én gang på den måned, vi har haft den, på trods af, at den har spillet mange gange  – det er så flot! Man kan tilmed oplade den trådløst via Qi opladere – wiCHARGE fra Kreafunk.

Herhjemme ønsker vi os en aMAJOR højtaler mere, så vi kan forbinde to for at opnå en levende musikoplevelse med Stereo Play. Jeg tror helt bestemt, at det vil føles som om, vi stod på første række til en yndlingskoncert.

Hvis ikke du kender Kreafunk, så er det dansk design og livsstil. De skaber og designer mange smukke lyd- og easy tech produkter, der understøtter ethvert behov og individuel stil. Navnet Kreafunk stammer fra ordene “kreativ” og “funktionalitet”, og deres vision er at gøre hverdagen lettere igennem lydens kraft – og hvis du spørger os, så ikke bare lettere, men livet er og bliver en fest med Kreafunk. 

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af aMAJOR 2:

Nytteværdi: MEGET GOD – Placér den i husets hjerte og nyd musik hver dag. Kan bruges af alle i hustanden, og højtaleren har en rækkevidde på op til 10m. Størrelse er Ø: 12,85 x H: 17,6 cm og en vægt på 1600 g.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Stilfuld, enkel og flot design. aMAJOR 2 fås i mange fine farver, både i de dæmpede, men også festlige farver. Der er kræset om alle detaljer, den er vandafvisende med IPX5, og batteriet holder i op til 30 timer efter 4-5 timers USB opladning. Den er lavet af 100% genbrugsplast, så selv miljøet er der tænkt på. 

Pris: MEGET GOD – Fantastisk pris til et fantastisk produkt. Den står til 1.499,95 kr. og forhandles både hos Kreafunk og mange andre forhandlere. Alle burde have en Kreafunk i huset. 

 


Anne-Louise har sammen med hendes familie testet aMAJOR 2 højtaler fra Kreafunk.

Anne-Louise fortæller:

Vi har den seneste måned testet den lækre aMAJOR 2 højtaler fra Kreafunk i farven Ivory Sand. Vi har tidligere testet en mindre højtaler fra Kreafunk, så derfor var forventningen stor.

Højtaleren er super let at sætte op. Man tænder den blot og forbinder via bluetooth til ens telefon. Herefter kan man spille musik fra telefonen nemt og med en super lækker lyd. Højtalerens smukke og enkle design gør, at den passer perfekt ind i et hvert hjem, og selvom den ikke fylder meget – så har den en super god lyd.

Højtaleren, som er lavet af 100% genbrugsplast,  har en kraftig 40W digital forstærker med avanceret 360° lydteknologi, der sikrer en fyldig lyd. Bassen er dyb og klar og giver de perfekte forudsætninger for fest i stuen med din yndlingsmusik.

Vi har placeret højtaleren i vores køkkenalrum, hvor den bliver brugt flere gange dagligt. Jeg nyder, at jeg nemt kan høre stille musik, når jeg står i køkkenet, og når børnene vil danse og feste kan der let skrues op, og lyden fylder hele rummet.

Silje på 9 elsker at sidde med i køkkenet og høre musik, mens hun hjælper i køkkenet eller hænger ud med en kop the. Hun har også lånt den med på værelset flere gange, da hun er lige så vild med den som jeg.

Med den fine læderstrop er det super nemt at gribe højtaleren og tage den med på farten. Den har et godt batteri, der kan holde helt op til 30 timer på en opladning – hvilket også gør den ideel at have med på farten. Når den er løbet tør for strøm kan den enten oplades via kabel (medfølger) eller trådløst via Kreafunks Qi opladere – wiCHARGE. (tilkøb)

Højtaleren har IPX5 dating, hvilket gør at vådt vejr ikke er nogen hindring. Den kan nemt stå på terrassen eller ude på badeværelset – da fugten ikke betyder noget.

Hvis man vil bruge højtaleren med Stereo Okay, så er dette også muligt – og vil give en fed lyd som var man til koncert. Derfor er endnu en højtaler også kommet direkte på ønskelisten.

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til denne stilrene højtaler.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen således:

Nytteværdi: MEGET GOD – Højtaleren er helt perfekt i alle hjem. Den spiller fantastisk, fylder intet og har en rækkevidde på op til 10m. Størrelse er Ø: 12,85 x H: 17,6 cm og en vægt på 1600 g.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Højtaleren er super flot og stilren. Den er lavet af 100% genbrugsplast, og så har den lang batteritid.

Pris: MEGET GOD – Den står til 1499,95 kr. og forhandles både hos Kreafunk og mange andre forhandlere. Super fin pris for en skøn højtaler.

 


Sara fortæller:

Vi har været så heldige at få lov til at teste denne virkelige lækre nyhed fra Kreafunk aMAJOR2 højtaleren. Da vi modtog den, var vi allerede vilde med den, og der var fra start af kamp om, hvem der skulle have højtaleren, så vi lavede et kompromis, og det er blevet til en dele højtaler. 

Vi bruger højtaleren hver dag, og hvis der skal laves små kreative projekter, er den lige med til at sætte prikken over i’et med den gode stemning samt lyden fra vores yndlings musik. 

Den er så flot og stilfuld i sit look, og man kan virkelig se, at der er kræset for detaljerne. Højtaleren er nem at snuppe med via den flotte læderstrop, og den er nem at tilslutte og connecte via bluetooth og kan derfor uden problemer bruges af både børn og voksne. 

aMAJOR2 har en klar og dyb bas, som sammen med dens kraftig 40W digital forstærker og med dens 360° lydteknologi, giver en super god lyd til at fyre op under din yndlings musik. Med det indbyggede batteri har højtaleren en batteritid på 30 timer på bare en opladning.

Lærke låner ofte højtaleren med op på værelset, når der skal fyres op for musikken, og kreativiteten skal udfoldes. 

Vi har testet højtaleren i en lille måneds tid, og vi har kun skullet oplade den en gang. Det synes jeg er virkelig imponerende, idet vi bruger den hele tiden og hver dag. Vidste du, at den vandafvisende, og derfor nemt kan bruges på bådeværelset til de lange bade, eller ude på terrassen?

Vi er virkelig blevet glade for den herhjemme, og jeg glæder mig til sommer, hvor vi helt sikkert skal have den med ud på terrassen til de sene og lune sommeraftner. Hvis ikke du ved, hvad du skal ønske dig til jul eller fødselsdag, så er her i hvert fald et godt bud, som kan glæde hele familien. 

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: Meget god – Højtaleren er nem at betjene, har god lyd og glæder den hele familien. 

Holdbarhed: Meget god – Den er nem at holde pæn, idet den ikke tiltrækker støv, og så er den nem at gøre ren, idet den er vandafvisende. 

Pris: Meget god – Prisen på aMAJOR2 er 1.499,95 kr. Det synes jeg er en virkelig god pris for så lækker en højtaler. 

Kvalitet: Meget god – Det er en højtaler hvor man slet ikke er i tvivl om, at både kvalitet og design er i top. 

 


Cebrina fortæller:

Vi har fået lov at teste en højtaler fra Kreafunk. Højtaleren hedder aMajor2 og er en handy og virkelig pæn lille højtaler. Den er til daglig placeret på i vores køkkenalrum, hvor den falder pænt ind i indretningen. aMajor 2 findes i 5 vildt flotte farver, og jeg havde virkelig svært ved at vælge. Med lidt hjælp fra pigerne valgte vi farven Dusty Olive. Men seriøst… tjek lige cotta orange. Den er er SÅ flot!

Vi har i forvejen et par højtalere fra Kreafunk. Alle spiller rigtig fint, er små og nemme at have med på tur og med pænt design. aMajor2 skiller sig dog alligevel ud, da den klart er den af de højtalere vi har, der kan spille højest. Kreafunks lyd er generelt virkelig god. Kender I ikke det med, at man på nogen højtalere kan skrue så højt op, at lyden bliver virkelig dårlig? Det er ikke tilfældet her. Hverken med aMajor2 eller nogen af de andre højtalere, vi har testet. Alle højtalere har en virkelig god og klar lyd, og når de spiller maks.

Min store piger og jeg har haft lidt interne kampe omkring, hvem der skulle have den nye højtaler. Og selvom jeg har trukket ”jeg bestemmer” kortet, så forsvinder den altså stadig engang imellem. Begge piger har en bluetooth højtaler fra Kreafunk på deres værelser. Det er virkelig nemt at forbinde med telefonerne, og de kan nemt selv gøre det. Ikke at de egentlig gør det så tit, for deres telefoner er jo koblet op med deres egen højtaler. Men engang imellem skifter de jo så deres ud med aMajor og skal connecte på ny.. egentlig nok bytter de nok mest pga. farven.

Højtaleren har en ladetid på omkring 4 timer, og så har du op til 30 timer med ren og klar 360° lyd. Og faktisk kan du også forbinde 2 aMajor højtalere, så du kan få musik i stereo. Samtidig er højtaleren også vandafvisende, hvilket er virkelig fedt, når man har den med på tur, eller bruger den til at overdøve skønsang på badeværelset.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er virkelig glad for, at vi har en transportabel højtaler, som giver en ordentlig lyd.

Holdbarhed: MEGT GOD – 30 timers lækker lyd og vandafvisende.

Pris: Meget GOD – Højtaleren koster 1499,95 kr., hvilken er en rigtig fin pris for en højtaler med så fin lyd.

Kvalitet: MEGET GOD – Kreafunk er generelt leveringsdygtig i lækre produkter og god lyd. aMajor2 er ikke nogen undtagelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 7 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2023