TEST af Lego Disney : Kong Magnificos slot – Testfamilien
TEST af Quercetti i samarbejde med Scandinavian Baby Products

TEST af Lego Disney : Kong Magnificos slot

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego Disney: Kong Magnificos slot. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Ida har sammen med Luna på 5 år testet fint “Ønsket Lego”. Der er tale om Kong Magnificos Slot, som er super kreativt, fyldt med genkendelige figurer og elementer fra filmen og mange timers leg.

Vi fik tilsendt pakken, og Luna var så spændt. Æsken er sød og farverig. Allerede på emballagen indbyder det til leg, og fantasien sættes i gang. Luna har leget en del med Lego, men aldrig prøvet at følge en manual før .

Slottet er nemt at gå til. Klodserne er inddelt i poser, så man ikke mister overblikket. Der var to manualer, og vi fik virkelig lejlighed til også at øve tallene.

Vi lavede slottet af et par omgange. Og Luna var på fra start til slut. Hun var virkelig tålmodig og god til at kigge i manualen og finde klodserne. Hun faldt i leg nogle gange undervejs, og så holdt vi bare pauser.

Slottet hedder til 7+, og den var også alt for svær for Luna. Storesøster Lærke på 8 var med et par gange, og det var super nemt for hende, men hun har også en del erfaring med Lego byggeri. Men selvom det var svært for Luna, så synes hun, det var virkelig sjovt, og vi hyggede os rigtig godt sammen. Desuden har hun leget meget mere med det efterfølgende, end Lærke ville have gjort.

Udover det fineste slot, så indeholder pakkerne også de skønneste figurer. Især det lille ønske, er ikke til at stå for. Og menneskerne, er fuldstændig som plukket ud fra filmen. Luna hoppede direkte ind i universet og legede ud fra filmen, hvilket også var med at gøre byggeriet endnu sjovere for hende.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Udover at der altid er masser af kreativ leg i Lego, så er det også en god måde at træne finmotorik. Og så selvfølgelig kvalitetstid sammen. Hjemme hos os er Lego virkelig det, som samler familien, både far, mor og begge piger synes, det er hyggeligt og sjovt.

Holdbarhed: MEGET GOD  – der er ikke en finger at sætte på Lego, som bare kan holde til det hele. Slottet står på børneværelset, og der står det så fint.

Pris: MIDDEL – Prisen ligger på omkring  850,-. Det synes jeg faktisk er lidt dyrt i forhold til, hvad man får. Jeg er med på, at der er mange elementer og meget leg i Lego, men lige her ligger den i den høje ende. Vi har tidligere testet Lego, hvor jeg synes prisen har været svarende indholdet… Jeg kan ikke lade være med at tænke om prisen er høj, fordi der står Disney på.

Kvalitet: MEGET GOD –  Super god kvalitet, kreativt og farverigt. På æsken står der 7+. Og den passede fint til Lærke på 8 år, som lavede noget af det helt selv.

 


Vores tester Cebrina har den seneste tid testet Kong Magnificos slot fra Lego .

Cebrina fortæller:

“Emma var så heldig at modtage den fineste pakke med Kong Magnificos slot.

Lego har lige siden pigerne var små været et hit herhjemme. Personligt synes jeg, at det er blevet lidt hyggeligere efter, de er blevet større, og vi sammen kan sidde med alle de fine samlesæt, som LEGO står bag.

I juledagene udkom Disneys nye film ØNSKET i biografen. Den var vi inde at se, og pigerne var som altid helt fortryllet af Disneys magiske univers. Og begejstringen var også stor, da de modtog pakken fra Lego.

Noget med fantasi, kreativitet, leg, læring og nærvær er et godt bud på en weekend aktivitet hos os, og derfor er Lego altid et hit. Min lillesøster var på besøg, og hurtigt kastede hun sig over kassen med Lego sammen med pigerne.

Jeg elsker den tid, vi har med at samle LEGO sæt. Det indbyder til en masse snakke samtidig med, at vi via leg får øvet tal og lidt plus stykker. Jeg er kæmpe fan af, at der er udfordring, læring og kreativitet igennem leg.

Kong Magnificos slot er som alle andre LEGO sæt helt vildt detaljeret. Jeg bliver altid overrasket over detaljeniveauet. Det er helt sikkert også en af grundene til, at pigerne kan få timer til at gå med at lege med Lego.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO er så fantastisk legetøj, fordi der er flere forskellige processer i det.

Holdbarhed: MEGT GOD

Pris: Middel – GOD – Pakken koster 850,- hvilket er i den dyre ende, men med Disney referencen og detaljegraden er der ikke noget at sige til det.

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO holder i evigheder og giver mange timers leg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Quercetti i samarbejde med Scandinavian Baby Products