TEST af Twinkly light tree fra Lampeguru.dk – Testfamilien
TEST af KAOS

TEST af Twinkly light tree fra Lampeguru.dk

Vores tester Christine har testet et Twinkly light tree på 2 meter. 
Christine fortæller:
“Jeg har modtaget et Twinkly light tree på 2 meter, som skal pynte ude forn vores køkkenvindue her i den mørke tid”.

I helt korte træk består træet af et metalstativ og 300 led lys. Jeg syntes dog, at det godt kan ligne de lyskæder man kan få til flagstænger. Det former sig i hvert fald på nogen lunde samme måde, bortset fra, at man ikke behøver at eje en flagstang i dette tilfælde 🙂

Det var utrolig nemt at gå til. Det tog mig 15 min at sætte op sammen med mine to piger.

Metalstativet bankes ned i jorden, så det kræver enten en græsplæne eller et blødt underlag. Derefter laves der en trekant, så pløkkerne kan placeres.

Derefter fastgøres selve lyskæden til metalstativet, og stativet kan rejses. Der skal blot klikkes nogle små trykknapper sammen og derefter fastgøres enderne til pløkkerne.
Derefter er selve juletræet klar til at sluttes til strøm.

Træet er 2 meter højt, men fåes også i andre højder. Jeg kan godt fortryde lidt, at jeg ikke tog et på 4 meter istedet – det kunne vores forhave sagtens bære.

Nu kommer det smarte: Det hele kan nemlig styres fra en gratis app, som du henter ned til telefonen. Juletræet kan både tilsluttes via bluetooth eller wifi. Jeg har tilsluttet vores til vores hjemme-wifi. Faktisk kan det også connecte til Google Assistant.

Via appen kan du time, hvornår juletræet skal tænde/slukke. Du kan skifte farve på lyset, selv designe lys i dine favorit farver eller blot vælge nogle af de definerede kombinationer.
Der er et hav af forskellige kombinationer, både hvor træet lyser konstant, blinker osv. Lyskæden kan faktisk lyse i 16 mio. farver, hvor kun fantasien sætter grænser.

Endnu en smart ting med dette træ er også elforbruget.

Juletræet bruger nemlig 36W og koster kun 43,20 kr. at have tændt i 30 dage, såfremt den er tændt i 8 timer om dagen. Til sammenligning koster et nyere LED tv i omegnen af 60 kr. pr. måned v/4 timer om dagen.

*Beregning er lavet ud fra en strømpris på 5 kr. pr. kWh. Varens Watt-effekt er oplyst af leverandøren.

Vi synes alle, vores nye juletræ er helt fantastisk – det lyser flot op i den mørke tid. Jeg er også vild med, at jeg ikke skal udenfor, for at tænde det, og istedet blot gå ind i en app på telefonen og klare det hele derfra. Det er VIRKELIG smart!

Der er desuden virkelig rift om, at “designe” farversammensætninger på juletræet blandt alle tre børn. 🙂

Min bedømmelse bliver:

Nytteværdi: GOD – Altså for mig er det et must med julelys, men ikke for alle.

Pris: GOD – Lidt i den dyre ende, men virkelig også kvalitet! Juletræet kan bruges år efter år.

Kvalitet: MEGET GOD – Twinkly light tree koster 1.899,- men er lige nu nedsat til 1.599,- Alle lys sidder på et net, så det ikke på samme måde kan vikle sammen, som vi kender lyskæder. Desuden er den tilhørende app virkelig smart og nem at navigere rundt i. Kvalitet og pris hænger sammen i dette tilfælde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KAOS