TEST Baby Jogger City Tour 2 – Testfamilien
TEST af Lego Minecraft (21255)

TEST Baby Jogger City Tour 2

Flere af vores testere har den seneste måned testet Baby Jogger City tour 2. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Sofie har sammen med hendes datter Saga My testet klapvognen City Tour 2 samt front bøjle fra Baby Jogger. 

Sofie fortæller:

”Jeg så virkelig frem til at modtage denne klapvogn fra Baby Jogger. Klapvognen fylder ingenting i vores lille bil, og så kan den også være med på cyklen, når vi cykler ture til f.eks. Zoologisk Have. 

På trods af at være så lille og kompakt, har den stadig alt det udstyr en klapvogn skal have: Det polstrede ryglæn kan komme næsten helt ned at ligge, regulerbare 5 punkts seler, net under klapvognen, UV-beskyttet kaleche, udluftning som kan holdes åben ved hjælp af en knap, og justerbar fodstøtte. Derudover fik vi også en frontbøjle med, som Saga virkelig har nydt godt af. Hun elsker at kunne sidde og holde fast i den under turen. 

Den er virkelig let at pakke sammen, og man kan gøre det med en hånd. Jeg er imponeret over hvor lille og kompakt, den kan blive. Der medfølger en pose, som klapvognen kan være i, hvilket gør det nemt at transportere den ved hjælp af remmen, så man kan have den over skulderen. Derudover vejer den kun 6,5 kg, så den er virkelig let at transportere rundt. 

Trods dens lille størrelse er den virkelig stabil og god at køre med. Jeg havde frygtet, at den var svær at køre med på forskelligt terræn, når hjulene er så små, men jeg har været positivt overrasket, og den er super let at køre med. 

Selv efter vi har brugt den flittigt de sidste mange uger, er den stadig i ny tilstand. Den er blevet klappet sammen mange gange, og den fungerer stadig upåklageligt, så den er virkelig en investering værd. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – ville ønske, at vi havde investeret i denne vogn meget tidligere, for den er virkelig uundværlig, og så nem at have med alle steder. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Klapvognen er virkelig i gode materialer, og jeg er sikker på, at den vil holde i mange år. 

Pris: MEGET GOD – Klapvognen står til 2.195,-. Jeg synes, man får virkelig en fin klapvogn til en rigtig fair pris,.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig god. 

 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes søn Bille på 2 år, testet klapvognen “City Tour 2 fra Baby Jogger”.

Anne-Louise fortæller:

Som mor til 5, med børn mellem 2 og 9 år, har der været mange klapvogne igennem hjemmet. Én ting er sikkert – Baby Jogger har altid været blandt favoritterne herhjemme, og vi har haft flere forskellige modeller igennem årene.

Da vi lige har skiftet bil, hvor bagagerummet er lidt mindre end hvad vi før har været vant til, manglede vi en lille kompakt klapvogn til Bille, til de ture hvor Bille stadig har brug for at kunne sidde i klapvogn, når de små ben bliver for trætte. Her var Baby Joggers City Tour 2 helt oplagt.

Vognen er let at samle, da den blot foldes ud, og hjulene monteres. Vognen vejer kun 6,5 kg., så den er virkelig let at have med sig overalt. City Tour 2 er som sagt lille og kompakt, og sædet er integreret med en 5-punktsele, som kan tilpasses barnet i takt med at det vokser. Forhjulene er drejbare, men kan som altid på Baby Joggers vogne fastlåses, hvis man er i et ujævnt terræn. Der er bremse på vognen, som sidder placeret nede ved det ene hjul.

I forhold til hvor lille klapvognen er, så har den en stor kaleche, med det velkendte “Peek-a-boo” vindue i toppen, hvor man nemt kan kigge ned til barnet. Fodstøtten kan nemt slås op og ned og er med til at give bedre komfort til barnet end i de klassiske paraplyklapvogne. Ryglænet kan justeres med stroppen bag på sædet, så barnet kan komme helt ned at ligge (liggemålet er ca. 85 cm).

Selvom vognen ikke er så stor og kun vejer 6,5 kg, så kan den i selve vognen bære 22 kg., og man kan i varekurven have 7 kg.

Vognen klappes let sammen med en hånd. “Klik systemet” sidder i håndtaget, og vognen foldes sammen. Den fylder vitterligt intet, så selvom vores bagagerum er småt, er der nu fint plads til både vogn og oppakning, når vi skal på tur alle 7.

Selvom vognen er lille / mindre end de andre vogne vi har haft fra Baby Jogger, så har City Tour 2 stadig samme gode kvalitet – præcis som vi kender den fra tidligere. Hjulene er ikke så store, så jeg ville ikke vælge klapvognen, hvis man skal gå meget i skoven, men som tur-klapvogn, ferieklapvogn mm., der er den helt genial – og når det er sagt, så har vi haft den med i skoven mange gange uden problemer, men det er klart, at en af deres vogne med større hjul kører bedre i ujævnt terræn.

Med til vognen kommer også en smart transporttaske med en skulderrem, så man let kan bære vognen i tasken.

Man kan tilkøbe en liggedel / lift, hvis vognen skal bruges fra nyfødt. Den er også kompatibel med City Go i-size autostol sammen med en autostol adapter. Man kan ligeledes tilkøbe frontbøjle (har vi også testet) samt regnslag.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – City Tour 2 er virkelig en skøn lille og kompakt klapvogn. Den udfylder præcis det behov, vi har. Den passer ind i en hver lille bil – og den kører fint.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er super – den kører som den skal, og selvom vi har brugt den her i vinteren, står den stadig pænt.

Pris: MEGET GOD – Klapvognen koster 2.195 kr. de fleste steder på nettet. Jeg synes, det er en super god pris, i forhold til hvad man får. Hvis man sammenligner med andre små vogne, så får man virkelig meget for pengene her.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top. Selvom vognen er lille og kompakt, så er man bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Her får man en god vogn i et pænt design, som kan holde i mange år.

 


Vores tester, Ann-Charlott, har sammen med sin mand og deres søn, Charlie, på 2 og et halvt år testet Baby Jogger City Tour 2 fra Baby Jogger Scandinavia.

Ann-Charlott fortæller:

Vi var meget spændte på at teste City tour 2 modellen, da den er mere kompakt og fleksibel end vores anden klapvogn fra Babyjogger. 

Selve klapvognen vejer kun 6,5 kg. Den er utrolig nem både at folde ud og klappe sammen. Derudover fylder den ikke ret meget og kan nemt både opbevares og tages med i den medfølgende transporttaske, der kan svinges over skulderen. Nu har vi efterhånden prøvet forskellige klapvogne med vores tre børn, og denne er en klar favorit. Selvom den er mindre og mere kompakt, så bliver pladsen ikke trang for vores søn, Charlie. Han har god plads til både at sidde ordentligt og have sin ben understøttet.

Noget af det som jeg er aller mest glad for er, at den bare er så nem at folde ud og slå sammen. Hjemme hos os er det tit min mand, der står for den del, fordi jeg egentlig synes, at det er lidt bøvlet generelt set. Den klapvogn her er dog så nem og lige til, at jeg snildt gør det selv med et snuptag, og det er derfor blevet min fortrukne vogn at have med på farten. 

Selvom vognen er lille og kompakt, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Klapvognen er i samme høje kvalitet, som vi kender fra Baby Jogger. 

Jeg synes ofte i flere mindre klapvogne, at barnet ikke har mulighed for at ligge ordentligt og sove. Det er ikke tilfældet her. Ryglænet kan justeres fra siddende til liggende position. Derudover hjælper den indbyggede fodstøtte til, at barnet ligger bedre i liggende position samt i siddeposition, hvilket vi har benyttet os af, hvis Charlie har skulle sidde i klapvogn over længere tid og gerne ville have variation i benene.

Der medfølger en indkøbskurv, der kan tåle en maks belastning på 7 kg. Kalechen er som vi kender den fra Baby Jogger generelt set rigtig god, kan trækkes langt ud og dækker godt. Derudover er der et lille vindue i kalechen, så barnet kan ligge og kigge op. 

Klapvognen er som tidligere skrevet lille, kompakt og fylder ikke meget. Skulle man dog alligevel have pladsproblemer, så er alle hjul nemme at fjerne og klikkes hurtigt af.

Vi har haft klapvognen med ude i nærmest alt slags vejr, regn, sne/slud og almindeligt overskyet solskinsvejr i Danmark. Vognen har kørt i alt muligt forskelligt terræn, sten, veje m.m. og holder fint til at køre i forskelligt udfordrende terræn. Hjulene er lavet af slidstærkt gummi, og forhjulene kan låses, så den kører bedre og mere stabilt i ujævnt terræn. Når hjulene ikke er låst, fungerer de svingbare forhjul super godt og medvirker til at klapvognen let og elegant kan svinge sig rundt alle steder. 

Alt i alt er klapvognen den perfekte rejsevogn til at have med på farten. Og helt bogstaveligt ”lige til at ta’ med under armen”. 

 I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De fleste mennesker med små børn har brug for en klapvogn, der er god til at tage med på farten. Denne er rigtig brugbar, da den er lille, kompakt, let og nem at have med på farten og samtidig både sidder og ligger barnet godt. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Klapvognen holder godt. Vi har udsat den forskelligt terræn, vind og vejr og den holder bare. 

Pris: GOD – Klapvognen koster 2.999 kr. Det kan godt lyde højt for en mindre klapvogn. Dog vil jeg sige, at funktionaliteten, den gode kvalitet, designet – det at klapvogn er let, nem at folde ud og slå sammen, kan bæres i den medfølgende transporttaske, at sædet kan ligges ned, og der er en ordentlig fodstøtte og kaleche, alt dette gør bare at jeg synes, at man får noget for pengene her. Jeg har set den mange gange på tilbud hos Baby Joggers forhandlere, så jeg synes endelig ikke, at man skal lade sig skræmme af prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er god, designet er pænt, og der er ikke gået på kompromis med noget, selvom det er en mindre klapvogn. Den indeholder præcis samme både kvalitet og funktionalitet, som vi ellers kender Baby Jogger for. Alene det, at der er tænkt over, at barnet skal kunne ligge ordentligt ned, og kvaliteten af materialet i sædet/ryggen er bare helt i top. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Minecraft (21255)