TEST af Quercetti i samarbejde med Scandinavian Baby Products – Testfamilien
TEST af LEGO DREAMZzz – Zoey og katteuglen – 71476

TEST af Quercetti i samarbejde med Scandinavian Baby Products

Flere af vores testere har den seneste måned testet produkter fra Quercetti i samarbejde med Scandinavian Baby Products. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Jeanne har sammen med sine børn Silje-Sophie på 5 år og Tristan Elias på 3 år testet produkter fra Quercetti, som distibueres af Scandinavian Baby Products. 

Følgende produkter er testet:

Jeanne fortæller: 

Da testen kom ind ad døren, kunne børnene slet ikke vente med at komme i gang med at lege. Æskerne er virkelig fint illustreret og viser tydeligt indholdet. 

Alle produkter har været et stort hit og har dannet ramme om mange hyggelige stunder. 

Vendespillets fine mariehønedesign gør spillet ekstra spændende for børnene, og brikkerne er langt nemmere at løfte end de traditionelle tynde brikker. Spillet indeholder hele 12 forskellige plader, med forskellige temaer som f.eks. sommerfugle, blomster og grøntsager. Vendespillet ligger op til en masse skjult læring såsom at styrke ordforråd ved at sætte ord på billederne, lære at tælle ift. hvor mange mariehøner, man har samlet samt at lære at vente på tur. Det blev hurtigt lidt for nemt for Silje, da hun husker billedernes placering, men for Tristan på 3 år er sværhedsgraden helt perfekt. 

Silje elsker at tegne og er virkelig glad for designskabelonerne, da hun nu kan tegne de ting hun ellers syntes var svære. Tegnesættet indeholder 4 plader med forskellige skabeloner samt en smart æske, hvor man kan sætte de medfølgende tuscher i, men som også kan bruges til at samle det hele i, når det ikke er i brug. 

Særligt Tristan er meget glad for kuglebanen og kan bruge lang tid på at lege med den. Banen kan sammensættes på mange forskellige måder, hvilket sætter gang i kreativiteten. De enkelte dele kan være lidt svære at sætte sammen for børnene, men det betyder også, at den står stabilt, når den er samlet, og de kommer til at skubbe til den. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra

MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – produkterne har allerede givet mange hyggelige stunder og ligger op til både leg og læring. 

Holdbarhed: MEGET GOD – legetøjet kan bruges igen og igen, og er lavet i materiale, som kan tåle at blive tabt. 

Pris: GOD – Priserne spænder fra 149,95kr til 219,95kr, hvilket er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er overordnet set rigtig god på alle produkterne.

 


Vores tester Marianne og børnene Wilmer (6 år) og Irma (5 år) har testet Migoga Marble Run kuglebane starter set, Designskabeloner – bondegård og FantaMemo vendespil med mariehøns fra Quercetti som distribueres af Scandinavian Baby Products.

Marianne fortæller:

De to mindste herhjemme elsker nyt legetøj (hvilke børn gør ikke det?), og de var virkelig begejstrede fra start over de tre super fine produkter. Quercettis legetøj adskiller sig fra andet legetøj ved dets minimalistiske former og appellerer til at fremme barnets individuelle kreativitet. Legetøjet har en bestemt funktion, men rummer uendelige legemuligheder og er meget intuitivt og dermed nemt for barnet at kaste sig ud i.

Kuglebanen var et kæmpe hit fra start. Vi byggede i fællesskab den på æsken, men ret hurtigt skilte børnene den ad og byggede nye versioner. Den er virkelig nem at lege med for dem i forhold til andre kuglebaner, hvor de har haft brug for en del voksenhjælp. Det er slet ikke nødvendigt her. Der er uendeligt mange muligheder for forskellige baner, selvom det kun er et starter set.

Designskabelonerne har begge børn også været vilde med. De er virkelig nemme for dem at bruge, og de medfølgende tuscher er af god kvalitet. Her kan de hurtigt få tegnet en super fin tegning af f.eks. en hel bondegård med både hus, traktor og dyr. 

FantaMemo vendespil med mariehøns har været super hyggeligt for især Irma at spille. Det adskiller sig fra andre vendespil ved at have en 3D effekt i form af mariehønsene, som man tager af i stedet for at vende brikkerne om, som man normalt ville gøre.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk legetøj, hvor både børn og barnlige sjæle kan fordybe sig. Der er til mange timers leg, læring og underholdning 

Holdbarhed: MEGET GOD – Både designskabeloner, Fantamemo og kuglebanen er lavet i kraftig plast og kan helt sikkert holde i lang tid

Pris: MEGET GOD – Designskabeloner koster 219,95 kr., Marble Run kuglebane 189,95 kr., og Fantamemo vendespil 149,95 kr. – altså virkeligt fair priser.

Kvalitet: MEGET GOD – Quercetti sætter en ære i at producere legetøj i materialer af særdeles høj kvalitet, herunder genanvendt plast og bioplast.

 


Vores tester Deepa har sammen med datteren Liya på 5 år og sønnen Ishaan på 2 år testet 3 produkter fra Quercettis legetøj for Scandinavian baby products. 

Deepa fortæller:

Vi har modtaget 3 virkelige gode produkter fra Quercetti. Design-skabeloner: Bondegård, FantaMemo vendespil med mariehøns, Migoga Marble Run kuglebane. Alle 3 produkter i samarbejde med Scandinavian baby products. 

Liya elsker at tegne og har virkelig nydt mange timer med Design-skabeloner: Bondegård sættet. Tegnesættet kommer med 4 forskellige skabeloner som giver uendelige tegnemuligheder og udvikler børnenes tegnefærdigheder. Sættet kommer endvidere i en fin kasse, hvor man både kan have sine skabeloner, tusser og papir deri. Lige til at tage med på farten eller have det hele samlet et sted, så det nemt kan findes frem. 

Migoga Marble Run kuglebane har været et kæmpe hit blandt begge børn. Der er utallige muligheder i forhold til at konstruere forskellige baner, hvilket giver mange timer fri leg. Vendespillet har også været brugt flittigt, specielt mens børnene har haft deres sygedage. De er fantastiske, da brikkerne er nemme at løfte, og så er der hele 12 forskellige plader med, så det fanger begge ungers interesser. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne bliver brugt flittigt herhjemme.

Holdbarhed: MEGET GOD – Ses ikke, at tingene bliver slidt. 

Pris: GOD. Fin pris. 

Kvalitet: MEGET GOD. Materialet er af god kvalitet. Plus, at materialer er i genanvendt plast og bioplast.  

 


Marie har i samarbejde med hendes børn på 5 år og 6 år testet følgende:

 • Quercetti Design Skabeloner: Bondegård
 • Quercetti Vendespil – Fantamemo – Mariehøns – 01051
 • Quercetti Kuglebane – Migoga Marble Run Starter Set – 45 Dele

Marie fortæller: 

Det farverige legetøj fra Quercetti indbyder til leg. Børnene har brugt mange timer på det forskellige legetøj, både alene, sammen og med os forældre. 

Totalt nostalgisk at tegne med stencils, for både børn og voksne. Hjælper fantasien til at kreere en masse fine tegninger. 

Kan nemt tages med rundt, da det hele passer ned i. Der er også plads til tusserne kan sidde på bagsiden af ’låget’. 

I æsken medfølger:

 • 4 x tegneskabeloner
 • 1 x opbevaringsboks med integreret penneholder
 • 12 x filtpenne
 • 1 x papirblok

Børnene har brugt mange timer på både ur og kuglebane. De har både siddet selv med det og stolt vist det frem til deres venner. Både store og små. Drenge og piger. Farverne gør, at det bliver unisex og passer på alle børneværelser.

I æsken medfølger:

 • 35 x kuglebane-elementer
 • 10 x marmorkugler i flere farver
 • 1 x instruktionsmanual

Vendespil er et fantastisk læringslegetøj, fordi det hjælper til at:     

Styrke dit barns hukommelse, sans for detaljen og evne til at se mønstre.  

Et rigtig godt og lærerigt spil

I æsken medfølger:

 • 1 x plade
 • 6 x dobbeltsidede vendespils-ark, så der i alt er 12 vendespil
 • 16 x mariehøns

Alt i alt noget virkelig godt legetøj, som fremmer udviklingen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – det farverige legetøj bidrager til leg og læring, for både store og små. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – det er god kvalitet og legetøj som kan bruges igen og igen. 

Pris: MEGET GOD – Priserne svinger meget alt efter forhandler, men stencils ligger på en pris til ca. 215kr., vendespiller koster ca. 149,95 kr., og kuglebanen til max ca. 189,95kr. Gode priser, hvis man kigger i forhold til andre legetøjsmærker. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO DREAMZzz – Zoey og katteuglen – 71476