TEST af Baby Jogger City Tour 2 Dobbelt – Testfamilien
TEST af Cybex LEMO højstol + læringstårn

TEST af Baby Jogger City Tour 2 Dobbelt

Vores tester Stephanie har sammen med familien testet Baby Jogger City Tour 2 Dobbelt søskende og tvillingevogn fra Baby Jogger Scandinavia.

Stephanie fortæller: 

Vi har været så utrolig heldige at få lov til at teste Baby Jogger City Tour 2 klapvognen fra Baby Jogger til vores to sønner, Felix på 4 år og Oscar på 6 mdr. 

Det har været en test, som jeg har set meget frem til, da vi i forvejen var ejer af en Baby Jogger City Elite 2 til Felix, som vi har været og er super glade for, men efter lillebrors ankomst har vores behov bare ændret sig og mit håb var, at søskendevognen ville kunne opfylde vores nye behov som forældre til to. 

Da vi modtog pakken, var jeg imponeret over, hvor let og lille pakken var. Klapvognen vejer nemlig kun 10,5 kilo og er 66,5 cm bred. Så en virkelig let og lækker model, den er faktisk så smal, at du kan køre den igennem en almindelig dør. Klapvognen kommer samlet, så det eneste man selv skal sætte på, er de fire hjul – nemmere og mere brugervenligt bliver det ikke. 

Klapvognen har en masse skønne funktioner, som du kan indstille på begge sider, hvilket betyder, du kan designe den lige efter det behov, som dit barn har. Du kan enten have rygstykket nede, så barnet kan ligge ned, hvilket vi jo havde behov for til Oscar, som ikke kan sidde selv endnu og til Felix har vi ryggen oppe, så han kan sidde og følge med, når vi er ude at gå tur. Derudover er det selvfølgelig dejligt at kunne ligge begge sider ned, hvis ungerne bliver trætte eller skal sove lur i klapvognen. 

Fodstøtten er også justerbar, så her kan du indstille lige efter behovet til barnet højde, eller når der skal soves lur. Kalecherne er dejligt store og lavet i UV 50+. Det betyder, de kan komme godt ned samt beskytter imod vind og vejr. Vi elsker også, at designeren har lavet et peek-a-boo vindue i begge kalecher, så man kan kigge ned til børnene, når man går, eller hvis der bliver sovet lur i klapvognen. Oscar synes især, det er spændende at kigge op på mor og far, når vi går. 

Den første tur vi var ude at gå med vores nye søskende vogn, var en succes. Vi kunne nemt at have begge børn med på turen, og Felix elskede at kunne sidde ved siden af sin lillebror. Da Oscar kun var 4 mdr., da vi modtog klapvognen, kunne han selvfølgelig ikke sidde i den endnu, men det fungerede super fint med en lift til ham – her løftede vi blot fodstøtten i hans side og lagde rygstykket ned. Havde vi haft klapvognen fra Oscar var spæd, havde jeg uden tvivl valgt at tilkøbe liggedel som passer til stellet. 

På vores første gåtur gik vi ned til vores lokale supermarked for at handle. Her kunne vi jo med fordel udnytte den fine kurv under vognen, var der var god plads til at vores varer. Kurven er godkendt til opbevaring op til 5 kg. Jeg var også imponeret over, at vognen passede i størrelsen ved kassen – her troede jeg faktisk den var for bred til at komme igennem. Så udover at være godkendt til gåture, er den bestemt også godkendt til shopping. 

Da vi jo har testet vognen her i december og januar mdr. har vi også rigtig haft mulighed for at sætte den på prøve i det danske vejr. Så da sneen kom, skulle vi selvfølgelig også på tur. Her vil jeg sige, at på de steder, hvor sneen var ryddet, kunne vi fint komme frem, og selv Felix kunne køre afsted med lillebror. Da vi kom til skoven, blev de små city hjul dog sat på prøve, og vi måtte opgive at komme i skoven den dag. Som navnet på vognen også så fint indikerer, er det ikke en vogn, som er skabt til det hårde terræn. Her skal man nok i stedet vælge en af Baby Jogger modellerne med lidt større hjul. 

Jeg vil dog sige, at da jeg låste forhjulene – hvilket jo er et kæmpe plus man kan, så gik det lettere i sneen, men ikke så let, at jeg tænkte, jeg ville alene på skovtur med drengene. 

Men til trods for de små hjul, som jo også er det der gør klapvognen let og lækker, så er de ret hårdfør. Vi har haft klapvognen med i skoven flere gange uden problemer, når der ingen sne er. Derudover er de punkterfri, så de kan stå model til en del. 

Et andet kæmpe plus ved dobbeltklapvognen, er altså hvor lille den er, når du folder den sammen. Den fylder absolut ingenting i mit bagagerum, og den kan foldes sammen med bare en hånd. Jeg kører til dagligt i en T-Roc, bare for at give jer en fornemmelse af størrelsen på bagagerummet. 

Udover de mange gode funktioner, så har klapvognen også en super god fempunktssele. Sikkerheden er meget vigtig for os, når vi kører med ungerne. Felix er så stor nu, han ikke behøver selen, men det er rart at have muligheden for at spænde ham fast, hvis vi går ved en meget trafikeret vej. Derudover er det rigtig dejligt at vide, at Oscar er spændt godt fast, da han jo er så lille. 

Alt i alt har det bare været en fornøjelse at teste Baby Jogger City Tour 2. Den har gjort forældrelivet lettere og bekymringerne mindre. Vi har jo valgt at få børn med knap 4 års forskel, og derfor er deres behov meget forskellige. Og når man så er en familie som elsker at gå ture og gerne vil afsted uden, vi både skal have en klapvogn og barnevogn med. Så Baby Jogger City Tour 2 genial, og den opfylder alle vores behov. Den en let, lille og nem, så man kan have med alle steder. Samt den giver os muligheden for at tilbyde begge børn at sidde ned samtidig med, der er plads til opbevaring, når man handler. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For os har den en stor nytte værdi, da den netop opfylder vores behov og ønsker til en søskendevogn. Den giver os frihed og mulighed for at gå lange ture med begge vores drenge. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om Baby Jogger bare er kvalitetsvogne. Både vognen vi har testet her, og den Baby Jogger vi har i forvejen, som er 4 år gammel, holder bare. 

Pris: GOD – Den har en pris på 4.999,- hvilket selvfølgelig er mange penge, men jeg synes til gengæld, man får rigtig meget på pengene, og for vores familie er den bestemt alle pengene værd. 

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en klapvogn med fokus på kvalitet, komfort, sikkerhed og design. Her er der ikke en finger at sætte på noget. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Cybex LEMO højstol + læringstårn