TEST af Baby Jogger City Mini GT2.1 – Testfamilien
TEST Baby Jogger City Tour 2

TEST af Baby Jogger City Mini GT2.1

Flere af vores testere har den seneste måned testet Baby Jogger City Mini GT2.1. Her kommer deres anmeldelser:

 


Vores tester Nora har sammen med sønnen Eddie på 3 år og datteren Enya på 0 år testet Babyjogger City Mini GT2.1.

Nu har vi efterhånden været bekendt med Babyjogger og deres fantastiske klapvogne i 3 år og brugt dem til alle 3 børn, og vi er lige imponerede hver gang. 

Vi har fået lov at teste Babyjogger City Mini GT2.1 til Eddie og lillesøster og kunne ikke lade være at sige ja, da jeg synes vi manglede en klapvogn, der var god og rummelig til Eddie på 3 år og har god erfaring med Baby Jogger.

Baby Jogger City Mini GT2.1 er den nye, opdaterede version af letvægtsvognen Baby Jogger Mini GT — nu med indbygget fodstøtte, fjedring og nyt betræk og et eksklusivt matsort stel.

Selv med et liggemål på 97 cm, er den nem at klappe sammen med én hånd, kompakt så den kan være i selv de mindste biler, og har mange andre features. Den er blevet fast inventar i min bil, da jeg bruger den både til Eddie og lillesøster, og så har jeg tilkøbt adapter til den, så vores cybex autostol nemt kan klikkes på vognen, og derfor bruges den dagligt, når jeg afleverer og henter børn. Det aflaster virkelig min krop, at jeg ikke skal bære rundt på autostolen, men kan sætte den på hjul. BabyJogger har tænkt på det hele til en travl børnefamilie og ikke mindst en træt mor til 3.

Alle funktioner

Vi er som sagt meget glade for en klapvogn med så stort liggemål, når man ser på hvor lille og kompakt klapvognen er, når den foldes sammen og blot vejer 10,4 kg. 

Ved brug af snoretræk bagpå ryggen kan sædet indstilles trinløst, og Eddie kan ligge helt strakt, når fodstøtten er oppe og sove behageligt på de længere ture, hvor ben og krop er træt og har brug for et hvil. Sædedelen har ventilation ved fuld liggeposition, som er perfekt på varme sommerdage, og kalechen er stor og skygger derved godt mod vind og vejr og kan desuden justeres i højden i takt med, at Eddie vokser.

Der findes kighuller i kalechen, som gør, at vi forældre let og enkelt kan se til vores barn. Kighullerne lukkes med magnetter.

Klapvognssædet har integreret 5-punktsele, som også kan justeres i takt med, at Eddie vokser, og har ekstra puder på skulderselerne. City mini GT 2.1 har ikke kun luksus i sædet, men også i stellet. Det justerbare styr er nemt at indstille i højden, så det passer selv med forældre i højde forskel – jeg er ikke så høj, og Nikka har lidt mere højde, og derfor kan vi nemt indstille, så det er behageligt for os begge at køre med klapvognen.

Med affjedring i alle hjul kan alt slags terræn mødes, og med punkterfrie hjul skal man ikke bekymre sig om en pludselig punktering på turen. Forhjulene er drejbare, men kan låses hvilket kan være en fordel til de lidt mere ujævne steder, så klapvognen bliver nemmere at styre – men uanset hvad, er der ingen tvivl om, at den er behagelig og lækker at køre med. Varekurven er let at komme til selv med ryglæn nede og har god plads til tasker, indkøb mm. og er godkendt til 4,5 kg. Klapvognen har en håndbremse, som sidder i højre side, og er derved let at komme til.

Ønsker man at bruge klapvognen til en nyfødt, er det vigtigt at tilkøbe babyliften, da den lille ligger mere sikkert heri. Her medfølger adaptere, der nemt klikkes fast på klapvognen, og liften monteres på. Enya ligger godt i liften, og der er god plads til at vokse i den. Overdækket på liften skygger for en del vind, og det er muligt at slå en praktisk solskærm ud, som sidder under kalechen. Babyliften reguleres med to trykknapper på hver side, og bærehåndtaget på kalechen gør det lettere at klikke den af og på klapvognen. Liggemålet er 72 cm, og på trods af det, fylder den ikke meget i bilen, og jeg kan have både klapvogn og lift i en almindelig-størrelse bil.

Det er virkelig godt med en klapvogn der vokser med barnet. Og har man flere børn, er det muligt at bruge den på flere forskellige måder – det er så praktisk og smart, og vi herhjemme vil altid foretrække babyjogger. 

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Babyjogger City Mini GT2.1: 

Nytteværdi: MEGET GOD – den er fast inventar i bilen og bruges dagligt til både Eddie på 3 år og Enya på 0 år, som ligger i liften. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – der er kræset om alle detaljer, og der er tænkt på det hele til barn og forældre. Udover alle funktioner, er det muligt at tilkøbe ekstra luksus til klapvognen, som blandt andet en babylift eller bakkebordet, som Eddie er meget glad for til snacks og drikkedunk på turen. Klapvognen er integreret med fodstøtte, fjeder og forbedret komfort – en hel fornøjelse at trille rundt i land og by.

Pris: MEGET GOD – prisen afhænger oftest af kvaliteten. Og på trods af en topkvalitet, er prisen rimelig og god. Selve klapvognen fås til omkring 2.999 kr. – afhænger lidt af, hvilken forhandler, man køber den hos. Det er muligt at købe lift og klapvogn samlet til 5.698 kr. 

 


Mads fortæller:

Vores tester Sofus på 2,5 år og hans forældre, Trine og Mads, har testet Babyjogger City Mini GT 2.1 – og både barn og forældre er tilhængere: City Mini GT 2.1 leverer på alle fronter. Der er komfort, god manøvreevne og praktiske funktioner, der gør, at det er den bedste klapvogn, vi har benyttet med nu tre børn på bagen. Klapvognen er pålidelig og alsidig og er nem at have med på farten, og vi er således ikke overrasket over, at vognen omtales, som en af de bedste klapvogne på markedet.

Klapvognen er nem at samle ved modtagelse, og ligeledes nem at klappe sammen, når der er behov for dette. Generelt er vognen udstyret med en god brugervenlighed: Håndbremse på højre side er let at betjene, og med to forholdsvis nemme træk i to stropper, klappes klapvognen sammen, og det er nemt, når vi skal have vognen med på tur. Den sammenklappelige vogn har en særdeles kompakt størrelse, som gør, at den nem at have med i bilen – selvom baggagepladsen er træng.

Vognen har også et ekstra langt liggemål, og det er Sofus glad for. Han har derfor udskiftet middagsluren i barnevognen til en lur i klapvognen i stedet. Og det er helt efter eget ønske. Rygstøtten kan justeres trinløst og lægges fladt ned, hvilket er et stort plus. Sofus ligger godt i vognen, og der er god plads og komforten er bare i orden. I siddende position har vognen justerbart sæde og integreret 5-punktsele, og de ekstra puder på skulderselerne tilføjer en ekstra dimension af komfort. Kalechen på City Mini GT 2.1 er også imponerende stor og effektiv til at beskytte mod vind og vejr – både siddende og liggende. Der er tilmed mulighed for at åbne for ventilation og et peek-a-boo-vindue, hvilket giver mulighed at tilpasse vognen efter forskellige vejrforhold.

Vi har haft vognen med på ferie – og vognen kører upåklageligt i både storbyen og i mere kuperet terræn som bl.a. i skoven. Vi oplever en klapvogn, som leverer en problemfri køreoplevelse på alle typer af belægning, takket være affjedringen i alle hjul. Forhjulet er drejeligt, der også kan låses, og det er med til at give fleksibilitet til at tackle selv de mest ujævne overflader. Derudover er vi tilhængere af punkterfrie hjul, og den lettilgængelige varekurv under vognen, hvor der er plads til tasker og indkøb. For forældrene er det desuden en fornøjelse, at styret er justerbart og kan indstilles i forskellige højder – uden at det går udover komforten for barnet. Sofus’ største begejstring er nok det lille bord eller bakke med kopholder, som placeres foran vognen. Der er plads til snacks, et lille stykke legetøj og en drikkedunk. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Sofus har stor glæde af klapvognen, og vi benytter den overalt, når vi er på tur. Vognen har komfort, gode manøvreevne og praktiske funktioner, der bare gør vognen til en fornøjelse at benytte.

Holdbarhed: MEGET GOD – Klapvognen er udarbejdet af kvalitetsmateriale, og det mærker man med det samme. Den kan holde til meget, og vognen føles solid og velbygget, hvilket er vigtigt for os som forældre. Desuden er betrækket slidstærkt, og det er rart til småbørn.

Pris: GOD – Vognen har en vejlende pris på 3.499 kr. hos BabySam, og det kan lyde dyrt, men kvalitet koster.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten af klapvognen er særdeles god. Der er hverken sparet på komfort eller sikkerhed. Vognen er et hit hos både barn – og forældre!

 


Charmilie fortælle:

Efter at have haft fornøjelsen af at teste Baby Jogger City Mini GT2.1 med min datter Chayana på 3 år, står det klart, at denne klapvogn imponerer på flere fronter, og vi er begejstrede over at dele vores fantastiske oplevelse med den.

Klapvognens flotte design med det eksklusive matsorte stel og det nye betræk giver klapvognen et moderne og elegant udtryk, samtidig med at den opfylder vores praktiske behov. Sammenfoldningen blev hurtigt en favoritfunktion takket være den smarte “Quick Fold Technology”, der gør processen enkel med et enkelt løft i remmen. Dette har været særligt værdsat, især med tidligere besvær med andre klapvogne.

Den nydesignede kaleche er ikke kun smart, men også praktisk, da den kan tilpasses i højden i takt med vores datters vækst. Muligheden for at justere i forskellige positioner og det gennemsigtige vindue, der lukkes med en magnet, tilføjer ekstra fleksibilitet og funktionalitet.

Klapvognens punkterfrie hjul med affjedring og det drejbare forhjul har givet os en behagelig køreoplevelse. De lette hjul har gjort manøvreringen enkel og nem, og i kombination med den indbyggede fodstøtte og det polstrede sæde med vindskærm, skaber det en behagelig og komfortabel oplevelse for vores datter.

Vi har virkelig forelsket os i vores nye klapvogn på grund af dens mange komfortable funktioner, men også på grund af de fremragende sikkerhedsaspekter. Den justerbare fem-punktssele, skulderpolstring og den pålidelige parkeringsbremse har bidraget til ro i sindet under turene. Opbevaringskurven har vist sig som en praktisk ledsager – især når vi er på farten og har brug for ekstra plads.

Med en anbefalet alder fra 6 måneder til 4 år og muligheden for brug fra nyfødte ved tilføjelse af en liggedel opfylder City mini GT2.1 effektivt vores families behov. Samlet set kombinerer Baby jogger city mini GT2.1 stil og funktionalitet på en imponerende måde og opfylder effektivt både mine og vores datters behov som forældre og barn. Klapvognen har virkelig imponeret os og særligt med alle de brugervenlige funktioner og den ekstra komfort klapvognen leverer. Klapvognen fra Baby Jogger, City mini GT2.1. er uden tvivl blevet vores foretrukne følgesvend på ture med vores datter. Helt klart en investering, der gør familielivet lettere og mere behageligt.

Nytteværdi: MEGET GOD – klapvogenen kan bruges i mange sammenhænge og kan nemt foldes sammen, så den ikke fylder meget. Den har iøvrigt en nem og enkel manøvre, som gør vognen helt fantastisk.

Holdbarhed: MEGET GODT – robust klapvogn, som vi nu har testet i et par måneder, og den har fortsat ingen brugstegn.

Pris: GOD – lidt til den høje side, men klapvognen er absolut pengene værd, da den kan bruges i mange år lige fra nyfødt til 4 års alderen.

Kvalitet: MEGET GOD – topkvalitet med godt materialevalg. Vognen er både lækker, og utrolig brugervenlig samtidig med, at det er den optimale partner til aktive forældre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST Baby Jogger City Tour 2