TEST af LEGO DREAMZzz – Zoey og katteuglen – 71476 – Testfamilien
TEST af LEGO Friends bondegård 42617

TEST af LEGO DREAMZzz – Zoey og katteuglen – 71476

Flere af vores testere har den seneste måned testet LEGO DREAMZzz – Zoey og katteuglen – 71476. Her kommer deres anmeldelser: 


Johanne på 9 år har testet LEGO DREAMZzz – Zoey og katteuglen – 71476.

Johanne elsker LEGO, og der var stor glæde, da pakken fra Testfamilien kom – hun ville straks i gang med at bygge.

Sættet indbyder til fordybelse og kreativitet. Det er inspireret af tv-serien LEGO DREAMZzz, hvor heltefiguren Zoey skal redde katteuglen Zian fra den onde Nattejæger.

Byggevejledningen er lidt anderledes, da den er historiebaseret – Johanne: ”Ej, det er jo faktisk spændende”. Hun synes, det giver noget nyt til hendes Legobyggeri.

Der er 2 byggetilstande i samme sæt – hvilket betyder dobbelt op på leg, kreativitet og fordybelse.

Johanne valgte at bygge Zian, som en katteugle, men sættet gør det også muligt at bygge ham som en kattepåfugl. 

Det er et sæt, der ligger op til at bruge fantasien og at anskue ting fra flere forskellige vinkler. Johanne er glad for at følge vejledninger, men dette sæt ligger op til at se nye muligheder – det synes hendes mor er fantastisk.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, pris og kvalitet. 

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO DREAMZzz er lige fra start både sjovt og lærerigt. Sættet har flere samlemuligheder, hvilket skaber mange timers leg og fordybelse.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har haft LEGO DREAMZzz i ca. 1 mdr. Jeg synes, at det på trods af leg samt at det skilles og samles på nye måder, stadig holder rigtig godt.

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO  DREAMZzz har som alt LEGO en fantastisk kvalitet og holder til meget. Der er skønne lyse farver og gode detaljer. 

Pris: GOD – LEGO er ikke billigt, men den gode kvalitet og holdbarhed gør, at prisen er det værd. Der er som tidligere nævnt flere samlemuligheder, hvilket skaber rig mulighed for masser af leg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Friends bondegård 42617