TEST af Lego “Bouquet of Roses” ( 10328 ) – Testfamilien
TEST af NINJAGO Kais ild-elementrobot (71808)

TEST af Lego “Bouquet of Roses” ( 10328 )

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego “Bouquet of Roses”  model nr: 10328. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Jane har den seneste måned testet en buket roser (10328) fra Legos Icons serie.

Jane fortæller:

Jeg modtog en fin pakke med en buket roser fra Legos Icons serie, som jeg skulle teste. 

Pakken blev hurtig pakket ud, og jeg fik dannet med et overblik over æskens indhold.

Den færdige buket består af 4 roser i 3 stadier – altså i alt 12 røde roser og dertil 4 brudeslør.

Æsken består af i alt 822 klodser, nogle genkendelige fra et langt liv, hvor jeg selv har samlet Lego fra barnsben af, samlet sammen med mine egne, nu voksne børn og samlet sammen med mit barnebarn, men også helt nye klodsformer, som er med til at skabe detaljerne i roserne.

Som ved alt Lego er der en fin samlemanual, ja faktisk 3, da hver rosetype har sin egen. Til hver manual hører 2 poser, som indeholder de brikker, man skal bruge.

Og ja, selvom man er voksen, (og denne æske er jo netop beregnet til voksne), så er der altså et eller andet afstressende ved at sidde og samle Lego – og når så man ender op med den smukkeste buket røde roser i løbet af kort tid, og som holder for evigt er det bare perfekt.

Faktisk elsker jeg, at Lego har fået et stort nyt sortiment indenfor de seneste år, som er målrettet mod voksen, og jeg elsker den detaljegrad, der er i roserne – de er ikke de sidste blomster, jeg skal have fra Lego.

PS: Når man som jeg er elendig til at holde liv i blomster, er en sådan buket mere end perfekt.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –Lego er bare fantastisk ”legetøj” – også for voksne. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego forgår ikke, så jeg har nu røde roser forevigt.

Pris: MEGET GOD – Æsken koster 529,95 kr., hvilket er fornuftigt for det man får.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker kvalitet og detaljegrad, elsker de nye klodser, som gør, at roserne får mange fine detaljer og virker levende.


Eva fortæller:
Vores seniortester Eva har testet Legosættet “Bouquet of roses” et Legosæt lavet til voksne , som gerne vil hygge og “lege” med at bygge Lego på egne præmisser.
Eva fortæller:
Jeg modtog en pakke med LEGO sættet “ Bouquet of Roses”. En flot LEGO æske, som er en del af Legos nye koncept, hvor de fokusere på sæt til legeglade voksne. For LEGO er til alle aldre.
Da jeg modtog sættet, havde jeg lyst til straks at bygge sættet. Men min 20 årige datter sagde “mor det sæt kan bygges af 1-3 personer, så jeg vil være med”. (Dette ses nederst i højre hjørne på æsken)
Det er faktisk ret smart for der medfølger 3 byggevejledninger. Så man kan bygge op til 3 personer af gangen.
Som I kan se, så bygger jeg og min datter ret forskelligt. Min datter starter med at dele brikkerne op og sortere dem systematisk. Så hun lettere kan finde brikkerne hun skal bruge. Jeg selv hælder brikkerne ud og lader mit “røntgenblik” finde de brikker, jeg skal bruge. Det var en sjov observation, som viser, at LEGO kan bygges på flere måder.
Det var meget sjovt at bygge roserne med min datter samt undervejs snakke om de forskellige klodser og om vi kunne huske nogen af de sæt de kom fra. Min datter var under 1 år, da hun startede med at bygge LEGO. Som 3 årig vandt hun en LEGO konkurrence på Lego Hotel i Billund. Da hun byggede den “lille havfrue” i en blanding af Duplo klodser og Alm. LEGO klodser.
Jeg selv er vokset op i en familie, hvor min far arrangerede ture til Legoland, og jeg selv agerede junior rejseleder på turene. Herudover så voksede jeg op med Lego Fabuland og lånte min lillebrors Lego Technic (for det var til drenge og ikke piger… men jeg elskede det). I dag hygger jeg stadig med LEGO. Det seneste år har jeg bl.a bygget Legos Dobby fra Harry Potter og Legos vilde blomster.
Jeg må sige, at LEGO rose buketten overraskede mig virkelig positivt bl.a., fordi den er lavet. Så man kan samle den op til 3 personer sammen. Personligt tænker jeg, det kunne være et sjovt projekt sammen med nogen veninder eller de kunne bygges sammen med en partner. Herudover så er det helt sikkert en god gaveide. Enten som gave til ens kæreste, veninde, mor eller måske ens kreative mormor. Jeg tror i hvertfald, at min 76 årige mor vil elske de flotte LEGO roser.
Her er min anmeldelse af LEGO icons sættet 10328 “ Bouquet of Roses”. “Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD – LEGO roserne er sjove og spændende at bygge og kan bygges op til 3 personer sammen imens de skaber glæde og hygge. Fordelen er også, at de færdige LEGO roser kan stå og pynte ens hjem op bagefter.
Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er bare lig med kvalitet og kan bygges igen og igen.
Pris: GOD : Legos rosers vejledende pris er 529 kr. – det synes jeg er en ok. Pris. Da der både er leg og god pynt til boligindretning i dem. Hvis man i stedet skulle købe tørrede blomster, træblomster eller en pyntegenstand. Så er det en fin pris. Herudover så kan man jævnligt finde roserne lidt billigere i diverse butikker bl.a på nettet og i dagligvare handlen.

Vores tester Carina har testet “Bouquet of Roses”fra Legos Icons serie.

Carina fortæller at især hendes søn Tristan på 12 år har glædet sig til at teste denne Lego æske.

Selvom der står den er egnet fra 18 år, har han sagtens kunnet bygge den, da han har bygget en del Lego, og der er udførlige vejledninger med til sættet

I starten synes Tristan det var svært at forestille sig, hvordan sættet skulle blive til roser, da byggeriet består af flere “lag”. Måske dette er grunden til det er mest egnet til voksne.

Men efterhånden begyndte roserne at “blomstre” frem i de forskellige faser, som ved en ægte buket også.

Slutresultatet blev en virkelig fin buket, man nemt kan have stående fremme og pynte i hjemmet.

Vi kunne helt sikkert godt blive fristet til at prøve flere sæt fra icons serien, da de er virkelig fine og sagtens kan stå fremme, som pynt og ikke “bare” er Lego, som man normalt kender det.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD/GOD – Denne bedømmelse, da den har en meget god værdi for voksne, da det er hyggeligt afstressende at sidde med og efterfølgende pynter pænt i hjemmet. GOD, da de større børn, der bygger det stadig vil hygge sig med det, men ikke rigtig kan gøre mere efter det er bygget, hvilket nok også er grunden til, det er vurderet egnet til over 18 år.

Gældende allround har det også god værdi, at man altid kan ændre lidt i det færdige resultat, så fantasien også sættes igang. I dette sæt, f.eks længden på roserne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Dette fordi Lego generelt er et holdbart produkt, der stadig nemt kan skilles ad og bygges igen eller ændres.

Pris: MEGET GOD –  Dette fordi man mange steder kan købe det til en rigtig god pris. Normalprisen ligger lidt højt, hvilket Lego generelt gør, da det er et godt produkt, hvor pris og kvalitet jo også hænger sammen.

Kvalitet: MEGET GOD – Som med alt andet Lego, er det en rigtig god kvalitet, der er altid lidt ekstra klodser med, hvis der skulle mangle lidt og klodserne hænger godt sammen. Og der er altid mulighed for selv at ændre lidt i udseendet på produkterne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af NINJAGO Kais ild-elementrobot (71808)