TEST af BIG Breeze farvemix og BIG Bloom farvemix fra Plus-Plus – Testfamilien
TEST Duplo 10423 - Byg selv-personer med Store Følelser

TEST af BIG Breeze farvemix og BIG Bloom farvemix fra Plus-Plus

Flere af vores testere har den seneste måned testet BIG Breeze farvemix og BIG Bloom farvemix fra Plus-Plus. Her kommer deres anmeldelser: 


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine tvillinger Ella og Noah på 3,5 år, testet BIG Breeze farvemix og BIG Bloom farvemix fra Plus-Plus.

Aynur fortæller:

Vi har været så heldige at have fået lov til at teste Plus-Plus’ seneste nyhed:

  • BIG Breezer farvemix – 100 stk., 199, 95 kr. 
  • BIG Bloom farvemix – 100 stk., 199, 95 kr.

Ud over deres seneste nyhed har vi også modtaget nedenstående produkter:

  • To BIG byggeplader i grøn og hvid, 79,95 kr.
  • BIG kanin, 69,95 kr. 

Både Breezer og Bloom pakken består af 100 dele. Plus-Plus brikkerne kommer i en æske, og brikkerne er lavet af hårdt materiale i det smukkeste farver. Big Bloom farvemix er i pastelfarver, og Big Breezer farvemix er i ”friske” farver (mintgrøn, kornblå, lysebrun og vanilla), som passer perfekt ind i ethvert børneværelse, men også i resten af hjemmet.

Der er ingen tvivl om, at Ella og Noah har nydt deres nye Plus-Plus legetøj. Den har stået på en masse kreativ leg, da Ella og Noah er vant til at lege med Plus-Plus både herhjemme, men også i børnehaven. De syntes begge selv, at deres nye Plus-Plus var langt sejere end det, de allerede har, både herhjemme og i børnehaven.

Med 100 brikker i hver pakke har de mulighed for at bygge mange forskellige ting og udnytte alt det Plus-Plus universet kan tilbyde. 

Plus-Plus holder til at bygge figurer, der både udvikler, stimulerer og styrker børnenes fantasi, kognitive færdigheder samt finmotorik. Plus-Plus sikrer lærerig leg, hvor der er mulighed for utallige mange kombinationer. De elsker at kombinere de farverige brikker og skabe alt fra små figurer til store fantasifulde strukturer, togskinner, tårne, slot mm. 

Et ekstra plus ved Plus-Plus er at de kan tåle at komme i opvaskemaskinen eller i vaskemaskinen, hvis de trænger til at blive vasket.

Plus-Plus er dansk produceret på deres egen fabrik, der drives på en grøn energi. Brikkerne bliver løbende testet og godkendt efter gældende legetøjsstandarder. Herudover er Plus Plus 100% fri for ftalater, PVC og BPA, og sådan noget legetøj vil vi gerne støtte. 

Nytteværdi: MEGET GOD – Plus-Plus er genialt konstruktionslegetøj. Ella og Noah har haft en fantastisk tid med disse Plus-Plus brikker, der kan samles på utallige måder – hvilket gør, at de er nytteværdige og værd at samle på. Fantastisk legetøj til at samle børn på tværs af alder og køn.

Holdbarhed: MEGET GOD – Brikkerne er lavet af kraftigt materiale, der virker meget slidstærkt, og da det kan vaskes i opvaske- eller vaskemaskine, kan det nemt rengøres

Pris: MEGET GOD – Prisen er helt fair, og når man tænker på de mange timers underholdning og fordybelse, så vil jeg sige, at det er billigt. Alle kan være med på prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top, og det er mere eller mindre umuligt at ødelægge brikkerne. Hele konceptet virker gennemtænkt og godt.

 


Vores tester Sahra har sammen med sin datter Chloe på 3 år testet de to nye farvemixes fra plusplus Bloom og Breeze af de populære 100 stk BIG æsker med 2 byggeplader til.

Sahra fortæller:

Plusplus sætter legen fri og styrker måde finmotorikken og fantasien. De fine farver gør det sjovt og muligt at sætte fantasien endnu mere fri, da det skaber et bedre udtryk.

De fine nye farver, som vi har testet, har både et roligt look og nogle med ”skrald på”. Det synes jeg gør det sjovere for fantasien, at vi både kan skabe forskellige udtryk ud fra de forskellige nuancer. Farverne er mega flotte, hvis du spørger mig og giver lyst til leg.

Plusplus er nemt at lege med, og kan bøjes, som det ses på billedet, på den måde kan man også endnu mere sætte fantasien løs, da det ikke bare er et puslespil som er fladt. Både voksne og Chloe synes, det er hyggeligt at bygge med herhjemme.

Det skaber en fælles leg, hvor kreativiteten får frie tøjler, og vi sammen med vores datter kan snakke om, hvad vi bygger eller, hvad vi skal bygge. De fine byggeplader, gør det muligt at bygge op fra pladen. Plusplus kan både laves som flade kreationer eller give en 3D effekt.

Det er nemt for de små fingre at lege med, da Plusplus har en god størrelse og er nemme at arbejde med og trykke sammen. Det er godt for den lille tålmodighed at øve det og giver et godt fundament for fx brug af puslespil og andre lege, hvor man bygger.

Chloe har også elsket at lege med det selv, meget koncentreret og synes, det er hyggeligt, som en rolig leg, hvor hun så kan fortælle os, hvad hun har bygget. Hun har bygget og leget med det efterfølgende. Plusplus kan mange ting, det kan noget individuelt, men det kan virkelig også noget sammen, som familie.

 

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – plusplus kan bruges til SÅ MEGET, både individuel leg og leg som familie

HOLDBARHED: GOD  – Jeg tror, der er mange mange timers leg i disse smukke plusplus brikker.

PRIS: MEGET GOD – 199,95 for 100 stk, kan vidst ikke gøres meget billigere for alt den leg og kreativitet som Plusplus medfører.

KVALITET: MEGET GOD – kvaliteten virker så lækker og blød at lege med. Behagelig tekstur, som gør det rart at røre ved for børnene.

 


Vores tester Deepa har sammen med datteren Liya på 5 år og sønnen Ishaan på 2 år, testet 3 produktnyheder fra PLUS PLUS. De har testet 2 nye blide farvemixes Bloom og Breeze af 100 stk. fra PLUS PLUS BIG, samt et sæt med 2 byggeplader.  

Deepa fortæller:

Vi har været så heldige, at få lov til at teste PLUS PLUS BIG. Jeg elsker at give børnene legetøj, der er med til at fremme deres kreativitet, og det er lige det PLUS PLUS kan. Produkterne har været godt for børnenes finmotorik, koncentration, kreativitet og tålmodighed. 

PLUS PLUS kommer i en enkel form, men med uendelige muligheder for sammensætning. Brikkerne kommer i mange forskellige farveserier. Det gode ved produktet er, at det er med til at udvikle barnets fantasi og kreativitet. Et ekstra plus ved produkterne er, at de er i dansk kvalitet og produceret på grøn energi.

Det, der har været ekstra godt ved PLUS PLUS er, at det appellerer både til drenge som piger. Det er ikke megetlegetøj, der kan det herhjemme, så begge børn har været lige begejstrede for produkterne og brugt mange timer på fri leg. Det er faktisk blevet yndlingslegetøjet herhjemme, og det er dejligt at se, at de kan hygge sammen om fælles legetøj. 

Liya elsker at være kreativ, og hun byggede hurtig en krone ud af klodserne og har siden fundet på mange nye ting at bygge. 

Ishaan er to år og i den her alder kan tingene stadig godt være svære, men han fandt hurtigt ud af, hvordan de fungerer. Han blev særdeles stolt over, at han faktisk kunne sammensætte brikkerne uden hjælp. Specielt var byggepladerne gode for ham, da de er med til at støtte klodserne, så de ikke væltede nemt. Han kommer stadig den dag i dag og viser stolt, det han har lavet. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne bliver brugt flittigt herhjemme og er faktisk blevet yndlingslegetøjet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig godt kvalitet. 

Pris: GOD. Rigtig god pris til mange timers fri leg. 

Kvalitet: MEGET GOD. Materialet er af rigtig god kvalitet.

 


Mette fortæller:

Jeg har testet to pakker af Plus-Plus BIG i farverne ”Breeze” og ”bloom” samt to byggeplader og en kanin.

Hvem husker ikke tilbage i 90’erne da man brugte uendelige timer sammen med sine Plus-Plus’ere? – Jeg gør! Timerne strøg derudad, og fantasien fik frit slag. Derfor sagde jeg hurtigt ”ja” til at teste det kreative konstruktionslegetøj.

Med Plus-Plus er det kun fantasien, der sætter grænsen, da brikkerne har én form og giver uendelige af muligheder for konstruktioner. Mulighederne er mange, og der kan bygges både i 1-, 2- og 3D. Plusplusser er med til at styrke fantasien, finmotorikken, kreativiteten samt være understøttende til at holde fokus og koncentrationen.

Fabrikken, hvor brikkerne produceres, ligger i Holbæk og er 100% drevet af grøn energi fra vindkraft. Alle produkter er 100% genanvendelige, samtidige med at de selvfølgelig er fri for pvc plastik og ftalater. Legetøjet kan vaskes (gerne i en vaskepose), både i vaskemaskine- og opvaskemaskine, på helt op til 90gr.

De små oprigtige Plus-Plus’er anbefales til 5+. Heldigvis har man også udviklet legetøjet i en større format, så fingre, der ikke er så øvede, også kan være med på legen. Selvom de store brikker anbefales helt ned fra 0 år, vil jeg mene, at det er en tand for tidligt, medmindre de bare skal bides i. 

Min datter Liva på 3 år var med til at teste, og selvom hun er ret dygtig i det fin-motoriske, så havde hun stadig sit hyr med, især at skille dem ad igen. Måske var det fordi brikkerne var helt nye, og derfor ikke ”leget til” i kanterne.

Dog fejlede Liva’s fantasi absolut ingenting, da hun begyndte at bygge med Plus-Plus’erne. Der var både dinosaurer, huse, mennesker og is på menuen. Dog krævede det en god fantasi, og måske et par briller til faderen og jeg, for at vi kunne se det samme som hende. Men det var lige meget!- essensen var, at hendes fantasi var i gang og legen kørte.

Vi fik også lov til at prøve noget lidt mere avanceret konstruktion, i form af en kanin.

Og selvom den ser nem ud, så er det ikke ”bare lige…”. Den blev dog samlet, og hurtigt blev vi som forældre også grebet af stemningen. Heldigvis fulgte der en lille manual med til flere konstruktioner. Hertil byggede vi bl.a. også en pingvin, hvor byggepladerne skulle benyttes.

(Er man til det lidt mere udfordrende vil jeg anbefale, at man tager et kig på hjemmesiden www.plus-plus.dk, da man kan finde meget mere inspiration.)

Liva og jeg har også brugt Plus-Plus’erne for at understøtte andre lege med hendes andet legetøj. Bl.a. har Plus-Plus’erne været ”kronen på værket”, da Elsa skulle krones ved kroningsceremonien, under buegangen på sit slot.

Jeg vil anbefale Plus-Plus BIG fra 2-3 år. Ikke at man kan se, hvad børnene bygger i den alder, men for at styrke finmotorikken og fantasien. Derudover kan de sagtens bruges til det ældre publikum, der nemt kan overtales til god og kreativ leg.

 

Min vurdering ud fra de 5 kriterier MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG:

Nytteværdi: MEGET GOD – Plus-Plus er altid en god ide. Der er så mange værdier som er gode for dit barn i dette legetøj. Derudover går man aldrig galt i byen med en pakke Plus-Plus’er i gave. Efterhånden findes de i et vælg af farver, så selvom du er moderen som elsker de douchede farver skal du ikke gå på kompromis – ”Breeze” og ”bloom” er lavet til det instavenlige hjem 😊 På hjemmesiden kan du ligeledes finde opbevarings- samt ”rejsetaske”- muligheder for dine Plus-Plus’er.

Holdbarhed: MEGET GOD- Brikkerne er solide, og der skal alligevel MANGE års leg- eller nogle hårde bisser til, før man kan se det på legetøjet.

Kvalitet: MEGET GOD – en rigtig god kvalitet – farven falmer ikke og legetøjet ser nyt ud i laaang tid.

Pris: MEGET GOD – Prisen er ligesom den skal være. Jeg føler virkelig man får kvalitetslegetøj for pengene der aldrig går af mode!

Plus-Plus BIG (100stk): 199,95 kr.

Plus-Plus BIG Kanin: 69,95 kr.

BIG byggeplader (2 stk.): 79,95 kr.


Charmilie fortæller:

Vores piger har haft fornøjelsen af at teste en lækker Plus Plus pakke, og vi er virkelig imponerede! Pigerne har tidligere leget med Plus Plus i en mindre størrelse både derhjemme og i børnehaven, men denne her størrelse er ny for os og er bare helt perfekt til os som familie, der i forvejen elsker konstruktionslegetøj med mulighed for at kombinere leg og læring.

Med lanceringen af 3 spændende produktnyheder, herunder de flotte pastelfarvet Bloom og Breeze i de populære 100 stk, BIG æsker, samt et nyt sæt med 2 byggeplader og den charmerende BIG bunny-kanin, har Plus Plus overrasket os positivitet.

Det er tydeligt, at lege med Plus-plus går ud over bare sjov – det kombinerer leg og læring på en fantastisk måde. Vi har oplevet, hvordan det stimulerer vores børns kreativitet. De er ikke kun med til at stimulere en lærerig leg, men også sjov, og farverne kan kombineres på utallige måder. Hvert Plus-plus sæt har en bestemt form og findes i mange lækre farver, som gør det rigtig spændende. Her hos er Plus-plus virkelig blevet populært. Vi nyder virkelig de mange timers kreativ leg og de mange muligheder, der er med dem. Plus-plus brikkerne lever op til mine krav til ”must-have” legetøj, som alle børn bør have mulighed for at lege med.

I pakken var pigerne særlig begejstret over den nuttede kanin, som er helt ideel for små hænder til at gribe om og lege med. Pigerne har efter børnehave hygget med produkterne gevaldigt, og jeg vil sige, at de ikke kun har styrket deres koncentrationsevnen, men også samarbejde og det sociale samspil mellem hinanden. Jeg synes, det er så hyggeligt at sidde og observere, hvordan pigerne bygger ud fra deres kreativitet. Det er virkelig perfekt til børn, og de er bare hurtige til at finde på en ide og viser stolt deres flotte kreationer.

Det helt unikke ved BIG er, at legen ikke er begrænset til stuen eller værelset. Du kan nemlig tage BIG med dig overalt – det er det ideel legetøj til bilen eller på en restaurant. Vi har faktisk også prøvet at interegrere BIG plus plus i badet og se, hvordan de flyder som farverige skibe. Og når de trænger til en opfriskning, er det så let som leg, at lægge dem en vaskepose og smide dem i enten en vaskemaskine eller opvaskemaskine.

Alt i alt har Plus Plus imponeret os, og vi kan varmt anbefale det til andre legelystne børn! BIG – plus plus åbner op for en verden af fantasi og finmotorisk udvikling hos børn.

Nytteværdi: MEGET GOD – Findes i forskellige udgaver og styrker børns kreativitet og fantasi på en fantastisk måde.

Holdbarhed: MEGET GOD, vi har haft dem i et par måneder, og jeg synes det på trods af meget leg, stadig holder rigtig godt. Udover det er plus-plus brikkerne også holdbare, da de ikke kun egner sig til leg derhjemme, men også til at have med på farten som fx restauranter, bil mm.

Kvalitet MEGET GOD, Plus plus har en rigtig god kvalitet og holder til meget. Vil også sige de er umulig at ødelægge. De findes i mange flotte farver og kan bruges til at bygge mange utallige spændende konstruktioner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST Duplo 10423 - Byg selv-personer med Store Følelser