TEST af Grundig Ring light 80led fra Randomshop.dk – Testfamilien
TEST af XeraCalm A.D. serien fra Avène

TEST af Grundig Ring light 80led fra Randomshop.dk

Flere af vores testere har den seneste måned testet Grundig Ring light 80led fra Randomshop.dk. Her kommer deres anmeldelser: 


Mette fortæller:

Jeg har været så heldig at få lov til at teste Grundig Ring light 80led fra Randomshop.dk.

Randomshop er hjemmesiden, som gør dit liv lidt sjovere med skøre fantastiske, mærkelige og sjove ting, som du ikke vidste du manglede. Selvom Randomshop proklamerer sine produkter som ”made-in-China-ting”, så finder du også anerkendte og populære produkter fra kendte brands såsom: Sandberg, Muud living, Magnetic Tiles og Grundig.

Netop Grundig er mærket bag det klassiske ring light som jeg har testet. Med et Grundig ring light fra Randomshop opnår du en større kvalitet af dine billeder med bl.a. 3 former for lyssætning, justerbart trefodssystem samt bluetooth fjernbetjening. 

Ring light’ets runde hoved på 20cm i diameter og 80led lys, giver dig 3 former for justerbart lys: varmt, koldt og neutralt. 

Med denne geniale feature, er du ikke nødsaget til at vente på, at det rette solskinsstrejf rammer din lokation, men blot lade led-lyset udføre magien. Udover at tage klare lyse billeder, er lyset så skarpt, at jeg også brugte det som arbejdslampe, da vi skulle sætte ny lampe op i vores gang.

Med dets justerbare stativ kan ring lightet tilpasses, så det matcher lige netop din højde. Derudover kan selve hovedet, eller ringen, hvor telefon og lyset befinder sig, bøjes i stort set alle retninger, også ned i vandret position. Når jeg har optaget krea-videoer, hvor optagelsen kun skulle vise mine hænder, har funktionen med vandret position givet videoen det helt rigtige udtryk a la Jørgen Clevin.

Ring lightet kan foldes sammen, så det ingenting fylder, og så vejer det kun 154 g, hvilket gør, at du snildt kan have det med på farten.

Jeg har været utrolig glad for at skulle teste dette produkt, som har givet mig mere professionelle billeder og videoer, samtidig med, at jeg ikke er nødsaget til at få min mand til at assistere mig – Nu kan jeg selv!

Min vurdering, ud fra de 5 kriterier MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG:

Nytteværdi: Meget god –  Jeg har haft stor glæde af dette ring light gennem testperioden. Det er ultra nemt at samle, looket er stilfuldt, lyset er skarpt, og det lever op til, hvad et ring light skal kunne præstere.

Holdbarhed: God – Ring lightet er lavet af ABS-plast, som er en hård, glansfuld plasttype, der bl.a. bruges til LEGO-klodser. Alle ved hvor meget LEGO-klodser kan holde til, og jeg oplever det samme for produktet her. Selvom min datter har hevet i ledningen, og stativet er væltet, er der ingen synlige skrammer at finde.

Kvalitet: Middel – I og med stativet ikke vejer mere, kan man få fornemmelsen af, at det nemt kan tilte, når stativet er slået ud i sin fulde højde. Trefodsfunktionen gør dog, at stativet virker forholdsvis stabilt, og jeg har ingen uheld haft, hvor stativet er væltet af sig selv, på trods af en forholdsvis tung mobiltelefon i holderen.

Pris: Meget god – med en pris til 379,95 kr. lever stativet fuldt op til forventningen kontra prisen.


Vores tester Jancy ligeledes testet ring light fra Randomshop.dk.
Jancy fortæller:
Jeg har den seneste måned testet en Grundig ring light 80 LED fra Randomshop.dk.
Pakken indeholder ring light og et stativ til ring lighten. Ring lighten er 20 cm i diameteren og har 80 LED lys med 3 forskellige lysfarver som kan justeres.
Der fulgte ingen brugsanvisning med, men ringlighten var forholdsvis nem at samle. Det er vigtigt at få strammet alle samlinger til, ellers kan den ikke holde på en mobil. Jeg oplevede, at holderen til telefonen begyndte at titte nedad, da jeg ikke havde strammet den godt nok. Ringligten kan roteres i alle retninger, og lyset kan installeret i koldt, neutralt eller varmt lys. Billederne bliver meget bedre og knivskarpe. Virkelig lækkert med en ring light, når der skal tages billeder, især en vinter- eller gråvejrsdag, hvor det ikke er så lyst.
Ringlighten tilsluttes med en USB, og det er meget smart, så man ikke har endnu en oplader/ledning liggende. Den kan nemt slås sammen og gemmes væk, så den ikke behøver at stå fremme. Den kan også tages med på farten.
Ringlighten har en passende størrelse. Den er hverken for lille eller for stor. Den passer perfekt til mit forbrug. Hvis man ønsker at lave tutorialsvideoer med evt. makeup, skal man op og have en større udgave. Denne er lige akkurat stor nok, så telefonen ikke laver skygger. Jeg tænker, at det muligvis kan blive et problem, hvis man har en iPhone Max eller en anden større telefon.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Min vurdering af Grundig ringlight 80 LED:
,
Nytteværdi: GOD – Jeg har før kun taget billeder uden en ringlight, så det kan lade sig gøre, men billederne bliver pænere med denne ringlight, så det har en god nytteværdig. Det er en kæmpe ulempe at der ikke følger en fjernbetaling med til at tage billederne. Man er nødsaget til at sætte timer på.
Holdbarhed/Kvalitet: MIDDEL – Kvaliteten er god, men stativet er lidt ustabil. Mobilholderen skal virkelig strammes til for ikke at titte nedad.
Pris: MIDDEL – Den koster 349,95 kr., hvilket er en fin pris. De fleste ringlight på markedet koster væsentlig mere, men ofte hænger kvalitet og pris sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af XeraCalm A.D. serien fra Avène