TEST af Golf legetøjssæt, Magnet-bog, Ding ding ring game, 2-i-1 baseball & tennis spillesæt fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Oball fodbold, bidering og Skråstol med gyngefunktion i samarbejde med Scandinavian Baby Products

TEST af Golf legetøjssæt, Magnet-bog, Ding ding ring game, 2-i-1 baseball & tennis spillesæt fra Randomshop

Vores testere har den seneste tid testet produkter fra Randomshop. Her kommer deres anmeldelser:


Charmilie fortæller:

Vi har haft den store glæde at modtage en fantastisk pakke fra Randomshop fyldt med spændende produkter, der har givet vores familie masser af sjov og underholdning til foråret og den kommende sommer.  I pakken har vi været så heldige at modtage følgende:

 1. Golf legetøjssæt
 2. Magnet-bog fra MierEdu med tangram startsæt
 3. Ding ding ring game
 4. 2-i-1 baseball & tennis spillesæt

Om golf-sættet:

Golf-sættet blev hurtigt til en favorit hos vores piger, særligt vores ældste pige Anjali på 7 år. Hun elsker at slå boldene rundt i haven og øve hendes golf-sving. Det er en fantastisk måde at introducere sporten på og få børn til at være mere aktive udendørs. Samtidig kan de også lære at styrke deres koordination og præcision og have en masse hyggelige stunder i haven. Sættet har et flot farverigt design, en sikker konstruktion og er en perfekt start for unge golfentusiaster.

Om magnet-bogen:

Magnet-bogen fra MierEdu med tangram startsættet er også en kæmpe succes. Denne kreative og lærerige bog har været en kilde til timevis af sjov og udfordring for vores børn. De elsker at udforske de forskellige figurer og mønstre og har brugt deres fantasi samt det kort, der følger til at genskabe spædende figurer. Bogen er virkelig perfekt til introduktion til former, farver og kreativ leg for både små børn og begyndere. Dette sæt byder på en bred vifte af farverige magnetiske former. Der er lige fra simple figurer som firkanter og trekanter til mere komplekse former, som er med til at tilføje en ekstra dimension af læring og problemløsning, samtidig med at bogen er en god investering i både sjov og læring for børn.

Om ding ding ring game:

Ding ding ring spillet har også været et hit for hele familien. Dette sjove og spændende familiespil har bragt mange latterudbrud og konkurrenceånd frem. Det er perfekt til hyggelige familiestunder og til at styrke samarbejdet strategiske tænkning. Med plads til 2-6 spillere er dette spil perfekt til både små sammenkomster og store familie sammenkomster. Det er et enkelt spil, hvor man vender et kort og lader kampen begynde. Her handler det om at få ringe/elastikker på de rigtige fingre i den rigtige rækkefølger. Det lyder meget simpelt, men det kræver faktisk hurtige reflekser og skarpe øjne. Spillet kan varmt anbefales til alle familier, der leder efter en sjov og underholdende aktivitet til at bringe sammenhold og latter i hjemmet.

Endelig har 2-i-1 baseball og tennis spillesættet været en stor succes. Det er rigtig smart, at man kan skifte i mellem de to sportsgrene, og det har været så fedt med dette spillesæt for vores piger, da de elsker at være i haven og nu har fået endnu en aktivitet til at lege med. Det er både sjovt og en god måde at øve deres færdigheder på indenfor både baseball og tennis. Det er en dejlig måde at holde dem aktive og enagerede udendørs. Maskinen kan automatisk kaste bolde hvert 5-7 sekund, så børn kan få en masse træning og forberede deres teknik på en sjov og interaktiv måde. Hele sættet kommer komplet med en pitching-maskine, en baseballbat og en tennis racket og 6 bolde, så børn har alt, hvad de behøver for at komme i gang med at spille med det samme.

Alt i alt er vi meget tilfredse med alle produkterne, vi har modtaget fra Randomshop. De har virkelig bidraget til at gøre vores forår endnu sjovere og mere aktivt. Vi kan varmt anbefale disse produkter til andre familie, der leder efter sjove og stimulerende aktiviteter til deres børn.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: Meget god – Der er legetøj til mange timers hyggelig leg for både børn og voksne, der ønsker at nyde både indendørs- og udendørsaktiviter sammen.

Holdbarhed: Meget god – godt materialevalg og derfor meget holdbare.

Pris: Meget god, priserne er meget billige og svinger imellem 35 kr. og 179 kr kroner.

Kvalitet: Meget god – kvaliteten er meget god. Vi vil helt sikkert have glæde af produkterne i mange år endnu.

 


Vores tester Anne har testet forskelligt legetøj til større børn fra Randomshop.dk.

Anne fortæller:

Er dine børn vilde med at lege, så kig på Randomshop.dk. Der er masser af spændende legetøj til både store og små.

Vi har i den sidste tid testet 4 forskellige slags legetøj til lidt større børn, og det har været en stor succes. Vi testede flg.:

 • Spillet ”Ding Ding Ring”, hvor det gælder om hurtigst muligt at sætte elastikker på fingrene i forskellige mønstre
 • Magnetisk tangram
 • Et golfspil
 • En kombineret baseball og tennis træner

Jeg har børn i alderen 6-14 år. Det er ikke tit, at de 3 store på 10, 11 og 14 år gider lege med legetøj, men det har de gjort i testperioden. Legetøjet havde ikke været længe i huset før Malthe på 14 og Mikkel på 11 år havde kastet sig over baseballtræneren med stor entusiasme. Det fede ved denne er helt sikkert, at maskinen selv spytter boldene ud, så man ikke er afhængig af, at der er en anden, der står og kaster boldene. Naya på 10 og hendes veninder brugte golfspillet og morede sig i lang tid med at skiftes til at skyde boldene ud. Det var et kæmpe hit, at maskinen selv lægger bolden til rette. Så er det bare lidt sjovere at lege med.

Frida på 6 år og Naya på 10 år havde meget god tid med både tangram og ”Ding Ding Ring”.  De hyggede sig rigtigt meget. Naya nåede helt til level 7 i tangram og måtte virkeligt vride hjernen for at løse figurerne. 

De to udendørs legetøj er lavet i plastic. Ikke helt så holdbart, men til gengæld super nemt at samle og skille ad, så spillet ikke fylder så meget, når det ikke bruges. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vores børn elsker at lege med alt legetøjet. Det har givet mange gode timers leg allerede.

Holdbarhed: MIDDEL for udendørslegetøjet – det er lavet af plastic, hvilket gør, at det ikke er så holdbart.

GOD for tangram og Ding Ding Ring spillet – godt materiale – rigtigt holdbart.

Pris: GOD – priserne er meget fair. De ligger en smule under det, jeg ville forvente.

 • Ding Ding Ring – 35 kr.
 • Tangram – 139 kr.
 • Golf sæt – 159 kr.
 • 2 i 1 Baseball og Tennis – 179 kr.

Kvalitet: GOD – de to spil er i rigtig god kvalitet – gode materialer og meget holdbare. De to udendørs ting er af lidt lavere kvalitet pga. holdbarheden, men det er genialt lavet, at man ikke skal bøje sig ned for at lægge golfbolden klar – og at maskinen selv kaster bolde til en ved 2 i 1 spillet. 

 


Vores tester Marianne og børnene Wilmer (6 år) og Irma (5 år) har testet MierEdu Tangram magnetspil, Ding Ding Ring spil, Golf legetøjssæt og 2 i 1 baseball og tennis spillesæt – alle fra Randomshop.

Marianne fortæller:

Endnu en gang var vores børn nogle heldige kartofler 😊 De fik den lækreste pakke med fire aktivitetsting fra Randomshop, som de virkelig er blevet glade for. Der er både til indendørs og udendørs hygge, og her i påskeferien er tingene blevet brugt virkelig meget i det lækre forårsvejr.

Både Wilmer og Irma har kastet sig begejstret over golf legetøjssættet. De synes begge, det er mega sjovt at øve sig i at ramme golfboldene. Sættet fungerer nemt selv for Irma, og har masser af bolde, så man kan få mange slag, før man skal samle bolde sammen. 

Wilmer elsker at øve sig i rundbold, så 2 i 1 baseball og tennis spillesættet er perfekt for ham, og han har allerede brugt mange timer på at øve sit swing. Når først batterierne er sat i, er boldkanonen virkelig nem at bruge og igen kan begge børn sagtens selv betjene den.

Ding Ding Ring spillet er alle vores fem børn svært begejstrede for. Alle kan være med, og det kræver ingen tid at sætte sig i reglerne – man kan bare gå i gang med at spillet, da det er meget intuitivt. Det er sjovt for både børn og voksne, da man nemt kan indføre ”handicap” i form af, at de ældste bruger den modsatte hånd – det virkede i hvert fald rigtig fint her, da de to mindste, så bedre kunne nå at følge med. 

Der har også været kamp om MierEdu Tangram magnetspillet! Vi har i forvejen flere af Mieredus magnetspil herhjemme, så konceptet er velkendt. Det fungerer super fint med, at man øver sig, og udfordringerne stiger gradvist i sværhedsgrad på de medfølgende kort.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk legetøj, hvor både børn og barnlige sjæle kan udfordre sig selv. Der er til mange timers leg og underholdning – både indendørs og udendørs.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle fire aktivitetssæt er lavet i gode, holdbare materialer.

Pris: MEGET GOD – Ding Ding Ring spil koster lige nu blot 35,- (normalpris 49,-), MierEdu Tangram 139,-, Golf legetøjssæt 159,- og 2 i 1 baseball og tennis spillesæt 179,- – altså virkelig gode priser.

Kvalitet: MEGET GOD – Både spil og legetøj forventes at kunne holde og bruges i lang tid fremover.

 


Vores Nadia har sammen med hendes to piger testet legetøj til større børn fra Randomshop.

Nadia fortæller:

Spil er altid sjovt og kan bruges i hverdagen og i ferier. Vi elsker at spille, og de udendørs bold lege er et hit.

Vi har spillet spillet med elastikker mange gange. Det gælder om at være hurtig og kigge godt efter. Det er to ting, der er svære herhjemme, så det har virkelig kunne sætte gang i konkurrence-genet.

Magnet opgavebogen er helt perfekt. Den er god til på farten eller i hjemmet. Her bliver vores intelligens udfordret, og vi skal forsøge på bedste vis at løse opgaverne.

Golf-sættet har været brugt mange gange, især inden for, da det giver en mere lige og glat bane. Det er virkelig sjovt og er god til at øve de fine slag til, når man skal på minigolfbanen til sommer. Det er nok den ting, der er blevet leget med mest herhjemme.

Tennis sættet er sjovt og gør, at man nemt kan blive en mester til at ramme bolden og få nogle gode skud. Det øver os i at lave gode forhånde og baghånde, og så får man sved på panden, når alle boldene skal hentes.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD; De forskellige spil henvender sig til forskellige lege, men alle spil har gode og sjove muligheder i sig.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD; Magnet opgavebogen er virkelig holdbar og kan tåle en del. De andre sæt skal passes på, men til prisen virker det super godt.

Pris: GOD;;Prisen er fair, og der er mange timers leg i de forskellige ting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Oball fodbold, bidering og Skråstol med gyngefunktion i samarbejde med Scandinavian Baby Products