TEST af højstolen fra Cybex – Lemo 4in1  – Testfamilien
TEST af Electrolux 800 Bagged støvsuger

TEST af højstolen fra Cybex – Lemo 4in1 

To af vores testere har den seneste måned testet testet højstolen fra Cybex – en Lemo 4in1. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Nora har sammen med datteren Elina på 5 år, sønnen Eddie på 3 år og datter på 3 måneder testet højstolen fra Cybex – en Lemo 4in1. 

Når man som os har børn med få års mellemrum, er det helt fantstisk, at de kan vokse med tingene – det er både praktisk, men også en kæmpe økonomisk fordel! Hvorfor bruge penge på én stol, som enten kræver tilkøb af udstyr eller skal udskiftes flere gange i takt med, at barnet vokser, når man kan få 4i1?

Om Lemo 4in1

Lemo 4-in-1 er en tidsløst højstol, som kan tilpasses hvilket som helst familiemedlem helt fra fødsel og op til 99 år. Fra fødsel bruger den inkluderede Lemo bouncer nest til Enya, og jeg er så begejstret for den.

Ikke nok med, at der sidder hjul på de bagerste ben, så jeg kan trille hen til det sted, hun skal placeres, så kan den også justeres i flere positioner! Hun kan ligge helt vandret og hvile i den eller sidde mere op of følge med, når jeg f.eks. laver aftensmad – det er en kæmpe fordel hele tiden at have hende tæt på mig og stadig have armene fri til at kunne gøre de ting, jeg skal.

Det stimulerer ligeledes til udvikling, når hun på den måde kan følge med, når jeg tager ting, rører i gryden eller hun bare kan holde øje med sine store søskende – hun elsker det!

Det er også hyggeligt, at hun kan være med ved bordet, når vi spiser, se maden, dufte den og være en del af hyggen til spisemåltiderne, hvor vi sidder samlet, og hun kan holde øje med os alle.

I takt med hun så vokser og kan sidde os spise omkring 6 måneder, kan jeg udskifte til babysættet. Det er en smart indsats, du kan koble på ryglænet, der følger med stolen, hvor det ligeledes er muligt at tilkoble et bakkebord. Denne kan også undlades, så Enya vil kunne sidde helt tæt til spisebordet.

Som hun bliver ældre og vokser, kan indsatsen fjernes, og stolen kan nemt justeres med én hånd til den rette position. Her kan både sædet skubbes længere frem til bordet eller tilbage, og fodstøtten kan køres op og ned, så det nemt kan tilpasses Elina eller Eddie, som kan benytte denne funktion nu, og de får en god og ergonomisk siddeplads ved bordet.

Hjulene på de bagerste ben er også med til at mindste risikoen for at vælte, når de forsøger at skubbe sig ud og væk fra bordet. 

Information:

Aldersgruppe med Bouncer Nest: Fra fødslen op til 6 måneder.

Aldersinterval med babysæt: Fra 6 måneder til 3 år; ca. 15 kg.

Aldersgruppe som selvstændig stol: Fra 3 år op til 99 år.

Vægt: 7,7 kg.

Sæde, fodstøtte og ryglæn: Bøgetræ

Stel: Aluminium & plastik

Babysæt & bakke: Plast

Bouncer: Polyester med bomuldsindlæg & hovedkrammer

Det muligt at installere et Lemo læringstårn, der kan hjælpe nysgerrige børn med at udforske verden. 

Aldersgruppe med Lemo Learning Tower-sæt (fås separat): Fra 1 til 5 år (ca. 25 kg)

Stolen har et fantastisk smukt design og fås i mange farver. Stilrent design som passer flot ind i ethvert hjem, og der er kredset om hver eneste detalje.

Cybex er en tyskejet virksomhed, som specialiserer sig inden for design af autostole, klapvogne og bæreseler. Deres produkter tager udgangspunkt i det moderne og stilrene design, og produkterne er af højeste sikkerhed og kvalitet. 

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Højstol Lemo 4in1:

Nytteværdi: MEGET GOD – kan benyttes helt fra spædbarn af op til 99 år – den følger barnets udvikling og er derfor nyttig i mange år.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – høj kvalitet og flot design. Produceret i bøgetræ, plastik og aluminium. 

Pris: MEGET GOD – prisen for hele sættet, der hedder Cybex Lemo 4in1 fås lige nu til 2.999 kr., hvilket er en ganske udmærket pris for en højstol, hvor alt er inkluderet, og dermed følger den barnet fra spædbarn og helt indtil, de ikke har lyst til at sidde i den længere.


Vores tester Sahra har sammen med sin søn Cornelius på 8 måneder testet Cybex’ ”LEMO 4-in-1 STOL”

Sahra fortæller:

Lemo højstol er den PERFEKTE stol, som kan vokse med dit barn. Du kan bruge den fra dit barn er nyfødt og langt ud i fremtiden!

Bouncer nesten er genial fra dit barn er nyfødt til det er 6 måneder. Du kan have din baby tæt på dig og have hænderne fri, hvilket jo er ret dejligt når man som os er en familie på 4. Du kan rette bounceren i forskellige stillinger, hvilket jeg synes, jeg har manglet på mine andre stole, fx hvis baby skal smage på noget mad og ikke selv kan sidde.

Stolen fås i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, som passer allerbedst ind i dit hjem. Vi har testen farven ”suede grey”, og jeg synes, den er så fin, stilren og afdæmpet – stolen er endnu mere smuk i virkeligheden end på billederne. Både min mand og jeg blev meget positivt overraskede!

Cornelius sidder så fint i stolen, der er godt med støtte rundt om ham, når han sidder, da der både er en babybøjle og bakkebord på. Selvom Cornelius ikke selv sidder på gulvet endnu, sidder han så flot i stolen og spiser til alle hans måltider.


Fodstøtten kan justeres godt højt op, så baby kan sidde solidt plantet med sine fødder, når han spiser. Her ses også babybøjlen, som han så fint er placeret ned i, som omkredser ham så fint. Babybøjlen er simpel at montere på og af.

Hele systemet ved denne stol er GENIAL! Kenneth var ret så imponeret og der skal altså en del til at imponere ham ☺ Der skal ikke bruges værktøj, men der sidder et håndtag under både fodstøtten og sædet, som man bare lige drejer, og så skubber man enten fodstøtten eller sædet op og ned. MEGA NEMT!

Sidst men ikke mindst er der hjul på stolen, hvilket jeg synes er total uundværlig, så man bare lige kan køre barnet derhen hvor man er! Jeg synes, hele designet på denne stol er så enkelt, smuk og genialt!

 

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – Lemo stolen er uden tvivl, den stol vi har haft herhjemme, som har været allerbedst! Vi/du kan bruge den fra baby til voksen, hvis det er det, man vil!

HOLDBARHED: MEGET GOD – Vi har testet stolen i knap 3 måneder, vi kan overhovedet ikke se stolen er brugt, den er mega nem at rengøre med dens glatte overflader, og du kan som sagt bruge stolen fra nyfødt til du er 99 år.

PRIS: MEGET GOD – 3299 kr. for hele LEMO 4-in-1 STOL. Det synes jeg er absolut en rigtig god pris sammenlignet med andre højstole – her får du det hele i en samlet udgave, og det er fantastisk, når den samtidig er så nem at justere.

KVALITET:  – MEGET GOD – LEMO 4-in-1 STOL går ikke ned på kvalitet, den er så lækker i materialet, flot i designet og virker robust og holdbar. Selvom Cornelius til tider ”hopper i den”, fordi han er en vildbasse, står den solidt plantet på jorden. KÆMPE anbefaling herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Electrolux 800 Bagged støvsuger