TEST af Cybex Højstol – Lemo – 3-in-1 – Testfamilien
TEST af Hexel spectrum og Learn to build (til de 5-12 årige) fra PlusPlus

TEST af Cybex Højstol – Lemo – 3-in-1

To af vores testere har den seneste måned testet Cybex Højstol – Lemo – 3 i 1. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Daniella har sammen med sine børn Liam på 4 år og Isabella på 1 år testet Cybex Højstol – Lemo – 3-in-1 i farven “Sand White”.

Vi har været så heldige at få lov til at teste denne højstol, som både er super praktisk og også kommer i et smukt tidløst design.

Lemo 3-i-1 kommer, ud over stolen, også med en babyindsats og en praktisk bakke.

Stolen er med udskifteligt tilbehør.

Siddeplade, fodplade og rygstøtte er lavet af 100% birketræ. Rammen er aluminium og plastik.

Babyindsats og bakken er plastik. Og alle overfladerne er nemme at tørre af – også broccoli og kødsovs – uden at efterlade skjolder.

Den er super nem at samle, og alt du skal bruge til dette følger med i sættet. Siddepladen og fodpladen klikkes nemt ned i metalrammen uden værktøj og med blot en hånd.

Her tilpasser man højden og dybden på siddepladen, så det passer barnet, der skal bruge stolen, som sikrer en optimal komfort og sikkerhed. Fodpladen kan man justere højden på.

Både babyindsatsen og bakken klikkes også nemt af og på stolen. Det er nemt og simpelt.

Det anbefales at bruge babyindsatsen fra barnet kan sidde selv (ca. 6 måneder) og frem til 3 år. Bakken er genial til både leg og spisning, uanset hvor i huset eller haven du skulle befinde dig, mens barnet stadig hele tiden er tæt på en.

Stolen findes i 6 forskellige farver, så man har god mulighed for at vælge en, der passer til ens personlige stil, indretning smag og præferencer.

Den måler 81,5 cm i højden, er 54,5 cm bred og vejer 7,7 kg. Den er noget tungere, end vi er vant til, hvilket kun har været et plus herhjemme.

Vores børn har ikke kan skubbe sig tilbage hele tiden, når vi spiser og skulle det ske, er der hjul på de bagerste ben – så det mindsker risikoen for at vælte.

Hjulene giver ud over sikkerheden også en mobilitet. Det gør højstolen nem at flytte rundt i hjemmet, og/eller dreje højstolen i forskellige retninger uden at skulle løfte den.

Siddepladen er også noget bredere, end vi er vant til, hvilket vi også har været meget begejstrede for, særligt når stolen kan følge barnet i takt med det vokser og bruges fra 6 måneder til 99 år – Stolen kan nemlig bruges af ALLE – dog med en max. belastning på 95 kg.

Jeg troede, jeg havde fundet min yndlingshøjstol til ungerne, lige indtil denne sag kom ind af døren.

Jeg forstår godt, at den har vundet flere designpriser og er anerkendt for den gode ergonomi.

Min store dreng på 4 år sagde endda “mor man sidder virkelig godt i denne stol”. Den får fra hjertet af mine varmeste anbefalinger.

Cybex er kendt for at producere højstole af høj kvalitet, der opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder i branchen.

I 2023 vinder lige netop denne højstol også øko-testen, som sikrer, at forbrugere og miljøet bliver beskyttet.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Stolen kan bruges helt fra nyfødt ved at vælge Lemo 4-i-1, hvor der følger en Bouncer Nest med. Man behøver ikke at skulle ud og investere i en ny stol.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den kommer i gode holdbare materialer, tager ikke let imod skræmmer og er nem at holde ren.

Pris: MEGET GOD – Højstolen vi har testet står til 2.499 kr. Det er en virkelig fin pris for en stol, der ikke skal udskiftes.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er god, robust, kommer i gode materialer og er fri for farlige stoffer.

 


Vores tester Helle har sammen med sin yngste datter, Mynte, på 11 måneder testet Lemo højstol 3-in-1 i farven stone blue. 

Helle fortæller:

”Jeg havde virkelig glædet mig til at modtage den smukke Lemo højstol 3-in-1 og blev bestemt ikke skuffet. Da jeg pakkede den ud og samlede den, kunne jeg simpelthen ikke lade være med hele tiden at stryge min hånd hen ad den – den er så lækker at røre ved! Stolen ser elegant ud og samles på ingen tid. 3-in-1 babysættet klikkes nemt fast og kan hurtigt fjernes, hvis større søskende gerne vil sidde på den eller barnet vokser ud af den.

Sædet og fodskamlen indstilles virkelig enkelt med én hånd, så det er nemt hele tiden at følge barnets udvikling og de hurtigt voksende ben. Noget der er virkelig vigtigt for mange småbørnsforældre er nem rengøring, og på dette punkt har stolen virkelig vundet herhjemme – den er så nem at rengøre, og den står hele tiden virkelig smukt. Vi har brugt stolen meget og nydt, at hele familien har været med ved bordet – både til spisning, hygge og kreative projekter.”

Cybex er kendt for deres autostole, vogne og børnemøbler – alle med det til fælles, at de har et unikt design samt er virkelig gode indenfor sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 

Lemo 3-in-1 kan benyttes fra 6 måneder, da babysættet giver det mindre barn, der skal til at sidde med ved bordet, en virkelig god støtte. Bordet giver ekstra støtte og gør det nemt for barnet at sidde med sin egen mad, legetøj eller kreative sysler. Siddepladsen kan indstilles både i højden og i dybden, hvilket gør stolen behagelig at sidde på, uanset alder. Stolen vejer 7,7 kg og kan nemt flyttes rundt i hjemmet – sæde, fodstøtte og ryglæn er lavet af bøgetræ, men stellet er lavet i aluminium og plastik. Babysættet er ligeledes plast og kan nemt klikkes af og på, så det kan gøres grundigt rent. Jeg synes virkelig stolen er brugbar, da den med andre tilkøb kan bruges helt fra nyfødt og kan fungere som læringstårn. 

Stolen har virkelig givet vores lille familie en masse hyggelige stunder allerede. Mynte har brugt stolen til måltiderne og har desuden været med til en masse kreativ hygge – hun var blandt andet med, da de store malede æg. Stolen giver en følelse af fællesskab, og både store og små føler, de er sammen om de ting, der sker, når alle kommer med til bords. De to større søskende på 3 og 4,5 år har ligeledes elsket stolen og har fået lov at bruge den, hvis Mynte har sovet. Det er så nemt og hurtigt at omdanne den, da man blot klikker babysætttet af og lynhurtigt indstiller både sæde og fodstøtte med en enkelt hånd, og helt uden brug af værktøj. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det betyder virkelig meget, at man har muligheden for at hele familien kan sidde samlet ved bordet, og deltage på lige fod i de forskellige aktiviteter. Det giver en følelse af sammenhold og danner base for familiens tid sammen.

Holdbarhed: MEGET GOD – man kan ikke se, at stolen har været i brug. Der er ikke så meget som en lille ridse, og rengøringen er så nem, at den hele tiden er som ny, både at se på og røre ved.

Pris: MEGET GOD – der er virkelig meget for pengene, og jeg synes muligheden for tilkøb af indsats babyindsats og læringstårn er fantastisk.

Kvalitet: MEGET GOD – stolen er virkelig i god kvalitet og i materialer, der er lækre at sidde i og røre ved.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Hexel spectrum og Learn to build (til de 5-12 årige) fra PlusPlus