TEST af højtaleren aLOOMI fra KREAFUK – Testfamilien
TEST af Cirkus Arena 65 års jubilæumsforestilling

TEST af højtaleren aLOOMI fra KREAFUK

Vores tester Bianca har sammen med familien testet højtaleren aLOOMI fra KREAFUNK.

Bianca fortæller: Jeg var så heldig at få lov at teste den virkelig fine aLOOMI højtaler fra KREAFUNK.

Jeg modtog pakken og var allerede begejstret, da jeg pakkede højtaleren ud. Med aLOOMI højtaleren får man nemlig både lampe og højtaler i én.

Den er så smuk i designet, og der er virkelig kræset for detaljerne. Højtaleren er trådløs og kan derfor tages med over alt. Musikken afspilles via bluetooth fra f.eks. telefon eller iPad. Det er nemt at connecte telefonen/iPad med højtaleren. Det er derfor en højtaler, der uden problemer kan betjenes af både børn og voksne.

Højtaleren har rigtig mange fede funktioner. Den har et indbygget Lithium batteri med 7V, 2200mAh. Den har en spilletid på op til 30 timer samt en opladetid på 3-4 timer (usb) / 6-8 timer (Qi) ved fuld opladning. USB opladekabel medfølger, når man køber højtaleren.

Vi har testet højtaleren i en måned, og det har endnu ikke været nødvendigt for os at oplade den, så den holder altså virkelig godt på strømmen på trods af, at den er blevet brugt hver dag.
Den har stereo play som betyder, at man kan connecte to aLOOMI højtalere for at få sin musikoplevelse i stereo. Det er altså et kæmpe plus for en musikelsker som jeg.

Højtaleren er både støv- og vandafvisende og kan derfor tages med på farten. Den helt perfekte lampe til en strandtur, en picnic i haven, hyggestunder på terrassen eller hvor man nu måtte have lyst til at tage den med hen. Den måler 15×19,4 cm. (ø/h) og så vejer den kun 650g.

Lyden er helt exceptionel og klar. Man forventer ikke, at der kommer så meget lyd ud af så lille en højtaler, men det gør der virkelig. Diskanten er fuldstændig klar, og mængden af bass er helt tilpas, og så synes jeg, at det fine indbyggede LED-lys i højtaleren er så hyggeligt. Her kan man nemlig selv vælge om den skal lyse normalt, om man vil anvende candlelight funktionen eller om det skal være de 6 forskellige farvede lys. De er i øvrigt alle dæmpbare.

Vi bruger som tidligere nævnt højtaleren hver dag f.eks. når vi er i køkkenet og skal lave mad eller om aftenen, hvor vi lige vil høre lidt musik inden sengetid. I weekenden er det primært vores piger som bruger den. De kan nemlig nemt selv betjene den og afspiller musik fra YouTube via deres telefoner eller iPad. De synes også, at det fine lys gør den lidt ekstra sjov. Så holder de deres egen diskofest på værelset, som de siger.

Vi er så glade for den herhjemme, og jeg glæder mig allerede til sommer, hvor den helt sikkert bliver fast inventar på vores terrasse.
Højtaleren får vores største anbefaling med på vejen. Så hvis du også elsker musik og ikke ved, hvad du skal ønske dig til jul eller fødselsdag, så er denne højtaler altså et virkelig godt bud.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : Meget god – Den er meget nem at betjene, og lyden er så god, så den ville helt sikkert glæde de fleste.

Holdbarhed : Meget god – Højtaleren tiltrækker ikke støv, og den er derfor meget nem at holde ren og pæn. Det synes jeg er et kæmpe plus.

Pris : Meget god – Prisen på aLOOMI er 999,95 kr. Hvis man tænker over, hvad man får for pengene, så synes jeg faktisk, at det er en rigtig god pris.

Kvalitet : Meget god – Kvaliteten er helt i top, og det samme er designet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Cirkus Arena 65 års jubilæumsforestilling