TEST af NINJAGO Kais ild-elementrobot (71808) – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Mini GT2.1

TEST af NINJAGO Kais ild-elementrobot (71808)

Flere af vores testere har den seneste tid testet Lego Ninjago Kais ild-elementrobot (71808). Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 8 år testet produkter fra Lego Ninjago Kais ild-elementrobot (71808).

Da Elliot hørte, at vi endnu engang skulle teste en ny pakke Lego, og at det var Ninjago, blev han virkelig begejstret. Han har ikke noget Lego Ninjago, og han glædede sig virkelig til at modtage pakken. 

Elliot har en god fantasi og elsker at fordybe sig i leg. Derfor faldt det også i god jord med netop denne pakke Ninjago Lego. Med en blanding af ninjaer og fantasi monstre / drager kan han lege i lang tid. Elliot synes virkelig, denne pakke er fed.

Udover at lege synes han virkelig også om at bygge og samle Lego. Dette passer godt med, hvad Lego står for nemlig Leg Godt, og man må sige, at Lego lever op til sit navn. Elliot har virkelig brugt lang tid på både at samle pakken, men derefter også virkelig været fordybet i leg.  

Med Lego bliver finmotorikken og koncentrationen trænet, og der er rig mulighed for kreativ leg og udfoldelse.

Lego lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at klodserne deri er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.

De forskellige samleposer med alle klodser er blevet skiftet ud til at være lavet af genbrugspapir fremfor plastik, hvilket jeg som mor, synes er et virkelig godt tiltag fra Lego. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego er virkelig noget godt legetøj. Der er mange timers leg, udvikling af motorik, koordinering, koncentration fantasi og meget mere. 

Holdbarhed: MEGET GOD – virkelig god kvalitet. Jeg har ikke oplevet Lego gå i stykker. 

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen, heldigvis kan man tit finde Lego på tilbud. 

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet. Med produkter fra Lego, er man helt klart sikret en kvalitet der er udover det sædvanlige. Det holder år efter år.

 


Vores tester Jane har i samarbejde med sønnen Karl testet NINJAGO Kais ild-elementrobot (71808).

Jane fortæller:

Karl på 7 år er vild med Lego og har leget med det siden han var ganske lille. Denne test faldt derfor i god jord, og sættet fra NINJAGO blev hurtigt bygget med hjælp fra den fysiske samlevejledning.

Kais robot har bevægelige arme og ben, der kan vippes og drejes til kampstillinger og et stort gyldent sværd, så den er klar til kamp mod ulve robotten. Herhjemme har vi taget flere kampe, og indimellem måtte robotten bygges op igen, hvilket så skete med hjælp fra Lego Builder appen.

I sættet er der Kais ild-elementrobot samt 4 minifigurer – Kai og Zane, begge med et katanasværd som tilbehør, Jordana med et sværd som tilbehør og en ulvemaske-kriger med tilhørende ulve-mech-figur.

Sættet har 322 dele, og ild-elementrobotten er over 16 cm høj. Derudover kan tilkøbes Coles jord-elementrobot (71806) og Soras tech-elementrobot (71807). De har alle 3 aftagelige ben, arme og overkrop som kan kombineres med dele fra 2 andre mech-robotter, og man kan dermed bygge sin robot, som man vil. 

Herhjemme synes vi, at Lego er noget af det legetøj, der burde findes i ethvert hjem. I vores hjem er der rigtigt meget, og Karl elsker de mange forskellige sæt, der kan bygges – og ikke mindst leges med. Det sætter gang i både fantasi og kreativitet og er super godt til at øve finmotorik og logisk tænkning.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – som altid med Lego er der til mange timers leg, både når man samler og efterfølgende, når man leger. Derudover kan sættet kombineres med andre elementer fra NINJAGO universet. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego holder til meget og kan holde længe, selvom det bliver skilt ad og samlet mange gange. 

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, sættet fås til en fornuftig pris, når man tænker på, hvor meget man får. Holdes dette så op mod både nytteværdi, kvalitet og holdbarhed, synes jeg, prisen er helt fair. 

Kvalitet: MEGET GOD – Lego er af meget godt kvalitet. Vi har sjældent oplevet noget, der gik i stykker og skulle det ske, kan man nemt få en ny del. Desuden er det også værd at påpege den gode kvalitet af deres byggevejledninger samt Lego Builder appen, der er super nem at finde rundt i.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Mini GT2.1