TEST af træpuslespil, bondegård, traktor og gulvtæppe fra FILIBABBA – Testfamilien

TEST af træpuslespil, bondegård, traktor og gulvtæppe fra FILIBABBA

Flere af vores testfamilier har den seneste måned testet produkter fra FILIBABBA. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes søn Bille Anker på 2 år, testet forkellige produkter fra FILIBABBA. Følgende ting er testet:

Anne-Louise fortæller:

Vi har kastet sig ud i en test af forskellige produkter fra FILIBABBA, der sigter mod at skabe produkter til børn og deres forældre med fokus på dansk design, bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Bille er 2,5 år og elsker alt med traktorer og store maskiner, hvorfor jeg syntes denne test var helt ideel.

Træpuslespil – bondegården:

Dette søde lille puslespil med bondegårdsdyr og traktor er ikke kun sjovt, men også lærerigt. Med knopper på brikkerne, der inviterer til brug af fingerspidserne, er det perfekt til finmotorisk træning.

Bille har knækket koden til puslespil, så puslespillet var et hit. Vi kunne også bruge det til at tale om farver og motiver, fx “Hvor er katten”.

Min bondegård i træ med dyr:

Denne bondegård i træ er et fantastisk stykke legetøj, der stimulerer fantasien og inspirerer til rollelege. Bille synes, det er sjovt at tage dyrene ud, sætte det op og køre med traktoren. Det er også sjovt at sætte alle figurerne ind i bondegården igen. Der er  håndtag i bondegården, som giver nem transport og er ideel at have med på farten. Der er inkluderet traktor og dyr, hvilket giver perfekt udgangspunkt for mange timers sjov.

Træk-traktor:

Denne træk-traktor kombinerer to elskede stykker legetøj i én og er perfekt til at hjælpe med at udvikle motoriske færdigheder. Bille har en fest med at få de forskellige klodser ind i de rigtige huller.

Gulvtæppet – kaninen Bella:

Dette bløde, håndlavede gulvtæppe formet som en sød kanin er det ideelle tilføjelse til ethvert børneværelse eller legeområde. Det er fremstillet af 100% bomuld med en skridsikker belægning på bagsiden, det er både hyggeligt og sikkert. Hvert tæppe er unikt, da de er håndlavede i Indien. Tæppet er dejligt blødt at sidde og lege på og pynter fint på Billes værelse.

Alle produkterne er så fine og minimalistiske i deres design. De passer super fint ind i indretningen med de afdæmpede farver, og kvaliteten er virkelig fin.

Den samlede vurdering bliver som følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne skaber god leg og læring.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – FILIBABBA leverer produkter af høj kvalitet, der ikke kun er sjove og lærerige for børn, men også bæredygtige og æstetisk tiltalende for forældre. Med fokus på dansk design og nøje udvalgte materialer, er disse produkter et ideelt valg for familier, der ønsker det bedste for deres børn og planeten.

Pris: MEGET GOD – Priserne er super fine og passer med kvalitet og design.

 


Vores tester Sofie har sammen med hendes datter Saga My på 2 år testet min bondegård i træ med dyr, Træk traktor med puttekasse, træpuslespil og gulvtæppe fra FILIBABBA. 

Sofie fortæller:

Denne test ramte virkelig plet på Saga My, både aldersmæssigt men også interesser. Hun ELSKER dyr, og vi bruger meget tid på at snakke om de, hvad de siger, hvor de bor mm. 

Det første hun kastede sin kærlighed på var træbondegården. Den er helt perfekt i størrelsen, og så har den 2 snore, så man kan gå rundt med den. Der medfølger en masse forskellige bondegårdsdyr, et træ, en traktor og hegn. Der er blevet leget flittigt med det herhjemme. 

Designet er super fint, og jeg elsker, at det er i træ. Designet går igen på puslespillet, hvor de samme motiver er illustreret. 

Puslespillet har små træknopper, så det er let for barnet at få brikkerne op og tilbage på plads igen. 

Traktoren med puttekasse er også virkelig fin. Her har vi både snakket farver og former, og Saga har fået øvet dét at få dens former ned i de rigtige huller. På traktoren er der også en lille snor, så man kan trække den afsted. 

Gulvtæppet med Kaninen Bella passer så fint ind på Sagas værelse. Hun elsker at sidde og lege på det og aer ofte kaninen, når hun går forbi. Et super sødt design. 

Både traktor, bondegård, puslespil og gulvtæppe er i rolige farver og fine at have stående fremme på værelset. Det fylder ikke så meget og er nemt og håndgribeligt at tage frem for Saga. 

Alt i alt har vi virkelig været tilfredse, og Saga har fået enorm meget leg og læring ud af alle produkterne. 

Den samlede vurdering bliver som følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig meget leg og læring i det. Både i form af puttekassen og puslespil, men også i den snak man kan have med sine børn omkring dyrene og bondegården.  

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at det er produkter af god kvalitet. I og med det er lavet i træ, har det en længere levetid. Derudover er det også en del mere miljøvenligt i forhold til hvis det var produceret i plastik.  

Pris: MEGET GOD – Kvalitet, design og pris hænger super fint sammen. Bondegården står til 279,95,-, traktoren koster 199,95,-, puslespillet koster 149,95,- og gulvtæppet koster 599,95,- Jeg synes, det er nogle virkelig fine priser, de har på alle 4 produkter. 

 


Vores tester Deepa har sammen med sønnen Ishaan på 2 år, testet 3 produktnyheder fra FILIBABA AW23 kollektion. De har testet træk-traktor med puttekasse, træpuslespil, bondegården og gulvtæppe.

Deepa fortæller:

Vi har været så heldige at få lov til at teste nyheder fra FILIBABA. Det er dejligt at kunne give børn legetøj, så det passer til deres alderssvarende udvikling. Det har kunnet lade sig gøre med den nye kollektion, da de er med til at fremme barnets finmotorik og problemløsningsfærdigheder, stimulere fantasien, men samtidig er det også med til at give mange times sjov leg. 

Træk-traktor puttekasse er noget, der har været en hit herhjemme, da det har en two in one concept. Den kan både bruges som trække-dyr og puttekasse. Den er med til at styrke barnets øje-hånd-koordination, finmotorik og problemløsningsfærdigheder. Tænk, at det kan gøres på sådan en sjov og lærende måde. Der er i hvert fald hygget om det herhjemme. 

Bondegården kommer med 8 forskellige figurer. Den er smart lavet, da alle figurer kan være samlet i bondegården og samtidig er den udstyret med håndtag, så det kan tages med på farten. 

Ishaan elsker puslespil, og det altså bare et plus, når det er kombineret med dyr og hans yndlingstraktor. Brikkerne har knopper, så han nemt kan få fat om dem, men knopperne er også med til at udvikle hans finmotorik, da han bruger fingerspidserne, og det er en perfekt måde til at træne pincetgrebet. 

Det bløde tæppe er lavet af 100% bomuld. Den pynter flot på børneværelset og dejlig at have under bare fødder, og så skaber den en hyggelig og varm atmosfære i rummet. Samtidig har den en skridsikker belægning på bagsiden, så den ikke rykker sig under leg. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne bliver brugt flittigt herhjemme.

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig godt kvalitet. 

Pris: GOD. Rigtig god pris der svarer til barnets udvikling. 

Kvalitet: MEGET GOD. Materialet er af rigtig god kvalitet.

 


Jannie fortæller:

Vi har været så heldige at få lov at teste forskellige produkter fra Filibabba. Mine to drenge på 2 og 4 år har testet og leget med det og er blevet meget glade for det. Produkterne har bidraget til mange timers leg, både hver for sig, men også sammen. Filibabbas webshop er overskuelig og enkel, hvilket gør det let for brugeren at finde det produkt, man søger.

Vi modtog:

  • Gulvtæppe af kaninen Bella.
  • Min bondegård i træ med dyr.
  • Træ puslespil – bondegården.
  • Træk-traktor med puttekasse.

Et dejligt blødt tæppe af god kvalitet. Det skaber en hyggelig atmosfære til børneværelset og indbyder til leg. Derudover har tæppet en skridsikker belægning, som sikrer at drengene ikke glider i det. Tæppet har fået en helt særlig rolle for drengene, hvor de siger godmorgen og godnat til det. Det er nemt at støvsuge og tåler vaskemaskine.

Bondegården og de 8 figurer er lavet i et pænt design, samtidigt med at det indbyder til leg. Enten alene men også sammen med flere. Jeg har oplevet, at min dreng på 4 har fordybet sig meget i legen med bondegården, hvor fantasien har fået frit spil. Derudover har ”lukke’ funktionen gjort, at han let har kunnet pakke bondegården ned og tage den med sig, uden at figurerne falder ud. Slutteligt er den nem at rengøre med en våd klud.

Træpuslespillet har med sine flotte 8 brikker, inviteret til leg og læring for finmotorikken. Min dreng på to har brugt meget tid med puslespillet, og har også øvet sig på at forklare hvilke motiver der er på de forskellige brikker. De små knopper på brikkerne er i en god størrelse som gør det meget lettere at få fat i dem, og dermed placere dem korrekt. Brikkerne er også en ideel øvelse til pincetgrebet.

Med træk-traktoren har jeg oplevet, at drengene har brugt den til to ting. De har trukket i snoren og brugt den som en traktor, som de kan køre rundt med. Derudover har de brugt den som puttekasse, hvor de har lagt de tre tilhørende klodser i hver deres hul. Træk-traktoren er lavet i et flot design. Jeg vil sige, den passer bedst til aldersgruppen 0-2 år. Det var ikke udfordrende nok til drengene.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – mange af produkterne har flere funktioner, så det passer til forskellige aldersgrupper.

Holdbarhed: Meget god – Produkterne er unikke og lavet i et tidløst design som passer ind i alle hjem.

Pris: Meget god – Her får man kvalitet for pengene.

Kvalitet: Meget god – Produkterne er lavet af robust materiale og kan tåle at blive leget med uden det går i stykker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Golf legetøjssæt, Magnet-bog, Ding ding ring game, 2-i-1 baseball & tennis spillesæt fra Randomshop