TEST af silikoneposer fra Tupperware – Testfamilien
TEST af Membantu slyngevugge med motor

TEST af silikoneposer fra Tupperware

Flere af vores testere har den seneste måned testet silikoneposer fra Tupperware. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Nanna har testet Ultimate Silikoneposer fra Tupperware, 5,4 dl. Poserne findes i tre størrelse: 5,4 dl, 1 l., 1,8 l. og 2,9 l. Poserne er FDA-godkendt og dermed fri for ftalater, bly, latex og BPA.

Nanna fortæller:

Vi har efterhånden en del produkter fra Tupperware, som vi bruger flittigt i det daglige. Jeg ved efterhånden, at jeg kan regne med kvaliteten på det, der kommer derfra. 

De genanvendelige silikoneposerne er miljøvenlige og kan bruges både til opbevaring af ting og mad, og så er de let transparente, så man kan se, hvad man har I dem. 😊 

Poserne har ”lynlås” i toppen, som lukker helt tæt, og er nemme at lukke og åbne. Derudover har poserne et hul i toppen, så de f.eks. kan hænges på tasken eller klapvognen, så det er nemt at komme til, når man er på tur. 

Vi modtog to af de små silikoneposer, som rummer godt en halv liter. Poserne har en god ”snack”-størrelse, så vi har brugt dem, når vi har skullet have lidt lækkert med på tur. 

Poserne kan bruges både til fryser, mikroovn, ovn, sous vide. De tåler temperaturer fra minus 25 grader op til 220 grader. Jeg har blandt andet brugt silikoneposerne til at fryse madrester og æblemos i. Det smarte er, at man nemt kan tø maden op igen direkte i poserne. Og bagefter kan poserne vendes på vrangen og sættes i opvaskemaskinen – nemt! 😊 

Silikoneposerne fungerer også rigtig fint til toiletsager f.eks.

Tupperware er kendt for sine ”pang”-farver, og så skulle jeg komme med en lille bøn, så ville det være, at produkterne også kunne vælges mere dæmpede farver, så de passer mere ind i den nordiske indretning.    

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne er virkelig praktiske og kan, hvad de skal! 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er, som den plejer at være med Tupperware! Det kan holde til opvaskemaskinen og er bare robust.

Pris: MIDDEL – den mindste pose koster 199 kr. og den største koster 349 kr. Det er en dyr affære at skifte alle engangsposer ud med disse genanvendelige. MEN det ville være så godt for miljøet! 😊 

 


Mette fortæller:

Tupperware Nordic har eksisteret siden 1962, men allerede i 30’erne opfandt Earl Tupper det materiale, som i dag er grundlaget for de verdensberømte plastprodukter. Hvor Tupperware før i tiden blev forbundet med f.eks. bananholderen, er deres produkter i dag designet til at matche kundens behov og livsstil. Designteamet har fingeren på pulsen, og produkterne er bl.a. udstillet på MOMA i NY. Produkterne sælges i dag via homeparties, som blev et banebrydende koncept for Tupperware i 1951.

Jeg har testet to størrelser af universal krukken: 3,25 dl. og 8,25 dl.

Universalkrukkerne har jeg brugt især til min mellemmad på arbejdet. Den lille krukke passer perfekt til yoghurt og låget, med plads til opbevaring, har indeholdt musli eller nødder.

Størrelsen er perfekt og låget slutter 100% tæt. Derudover har vi også gjort brug af krukken til agurkesalat.

En fin lille størrelse til hverdags-syltning, men når vi kommer ind i vintermånederne, vil jeg mene den store skal i brug – bl.a. til rødbeder.

Den store af krukkerne har vi brugt til salat til arbejdet, da låget kan indeholde enten dressing eller nødder. Derudover slutter låget igen så tæt, at vi også har brugt den til drikkevarer på farten. De skal nævnes, at krukkerne kun må indeholde kolde ting og ej heller kulsyreholdige drikke.

Lågene er universelle og kan med fordel kombineres på de forskellige krukker.

Som idé til adventspakke kan du også benytte krukken som værtindegave – fyld den op med ingredienser og opskriften på f.eks. julesmåkager. Julesmåkager og en tupperware krukke i gave – whats not to like?!

Derudover har vi testet genanvendelige silikonepose.

Vores datter er lige startet i børnehave, og udover at han skal have madpakke med hver dag, så skal de også medbringe frugt. Vi har testet silikoneposen på 5,4 dl, og den størrelse er  g e n i a l som frugtpose. Vores datter kan selv åbne posen, selvom den lynlås-lignende lukning slutter meget tæt.

Jeg ville ønske at jeg havde haft silikoneposerne, da vores datter var baby, og hun skulle til at spise bl.a. mos og grød. Poserne kan både fryses ned til -25g, og varmes op til 220g., så derfor er de oplagte til nedfrysning- og opvarmning af portions-mad til baby! Personligt synes jeg, at bøtter fylder enormt meget i fryseren, hvor silikoneposerne kan lægges oven på hinanden og spare plads – og man skal ikke være bange for noget siver ud, fordi de slutter tæt!

Selvom de har en farve (gul, grøn, blå eller lilla), er de stadig transparente. Derfor kan man stadig se, hvilken mad der gemmer sig deri, og man behøver ikke skrive på poserne. Når poserne skal rengøres vendes de på vrangen og smides i opvaskeren. De kan også vaskes i hånden, men hey- det andet er da nemmere.

Apropos nemt- De morgener jeg har travlt har jeg kastet 1dl. havregryn og 2 dl. vand i, 2 min i mikroovn, og så havde jeg grød med på farten. SMART, da det ikke sviner i bilen, som hvis jeg havde en skål med. Den kan være lidt varm at holde på efter en tur i varmen, men der er et lille hul for oven, man kan holde i. Dette hul gør også, at man f.eks. kan svinge en karabinhage i og hænge den på skoletasken med f.eks. 10-mad (frikvartersmad) i.

Udover mad kan man også bruge poserne til bl.a. toilettaske/tandbørsteopbevaring, mobilopbevaring til strandturen, og de større af poserne er geniale til sokker, undertøj osv. når du skal på ferie, så der er styr på sagerne.

Til sidst vil jeg nævne, at silikoneposerne fra Tupperware selvfølgelig er lavet uden BPA, bly, latex og ftalater, og de er fødevaregodkendte.

Min vurdering, ud fra de 5 kriterier MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har været rigtig glade for silikoneposerne. Udover størrelsen og deres måde at lukkes på, har vi været glade for at maden kan fryses- og varmes direkte deri. Derudover er det en god følelse, at man kan genanvende og derfor passe på miljøet. 

Vi har gjort mest brug af den lille krukke med opbevaringslåget. Den store krukke har en størrelse som gør, at vi havde svært ved at se hvad den skulle bruges til. Vi blev dog inspireret af www.tupperware.dk.

Holdbarhed: MEGET GOD- Alle produkterne er blevet brugt- og vasket stort set hver dag, og de holder stadig form og udtryk til UG.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne virker som værende af stærk- og langtidsholdbar kvalitet

Pris: GOD – 

Priserne for silikoneposerne er i den høje ende, men samtidig er kvaliteten også i top. 

Priserne på de to forskellige krukker er helt fair. De slutter tæt i låget, er fler-funktionelle og holder form og farve.

Silikonepose 5,4 dl.: 199kr

Universal jar 3,25 dl 99kr

Universal jar 8,25 dl. 149kr.

 


Vores tester Kirsten har testet de nye silikoneposer fra Tupperware.

Hun fortæller:

Jeg har haft fornøjelsen at teste nogle af de nye silikoneposer fra Tupperware. Da jeg modtog poserne og så, hvor lidt de fylder, når de ikke er i brug, var min tanke, at nogle af alle de bøtter, der optager plads i køkkenskabet måske kunne kasseres til fordel for silikoneposerne. Men først skulle poserne selvfølgelig prøves af. 

Hjemme hos os er vi altid gået meget op at smide så få rester ud som muligt. Vi er gode til at få brugt vores rester på forskellige måder, og denne gang prøvede jeg at lave en lille let frokostret af nogle af dem. 

Jeg kom lidt grøntsager, kartofler og skinke i en af de nye silikoneposer fra Tupperware. Derefter kom jeg 2 æg og lidt krydderier i posen, lukkede den og rystede det hele sammen.

Posen kan tåle op til +220°, så den blev sat i en gryde med kogende vand, hvor den hyggede sig til det hele var færdigt. 

Resterne ala scrambled eggs blev vendt ud på en tallerken, drysset med en lille rest stegt bacon og lidt grønt, og serveret med rugbrød. Det er en super nem måde at bruge rester på, og metoden giver minimal opvask. 

Sidst, men ikke mindst så klarede silikoneposen også en tur i opvaskemaskinen. Nogle af de gode ting, der ved poserne er nemlig også, at de både tåler at komme i fryseren (ned til -25°) og i ovnen/mikroovnen (op til 220°). Har man en sous vide kan silikoneposerne også klare at komme i den.

Det er altså nogle virkelig anvendelige poser, som selvfølgelig også kan bruges på mange andre måder end i køkkenet. De er super gode, når man skal have snacks med på arbejde eller i skole. De er super gode til solcreme, solbriller m.v. på strandturen, så tingene ikke bliver fulde af sand. De er super gode til lidt make-up på weekendturen osv. Vi har faktisk også brugt poserne, når vi skal på familiebesøg med en enkelt overnatning, og bare lige skal have en tandbørste og deodorant med. 

En anden ting er, at poserne er lugttætte. Det fik vi bevis for på en af vores skovture sammen med hundevennerne. Jeg tog en god håndfuld guffer i en silikonepose og satte posen på bordet, som vi mødtes ved. Alle hundeejere ved, hvor god lugtesans hundene har, men de var overhovedet ikke interesserede i posen. 

Med det samme posen blev åbnet var hundene klar til at få nogle guffer. Så er det ingen sag, at blive populær hos hundene. 

Alt efter posernes størrelse kan de bruges til rigtig meget i køkkenet. Man kan slippe for at bruge stegeposer til ovnen og engangsplasticposer, så miljøet skånes – noget vi går meget op i her i huset.

Jeg må hellere investere i en af de store silikoneposer, jeg kunne nemlig godt tænke mig at undersøge, om det kan lade sig gøre at lave risengrød i sådan en pose.

 

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – De nye silikoneposer fylder kun lidt, kan tåle at komme både i fryser, ovn/mikroovn, opvaskemaskine, så de er super anvendelige.

Holdbarhed: MEGET GOD – Poserne virker utrolig robuste på grund af den ret tykke silikone, de er lavet af. Lukkemekanismen er lidt grov i det, så man kan være sikker på, at den ikke går i stykker. 

Pris: MEGET GOD – Pris og kvalitet hænger sammen. 

Kvalitet: MEGET GOD – Silikoneposerne virker virkelig robuste og holdbare, og er helt tydeligt i en virkelig god kvalitet. Som alle andre produkter fra Tupperware, jeg har stiftet bekendtskab med, virker poserne umulige at slide op. 

 


Vores tester Nadia har sammen med hendes piger Zoe og Haley testet silicone bags og universel jars fra Tupperware.
Nadia fortæller:
Jeg har i omkring 15 år brugt Tupperware produkter, og de holder stadig. Kvaliteten af Tupperware er helt unik, og når jeg først finder et produkt jeg kan lide, så bruger jeg det dagligt i husholdningen.
Vi har testet to silicone bags, som er en god erstatning for plastikposen. Den kan åbnes og lukkes igen og igen. Den kan tåle at komme i køleskabet og i fryseren, så den kan nemt bruges til mad rester fra aftensmaden. Den kan desuden komme direkte i mikrobølgeovnen, så madresterne kan varmes op og spises. Mega smart til en madpakke. Desuden kan de komme direkte i opvaskeren, så de nemt kan blive rene.
Det vi har brugt de smarte silicone bags mest til, er snacks til fritidsaktiviteter. De passer perfekt til frugt, kiks og noget lækkert, så begge piger er glade og tilfredse efter deres fritidsaktiviteter.

De smarte universel jars har vi brugt til madpakken. Haley har hver dag madpakke med i skolen, og nogle gange vil hun gerne have andet med end rugbrødsmadder. Her har vi lavet lækker pastasalat til hende, med alt hendes yndlings, som pasta, majs, agurk og tun. Det smarte er, at oppe i toppen, kan der ligge noget som ikke bliver blandet sammen med resten, så det holdes lækkert og friskt indtil det skal spises. Det har Haley været rigtig glad for. Det hele kan tåle at komme i opvaskeren.

Vi er rigtig glade for alle produkterne, og de er blevet brugt meget, siden vi modtog dem. Især de to silicone bags bliver brugt mange gange om ugen. Det er helt sikkert noget, som jeg overvejer at købe flere af, samt andre størrelser, da de er virkelig gode til at erstatte den normale plastikpose.

Som pigemor, er der ofte en masse leg igang, blandt andet med dukker og picnic, og ofte har jeg ikke kunne finde de forskellige produkter, da Haley har været i skabet, og holder picnic for dukkerne med dem. Så de kan heldigvis bruges til mange ting.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD; Tupperware produkter er meget holdbart og kan bruges til mange ting og på forskellige måder.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD; Tupperware er utroligt slidstærkt og holder i mange år. Det kan bruges igen og igen. Kvaliteten er virkelig god, og man kan mærke de tanker, der er blevet lagt i produkterne.

Pris: GOD. Silicone bags koster 199kr for den størrelse vi har og universel jars koster 99kr. og 149kr. Jeg synes, priserne er fornuftige, da det er slidstærk og kan holde i mange år. Med Tupperware ved du, at du køber kvalitet.

 


Vores tester Jane har den seneste måned testet silikoneposer fra Tupperware.

Jane fortæller:

Jeg modtog en pakke fra Tupperware, hvor der udover 2 silikone poser også var 2 bøtter med.

I forvejen har jeg en del Tupperware, da jeg gennem et langt liv har erfaret at de har en god holdbarhed og ikke bliver skæve, når de kommer i opvaskemaskinen, så da jeg blev tilbudt denne test af et nyt spændende Tupperware produkt, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg gerne ville prøve dette.

Den testede pose har en kapacitet på 5,4 dl – men den fås også i større størrelse. Hos os er vi 2 personer, så der er den passende til en rest fra aftensmaden.

Posen har en fin lynlås lukning, som nemt lukkes med 1 hånd. Jeg kom en rest kødsauce i posen, som blev lagt i fryseren – elsker at de ikke fylder så meget i fryseren. Efterfølgende blev den taget op igen. Posen ville sagtens kunne gå i mikrobølgeovnen, eller et vandbad i en gryde, men jeg valgte at varme kødsaucen op i en gryde. Efter jeg havde tømt posen, var det bare at smække den i opvaskemaskinen, så var den klar igen – også uden, at der var vand alle mulige steder, som man ser på mange bøtter.

Posen er også blevet brugt til snack til barnebarnet på 16 måneder, lige lidt kiks ned i posen, så kan han gå rundt og hygge med den, uden at han taber kiks overalt – til sommer vil jeg bruge den til udskåret frugt, når vi skal til stranden.

Den medfølgende store blå bøtte har jeg ikke fået brugt endnu, men elsker at der er et separat rum, hvor der kan være dressing, tænker nemlig at bøtten er fin til en salat, og jeg hader salat der har lagt i dressing. Den kunne selvfølgelig også bruges til youghurt, hvor muslien kan opbevares seperat. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De er nemme at bruge og holde rene. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Sammen gode kendte tupperware kvalitet som altid.

Pris: MEGET GOD – med en priser på 199 kr. for en pose, er det en meget fair pris, for et produkt, som man har, og som bliver byttet uden beregning, såfremt der opstår problemer

Kvalitet: MEGET GOD – virkelig lækker kvalitet.

 


Sara fortæller:
Vi er vilde med de nye Silikoneposer fra Tupperware. De er fulde af muligheder, og det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænsen for hvad de genanvendelige silikoneposer kan bruges til. 

De er perfekte til opbevaring af frugt eller snack, og så er de geniale til at have med på tur eller i skoletasken, og med deres brede åbning kan man nemt fylde posen. Posen er designet med et smart hul i toppen, som passer perfekt til en karabinhage, så du let kan hænge posen på taske. 

Silikoneposen er en genanvendelig pose, i det den tåler temperaturer helt ned til -25 grader og samtidig tåler den varme helt op til 220 grader. En ekstra bonus er, at de er nemme at rengøre, da de tåler opvaskemaskine, og det er virkelig et ekstra plus. Du skal blot vende dem på vrangen, og så putte dem i opvaskemaskinen. Posen har en unik lukning, som gør den nem at åbne og lukke. 

Lærke har madpakke med i skole hverdag, og de her silikoneposer er geniale til det, idet de er transparente, som gør det nemt at se. hvad der gemmer sig i posen. Posen kan stå af sig selv, hvilket gør det let at spise direkte af den. Lærke har også brugt silikoneposerne, når hun har veninder med hjem, hvor de så har fået udskåret frugt, nødder og pølsehorn med op på værelset i dem. 

Man kan få disse silikoneposer i fire forskellige størrelser 5,4 dl, 1 l, 1,8 l og 2,9 l. Det smarte ved dem er, at de passer ind i hinanden, hvilket gør, at man spare på pladsen, når de ikke er i brug. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Virkelig brugbar til både den lille snak, opbevaring og madlavning

Holdbarhed – MEGET GOD: Virker til at være i god kvalitet og nogle lækre materialer. 

Pris – ??: Jeg har ikke kunne finde prisen på den, men kvalitet og pris plejer at hænge meget godt sammen hos Tupperware. 

Kvalitet – MEGET GOD: Lækkert design, Kvaliteten er i top, og man er ikke i tvivl om, at det er rigtig god kvalitet.

 


Vores tester Marie, har sammen med hendes familie testet de nye silicone bags fra Tupperware. 

Marie fortæller: 

Hvis man ligesom os er ved at købe os fattige i plastikposer, som heller ikke ligefrem er de kønneste. Så er disse Tupperware silicone bags lige sagen. 

De tåler op til 220 grader og kan derfor både gå i ovn og mikrobølgeovn. De tåler ned til -25 grader, så der kan også gemmes f.eks. rester eller en portion smoothie i fryseren. 

En anden smart ting er, at de er oplagt at bruge i sous vide, OG så kan de gå i opvaskemaskinen. 

De er lavet uden BPA, bly, latex og ftalater derudover er de fødevaregodkendt. Poserne har en god form, hvilket gør, at de kan stå selv og ikke bare vælter rundt i skuffer og tasker.

De lukker helt tæt og holder maden frisk. Liam har brugt dem til bla. Frugt, pølsehorn, snacks mm. de kan nemt være i skoletasken, og er derudover også nemme at have med på tur. 

Der er god plads i dem og farverne er simpelthen så indbydende. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Tupperware silicone bags er virkelige nyttige og hjælper med at bruge unødvendigt mange plastposer. 

Holdbarhed: MEGET GOD. Trods de efterhånden har været en del gange i både skole og opvaskemaskine, er de stadig som nye og lukningen lukker stadig tæt. 

Pris: Jeg kan umiddelbart ikke lige fremsøge prisen nogen steder. 

Kvalitet: MEGET GOD. Design, materiale og kvalitet er i top. Jeg vil til enhver tid anbefale Tupperware. 

 


Heidi fortæller:

Jeg er nærmest født ind i Tupperware verden, opvokset med Tupperware og fulgt den udvikling, der har været over en lang årrække. 

Jeg har haft glæde af og teste to genanvendelige silikone bags str. S på 540 ml, samt 2 stk. bøtter.

Silikone bags har mange anvendelsesmuligheder, og de kan faktisk fungere som bl.a. en frysepose, kogepose eller til opbevaring. Bruges til evt. en madrest, som gemmes i fryseren, og derefter kan gå direkte i mikroovnen, eller ovn, helt op til 220 grader. Det er også en mulighed, at de kan bruges til kogepose eller opvarmning i en gryde vand, selv sous vide kan de bruges til. Og så kan de gå i opvaskemaskinen. Meget alsidige poser. Poserne er laver uden bly, latex og ftalater, med en god holdbarhed.

Når barnebarnet hentes fra skole og tit har brug for lidt snack, er det nemt at bruge en silikone bags. Er også god at have med, hvad enten det er i skolen eller på tur. De har en smart ”lynlås”, som er nem at lukke og åbne og holder helt tæt, selv til flydende ting. Det smart hul i toppen, er lavet til brug af en karabinhage, som kan hægtes på skoletasken. 

Jeg brugt den til min shake med mit pulver i låget og væske i beholderen. Den er tæt, så jeg havde mulighed af for at ryste det sammen Dåserne er gode til bl.a. en salat i den store og dressing i den lille bøtte med låg, som fungerer som låg. De har en god stor åbning, så det er let at fylde i. De er samtidig gode til opbevaring i køleskab, de slutter tæt og fylder minimalt.

Tupperware er kommet for at blive, det har en fint design og er meget anvendeligt med mange funktioner, samt de følger med udviklingen og er gode til at forny sig. Der er god mulighed for at finde lige det produkt eller farve som passer til ens hjem/køkken.

I dette tilfælde bliver vurderingen. 

Nytteværdi:  MEGET GOD – Produkterne er anvendelige og kan bruges i hvert et hjem i dagligdagen, til alle former for madlavning, servering og opbevaring. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Alle produkter er lavet af et solidt og holdbart materiale i en god kvalitet.  Tidløst og anvendelig funktionelle produkter, som følger med tiden både i design og farver. 

Pris: God – Kvalitet og pris hænger godt sammen her, og man også får en god garanti. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Membantu slyngevugge med motor