TEST af Premieren på Cirkus Arena 2024 – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Tour 2 Dobbelt

TEST af Premieren på Cirkus Arena 2024

Testfamilien var d. 25. marts inviteret til premieren på Cirkus Arenas nye cirkusforestilling ”Cirkus ifølge Bubber og Malene Qvist”.
Cirkus Arena var sidste år den bedst anmeldte cirkusforestilling. Cirkus Arena er Nordens største cirkus og fylder 70 år i 2025. 

I dette års cirkusforestilling er Bubber og Malene sprechstallmeister og byder på prisbelønnede verdensartister bl.a. luftartisterne Dup Garcia, vilde BMX-riddere fra Ukraine, Cirkus Arenas husklovn Jimmy Falco samt søde dyr præcis som rigtig cirkus. Cirkus Arena rejser på turné hele sommeren og kan opleves både i København, Jylland, Fyn, Sjælland og øerne og Bornholm.  

Testfamilien fortæller fra premieren:


Vores tester Katrine og hendes søn Elliot Vergilius på 8 siger følgende om årets forestilling:

Elliot Vergilius var underholdt fra første nummer med Robi Berousek og et fantastisk balance nummer.

Det var en fantastisk flot cirkusforestilling med noget for hele familien. Flotte og nervepirrende akrobatiknumre, sjove numre med Cirkus Arenas egen Paw Patrol eller de frække æsler. Godt taget i hånden af Bubber og Malene, der også sang et par smukke numre.

Klovnen Jimmy Folco var underholdende og hele cirkusteltede grinede over hans numre. 

Garcia brødrene og deres nummer er også værd at nævne. En flot og underholdende cirkusforestilling for hele familien.

Elliot var tryllebundet de 2,5 time som forestillingen varede. Derudover var det en fornøjelse at opleve cirkus til premieren, da der var en virkelig god stemning i teltet.


Anne-Louise fortæller:

Jeg havde mand og alle vores 5 børn i alderen 2-10 år med i Cirkus Arena. Sikke en stor oplevelse for store og små. Bille på 2 år var dybt optaget lige fra start og fulgte lys og aktører meget nøje, med åben mund, mens popcornene blev kørt ind.

Der var mange flotte og nervepirrende numre, og gode grin da klovnen trådte ind i manegen. Bubber og Malene Qvist gjorde det godt – og det var en stor fornøjelse at opleve cirkus til en premiere – en helt særlig stemning.

Stor anbefaling herfra.


Trine fortæller:

Jeg havde efterladt den lille på 2,5 år hjemme og hapset min bror og de to store med i cirkus.

De to store var også afsted sidste år og havde glædet sig meget. Vi havde af erfaring lært at komme i god tid, så selvom vi nåede at spise et helt bæger popcorn i køen inden vi kom ind, så var det det hele værd. Der var lidt kaos, da alle skulle ind samtidig, men da først vi fandt en plads, så var der ro.


Vi sad ret godt og kunne se alt, hvad der foregik på scenen. Det var første gang Malene Qvist var med på scenen samme med Bubber, men hun gjorde det rigtig godt og sang fantastisk. Både store og små var underholdt. Vores pige var meget begejstret for rulleskøjtenummeret, mens vores dreng synes, at hundene var så søde og dygtige.

Der var lidt for enhver smag, og det blev faktisk ret nervepirrende især i sidste nummer, hvor jeg måtte holdet mig for øjnene.

Cirkus Arena er hyggeligt og nede på jorden med plads til alle og stemningen i teltet med popcorn, souvenirs og mad minder mig om min barndom, når cirkus kom til byen.

Der er 4 stjerner herfra.


Nadia fortæller:

Vi har været i Cirkus Arena gennem mange år, og for hvert år er deres forestilling blevet mere og mere fantastisk. I år var der spænding lige fra showet gik i gang til det sidste show.

Der var farlige optrædelser af de vildeste artister, en sjov klovn og smuk sang af dygtige Malene Qvist, som sammen med Bubber styrede hele slagets gang. Vi sad alle tre opslugte fra start til slut og kunne have blive siddende i flere timer endnu. Kæmpe anbefaling til årets cirkus-forestilling hos Cirkus Arena. Virkelig flot show.

Wauw en aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Tour 2 Dobbelt