TEST af Lego Minecraft (21255) – Testfamilien
TEST af Lego Disney : Kong Magnificos slot

TEST af Lego Minecraft (21255)

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego Minecraft 21255. Her kommer deres anmeldelser:


Trine fortæller:

Abel på 9 år har testet det nye byggesæt fra Lego Minecraft, der hedder Baghold ved Nether portalen. Abel har i mange år kendt til Minecraft verdenen især via spil på sin iPad og syntes, at det var mega fedt, at det lige var det han skulle teste fra Lego.

Inden han startede med at bygge, hentede vi Lego builder appen, som han havde meget sjov med. Her kan man bygge, zoome og dreje sit byggesæt i en digital verden. Du kan også bygge sammen med andre hvis man har lyst. Mega smart.

Abel byggede sættet over et par dage, men der er efterfølgende meget god leg i det, da der er dele, der kan skyde, og dele der kan vælte og dermed skaber en mere realistisk leg. Det hele bliver altså bare lige en tand federe, når man kan skyde noget ned med sin ildkugle figur.

Måske vi må ud og købe nogle af de andre pakker med Minecraft. Abel har i hvert fald haft en fest med dette og bygger gerne mere fra samme serie.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD Mange timers underholdning, leg og fordybelse.

Holdbarhed: GOD Lego holder for evigt.

Pris: GOD Prisen er i et fint prisleje

Kvalitet: MEGET GOD

 


Vores tester Trine har sammen med sin søn Christian på 9 år bygget Lego Minecraft Baghold ved Nether-portalen (21255).
 

Trine fortæller: 

Christian har været meget spændt på at se de nye Lego Minecraft sæt i 2024. Det var en meget begejstret dreng, der modtog Baghold ved Nether-portalen. Han er specielt vild med Hoglin-figuren og den diskos-skydende gast. Derudover er Nether-portalen en flot detalje i den fine blodrøde skov.


Christian gik straks i gang med at bygge sættet, og aldersmæssigt passer det fint til børn, der også er yngre end Christian. På kassen står alderen til 8+.


Noget af det som er ret fedt ved Minecraft serien, er de flotte forskellige farver sættene har. Mange af sættene er farvestrålende og flotte på hver deres måde, og det her skiller sig ud med de røde og lilla detaljer. 

En anden detalje, der er med det her Minecraft sæt, er,at det kan mixes sammen med et af de andre nye Lego Minecraft sæt (Våbenkammeret 21252). Generelt fungerer det godt at bygge sættene sammen, da det kan give det fedeste landskab – ligesom i Minecraft spillet.

Min vurdering samlet er: MEGET GOD

Nytteværdi: MEGET GOD – Både under byggeprocessen og efterfølgende som leg, er Lego Minecraft – Baghold ved Nether-portalen meget sjov og skaber god fantasi til leg. 

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Ligesom med alt andet Lego, så er holdbarheden god.

Pris: MEGET GOD – det er et rigtig fint sæt til pengene (349,95 kr.).

Kvalitet: MEGET GOD – Lego klodser holder til lidt af hvert og kan altid bygges igen og igen. 

 


Christina fortæller:

Jeg glædede mig til at modtage pakken, da alle 3 børn elsker Minecraft.

Da vi modtag pakken, åbnede børnene den med det samme, og det faldt i god jord. De kunne ikke vente med at samle det.

Kassen indeholdt 3 poser med Lego og en samlemanual med trin for trin, så det er super nemt at samle, så alle 3 børn var med til at samle det. Tino 5 år samlede manden, Lea 6 år samlede dyret og spøgelset der kan skyde, og Nicki 10 år samlede selve basen. På kassen står der 8 år – tænker egentlig, det passer meget godt.

De var alle sammen rigtig stolte, da de var færdige med at samle det, og der skulle bare leges med det, med det samme.

Nicki, Lea og Tino leger med basen, som indeholder en portal, de kan komme til en anden verden med. Her er der et spøgelse, som man skal passe på, den kan nemlig skyde. Det syntes alle børnene var mega cool. Der er også en ala mammut med, som kan kaste med manden og klodserne. 

Det er et rigtig fint sæt, som børnene har leget rigtig meget med. De har leget enten alene med sættet eller leget samme med nogle af de andre sæt Minecraft, Nicki havde i forvejen.

Det er et sæt man kan samles om eller man kan også hygge sig alene med det, hvis man mere er til det.

Vi kan klart anbefales det herhjemme 🤩😁

Vores vurdering af MINECRAFT 21255 – Baghold ved Nether-portalen

Nytteværdi: Meget god – man kan altid hygge sig med at bygge det, bygge det om eller bygge til. 

Holdbarhed: Meget god – det tid børnene har leget med. Lego har det bare holdt og ikke gået i stykker.

Pris: God – Lego er ikke billig, men kvaliteten passer med prisen.

Kvalitet: Meget god – hvis der er noget, der mangler eller er i stykker, kan man skrive, og de erstatter det eller efter sender.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Disney : Kong Magnificos slot