TEST af Oball fodbold, bidering og Skråstol med gyngefunktion i samarbejde med Scandinavian Baby Products – Testfamilien
TEST af Premieren på Cirkus Arena 2024

TEST af Oball fodbold, bidering og Skråstol med gyngefunktion i samarbejde med Scandinavian Baby Products

Flere af vores testere har den seneste måned testet produkter fra Scandinavian Baby Products. Følgende er testet: 


Vores tester Tenna har sammen med datteren Julie på 4 måneder testet aktivitetslegetøj og en skråstol fra Scandinavian Baby Products.

Vi har herhjemme testet denne super smarte skråstol – en flot, sansestimulerende skråstol der henvender sig til mindre babyer (0-6 måneder).

Skråstolens flotte design er med et afdæmpet safari-tema, som passer ind selv i den mest farveforskrækkede familie. Der medfølger 2 stk legesager med til stolen; et lille rundt spejl og et lille dingle-legetøj udformet som et blad. Sidstnævnte kunne skiftes ud med en eget legetøj, hvis man ønskede det. Det bedste er, at man kan tage stangen af ved nemmere isættelse eller fjernelse af barnet. Stolen har derudover en sikker 3-punkts sele, som gør, at man ikke skal være bekymret om barnet falder ud. Allerede efter de første par sekunder i stolen, blev Julie tiltrukket af spejlet og især af motivet bagpå – et dovendyr og dens mor.
Skråstolen skal man samle selv, hvilket heller ikke var nogen uoverskuelig opgave. Brugsanvisningen var med gennemskuelige tegninger og selve skråstolen var samlet på lidt over 5 minutter… jeg kæmpede dog lidt med stoffet, men det er nok bare mig i en nøddeskal. 😉 Stolens vibrerende funktion kræver et stort LR14 batteri (Gammeldags lygte-batteri). Den vibrerende del skulle være stimulerende og få barnet til at falde til ro – det havde dog ingen effekt herhjemme.Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.I dette tilfælde bliver vurderingen:Nytteværdi: GOD – Man har ofte brug for en skråstol til de små, når man lige skal have armene fri til andre praktiske ting og legetøjet gør, at barnet er underholdt i de få minutter det kan tage.Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt den et par gange om dagen i en lille måneds tid, og den viser ikke tegn på slid. Vi har også udskiftet legetøjet af flere omgange, men stropperne er ligeså gode som nye.Pris: GOD – Prisen varierer fra forhandler til forhandler, men koster ca. 300-369 kr., hvilket jeg syntes er en fin pris for stolen taget dens funktioner i betragtning.

Kvalitet: GOD – Stolen er nem at flytte på, dog er den i så let et materiale, at man kan blive i tvivl om stolen er robust nok til barnets vægt. (Min datter er 4 måneder og vejer over 7 kg. så hun ligger tungt i stolen), men alt i alt så er den rigtig god til de små størrelser.

Derudover har vi testet Oball fodbold samt Oball-bidering 2-pak

Bideringene var et stort hit hos min datter. De fine lyse farver fangede hendes blik med det samme, og løven – som fungerer både som rangle, spejl og som bidelegetøj – er hendes helt klare favorit. Hun kan bruge laaang tid på at vende og dreje og lige smage. Elefanten er også i et rigtig flot design, den mangler dog spejlfunktionen, hvilket har gjort, at den nok ikke var lige så spændende. Bidelegetøjet ligger super godt i de små fingre, som har let ved at gribe fat og give dem en ordenligt rusketur.

Fodbolden har været lidt for overvældende i størrelse til vores datter, men min søn på 4 år elskede at sparke og kaste rundt med den. Min datter har primært brugt både fodbold og bidelegetøjet til nakke/mavetræning, og så har jeg haft begge bideringe med ud af huset, da de er så nemme at pakke med i tasken.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Rasle-funktionen i både bidelegetøjet og fodbolden er et kæmpe hit for de små. Derudover er det smart, at man har kombineret både rangle, spejl og bidelegetøj i 1 lille praktisk størrelse, så man ikke skal have alverdens legetøj med i tasken.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt både bidelegetøj og fodbold mange gange i løbet af dagen, og legetøjet ser ubrugt ud. Vi har flere bolde fra Oball fra min søn, og de holder stadig lige så godt 4 år efter.

Pris: GOD – Prisen varierer fra forhandler til forhandler, men bideringene koster ca. 70-99 kr og fodbolden koster ca. 169,95, hvilket er nogle gode priser for sådanne holdbare produkter.

Kvalitet: MEGET GOD – Selvom legetøjet er let, er det i et stærkt materiale, der kan klare at blive presset sammen masser af gange. Der er masser af leg i legetøjet fra Oball.

 


Selma fortæller:

Vi har fået æren at teste en lille fodbold, bideringe og en skråstol fra BrightStars

Mærket BrightStars kender vi i forvejen rigtig meget til, da mine tvillingedrenge på 7 måneder, allerede har en del legetøj fra virksomheden.

Hvis vi starter med skråstolen, så har den været en uundværlig i den måned vi har testet den. Skråstolens funktion er således, at der i midten mellem fødderne kan tændes vibration. Om det giver en form for safarifornemelse, det skal jeg ikke kunne sige, men jeg kan fortælle, at begge drenge har nydt godt af funktionen. Desuden er der en bøjle med, hvorpå der er et spejl og et blad. Skråstolen har sat gang i nogle bevægelser i drengenes krop, nemlig at fange fornemmelsen af vippefunktionen, jo mere man sparker benene, jo hårdere vipper stolen. En god måde at få stimuleret kroppen på. Til sidst fik drengene testet fodbolden i de franske farver, hvid, rød og blå. Samtidig fik de testet to bideringe former som elefanter.

Bideringene er med til at give en sanselig fornemmelse af forskellige mønstre både i hænderne og i munden. De hjælper også til lindring af kløen i gummerne.

Elefanternes farver var dét, der fangede vores drenge, da pakken blev åbnet. De kraftige farver er med til at skabe en interesse hos dem, og derfor vælger de typisk altid elefanterne fremfor de andre bideringe.

Bideringenes funktion har ligesom skråstolen været uundværlig. Vi har især kunne mærke, at bideringene har haft en stor effekt på begge tvillingedrenge, nu hvor tænderne langsomt kommer frem.

Vi slutter helt af med fodbolden, for hold nu op, hvor har den også gavnet en del herhjemme.

Ligesom bideringene, giver fodbolden en sanselig fornemmelse i hænderne i og med, at der er forskellige motiver. F.eks. kan fodbolden rasle, og hver gang de ryster eller kaster med bolden, så giver den en lyd pga. de små kugler. Jeg kan helt klart anbefale bolden, da den kan underholde på mange måder. Dens lyde for hver bevægelse, fanger drengenes opmærksomhed med det samme, og de kan blive underholdt længe.

Nytteværdi: Meget godt, god aktivitet som giver en god stimulus. Her taler vi både skråstolens effekt, bideringene og fodbolden

Holdbarhed: Meget godt. Hvis vi kun tager udgangspunkt i skråstolen, er den rigtig nem at montere. Betrækket er nemt at tage og på, hvis man nu skulle stå i den situation, at dit barn har tisset/skidt igennem.

Pris: Meget god.

Kvalitet: BrightStars fylder meget herhjemme, og derfor kan vi godt stå indenfor, at kvaliteten for deres produkter er i den høje ende.

 


Maria fortæller:

Fodbold ranglen er lavet, så den er nem at gribe fast i. Bolden er perfekt til at kaste, trille og sparke til.

Anker som har testet denne bold, har desværre ikke haft den store interesse i den, udover at kigge på den. Jeg er af den overbevisning, at den har været for tung for ham at holde på.

Nytteværdi -god den er nem at tage med overalt

Holdbarhed – meget god det er svært at se at den har været i brug

Pris – god pengene værd

Kvalitet – god fin kvalitet

 

Oball-bidering 

Dette bidelegetøj indeholder en løve og en elefant, som hjælper med at lindre ømme gummer.

Disse bideringe er virkelig geniale, Anker har brugt lang tid på at putte dem i munden enten på ørene af dyrene eller på selve bolden. Hullerne i bolden er små så selv de mindste kan holde godt fast på dem. Han har også brugt lang tid bare at kigge på og “snakke” med især med elefanten, han har også øvet sig på at trille om på siden, når han ligger på ryggen.
Nytteværdi – meget god den er god, når børnene er ved at få tænder
Holdbarhed – meget god det kan ikke ses, at den er blevet brugt meget
Pris – fin pris
Kvalitet – god
Safari Fun – skråstol med gyngefunktion 
Denne bløde skråstol vil med beroligende bevægelse og vibrationer hjælpe dit barn med at slappe af og komme på et lille safari eventyr.

Normalt er jeg ikke rigtig til at bruge en skråstol til små børn, men da jeg har et præmatur barn, som for det meste kun finder tryghed i mine arme, har jeg brug for noget aflastning. Denne stol har ikke på noget tidspunkt skuffet, det har hjulpet mig til at få mine arme fri og f.eks hænge vasketøj op, gå i bad og ikke mindst på toilettet uden, at han er i mine arme.

Første gang jeg satte ham i denne stol og startede vibratoren, kom der det største smil på hans læbe, og han kunne slappe lidt af imens. Anker er også meget begejstret for de ting, som han kan kigge på imens. Det eneste jeg godt kunne savne, er at det var lidt mere praktisk at bære rundt på stolen, imens man har et barn på armen.

Nytteværdi – meget god – når man har brug for at have armene fri

Holdbarhed – god – det kan næsten ikke ses, at den bliver brugt hver dag

Pris – god – fornuftig pris

Kvalitet – god – den ser lidt plastikagtig ud, når det skal samles, men god når den afprøves.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Premieren på Cirkus Arena 2024