TEST Duplo 10423 – Byg selv-personer med Store Følelser – Testfamilien
TEST af Lego “Bouquet of Roses” ( 10328 )

TEST Duplo 10423 – Byg selv-personer med Store Følelser

Flere af vores testere har den seneste måned testet  Duplo 10423 – Byg selv-personer med Store Følelser. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Malene har sammen med sin søn på halvandet testet Lego Duplo ”Byg-selv-personer med store følelser”. 

Med Legos nye Duplo sæt ”Byg-selv-personer med store følelser” kan det kreative barn bygge og ombygge 5 figurer selv, hvor de kan vælge hår, arme, krop, ben, former og farver frit fra deres fantasi – og ikke mindst kan de vælge mellem 10 forskellige ansigtsudtryk til deres figurer. 

Disse mange forskellige ansigtsudtryk hjælper til at tale om følelser og ansigtsmimik i børnehøjde. Dette Duplo sæt viser desuden børn på en kreativ og legende måde, at ingen mennesker er ens, men findes i alle former, farver og størrelser.  

Malene fortæller:

Theodor har testet denne Lego Duplo pakke, og jeg har været lidt spændt på, hvad han ville sige til det, da han ikke havde noget Lego i forvejen – og jeg var spændt på, om han ville købe ind på det fantastiske Lego univers.  

Da Theodor kun er halvandet år gammel, er han lidt for lille til at tale med ord om følelser, som denne Duplo pakke ellers lægger op til. Jeg har i stedet fokuseret på den kreative leg med de farverede klodser i forskellige og interessante former.

De mange klodser i forskellige former og farver fangede med det samme Theodors opmærksomhed, og de blev hurtigt et hit herhjemme. Det er sjovt at se, hvordan han koncentreret sidder og leger med de forskellige klodser, og bygger og samler dem som han vil. Man kan i den grad se, at hans finmotorik styrkes. 

Med Duplo sættet kommer den kreative frihed i den grad i spil, og især medfølgende vogn med hjul, som kan anvendes i stedet for fødder, var meget interessant. 

”Byg-selv-personer med store følelser” er anbefalet fra 3 år, men jeg vil mene, at det sagtens kan bruges tidligere. Måske ikke til at tale med ord om følelserne, men stadig til at vise, hvordan mennesker er forskellige – og så kan man altid udvide med samtalerne, når barnet bliver gammelt nok til dette. 

Det er desuden altid trygt at lade sig barn lege med Lego Duplo, da det er gennemtestet ved Lego ved både at blive kastet, opvarmet, klemt og analyseret, så man er sikker på, at alle standarder for børns sikkerhed er opfyldt. 

Jeg er sikker på, at der er mange timers leg de næste år i denne Duplo pakke. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Kun fantasien sætter grænser for brugen af Lego Duplo. Finmotorikken styrkes, børn kan lære om følelser i børnehøjde og der er mange timers leg.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er vist ingen tvivl om, at Lego leverer legetøj i højeste kvalitet. Lego kan gå i arv fra barn til barn trods mange timers leg, næsten uden man kan se det er brugt. 

Pris: GOD – Lego koster, men det gør kvalitet typisk. Jeg synes derfor prisen er fair, men man kan med fordel købe det på tilbud.

 


Alice fortæller:

At se mit barn udforske og lære om følelser er en af de mest givende oplevelser som forælder. Derfor var jeg spændt på at prøve Duplo 10423 – Byg selv-personer med Store Følelser. Her er min personlige oplevelse med dette fantastiske sæt.

At Skabe Magi med Klodser:

Da vi først åbnede Duplo 10423-sættet, blev vi mødt af en verden af farverige klodser og figurer, der straks fangede min og mit barns opmærksomhed. Vi begyndte med at følge instruktionerne for at bygge de forskellige følelsesmæssige figurer, og jeg var imponeret over, hvor let og sjovt det var.

Udforske Følelser gennem Leg:

Efter at have bygget figurerne begyndte vi at lege med dem. Mit barn kunne genkende og navngive forskellige følelser, mens vi legede, hvilket var en øjenåbner for mig. At se dem udtrykke glæde, vrede og tristhed med de små Duplo-figurer var både sjovt og lærerigt.

Bygge Broer mellem Følelser og Empati:

En af de mest bemærkelsesværdige ting ved Duplo 10423 var, hvordan det hjalp med at skabe bro mellem følelser og empati. Ved at lege med figurerne lærte mit barn at forstå, hvordan andre kunne føle sig, og det var hjertevarmt at se dem udvise omsorg og forståelse.

Skabe Unikke Fortællinger:

En af mine yndlingsaspekter ved Duplo 10423 var den kreative frihed, den gav os. Ud over at følge instruktionerne skabte vi vores egne figurer og historier, der afspejlede vores følelsesmæssige oplevelser. Det var en fantastisk måde at binde os sammen og styrke vores forhold på.

Konklusion:

At udforske følelsernes verden med Duplo 10423 var en uforglemmelig oplevelse. Det gav os ikke kun mulighed for at lære om følelser på en sjov og interaktiv måde, men det styrkede også vores bånd som familie. Jeg kan varmt anbefale dette sæt til alle forældre, der ønsker at støtte deres børns følelsesmæssige udvikling på en legende måde.

Nytteværdi: Meget god- Alle børn skal have mulighed for at lære om følelser på en sjov og interaktiv måde.

Holdbarhed: Meget god- Kvaliteten er meget god, det man kan forvente af Lego. 

Pris: Meget god- 349 kr. i butikker- Pris og kvalitet hænger sammen.

Kvalitet: Meget god- Kvaliteten er meget god, da Lego er kendt for deres solide kvalitet. Deres klodser er lavet af holdbar plast, passer perfekt sammen, og de går sjældent i stykker. Det gør leg med Lego til en pålidelig og vedvarende fornøjelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego “Bouquet of Roses” ( 10328 )