TEST af klapvognen City Elite 2 Opulent Black fra Babyjogger Scandinavia – Testfamilien
TEST af Magsmarters og Magnetic Tiles fra Randomshop

TEST af klapvognen City Elite 2 Opulent Black fra Babyjogger Scandinavia

To af vores testere har den seneste måned testet klapvognen City Elite 2 Opulent Black fra Baby Jogger Scandinavia. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Sahra har sammen med sin søn Cornelius på 9 måneder testet City Elite 2 i farven Opulent Black fra firmaet Baby Jogger. 

Sahra fortæller:

Der er VIRKELIG en grund til, at man ser mange børnefamilier gå med Baby Jogger – den er, hvis du spørger mig helt genial, let og lækker! 


Baby Jogger City Elite 2 har så fint et design, og så elsker jeg farven, vi har fået lov at teste. Den har drejehjul, hvilket gør den vanvittig let at køre med også, hvis du lige skal have en arm fri. Den kan komme rundt alle steder og er nem at have med på farten. Ønsker man ikke at benytte sig af drejehjuls funktionen, kan man skubbe den grå ring til den anden side, og så er hjulet låst fast, det kan evt. benyttes i mere ujævnt terræn.  

Man kan sætte ekstra fodstøtte på til barnet, hvilket giver ekstra støtte på turen til barnet. Den har vi haft oppe, hver gang vi har gået med Cornelius, da han ikke er så gammel. Det hjælper ham til at sidde behageligt. Selen er en 5-punkts-sele og er nem at anvende. Selen er nem at justere, så den kan justeres godt efter barnets alder. Cornelius sidder hvert fald godt i den og har nydt alle vores ture. 

Jeg benytter mig ofte af udluftningen i toppen, som jeg også kalder et lille ”kighul”, da det er nemt lige at se, om han har det dejligt nede i vognen. 

Ryglænet kan justeres trinvist, og barnet kan næsten komme helt ned at ligge, hvilket også gør det muligt at bruge den til en lur, evt. på en ferie.

Kalechens stof er UV50+ og beskytter barnet godt! Der er ventilationsluger, som man kan åbne samt bruge til at kigge ind til barnet, som jeg også nævnte tidligt er særligt ventilationslugen ovenpå kalechen, blevet til et ”kighul” herhjemme. Cornelius elsker at være i Baby Jogger City Elite 2 og nyder at sidde i den uanset vejr og vind. 

Håndtaget kan også nemt justeres et trin op eller ned. Det er rart, for herhjemme går Kenneth altid med håndtaget en tak længere oppe end mig. 


Som tidligere nævnt har vognen været med på mange ture, og den kører ligeså godt inde på skovbund som på asfalt, og vi er mega glade for den. Skulle der komme mere ujævn bund, vil hjulet som sagt kunne låses. 

Baby Jogger City Elite 2 har et dejligt stort net nedenunder, så man kan have sine varer eller sine ting, som man har med på tur uden problemer, og der er masser plads til at få tingene derind. Vi tager den sågar hurtigt i bilen, når storesøster skal til fodbold, fordi den er så nem at have med, køre med, masser af opbevaring, og så nyder Cornelius at sidde i den. 

Den er virkelig nem at klappe sammen og fylder ingenting i bilen, Den grå lås holder på Baby Jogger klapvognen, så den ikke render nogen steder, når den er foldet sammen. På sædet er der en snor, du skal hive i og en du skal trække i og bum, så er den foldet sammen. Når den skal foldes ud, løsner du den grå lås, og så bliver den slået op. Det kan ikke være NEMMERE ELLER HURTIGERE! VI er så FAN herhjemme!

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG i dette tilfælde bliver vurderingen:

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – Jeg synes, min test fortæller det hele, vi bruger den HELE tiden! Udenfor, ned at handle på korte ture osv. 

HOLDBARHED: MEGET GOD – Jeg synes, den virker til at holde rigtig godt, hjulene er gummihjul, stoffet er lækkert og City elite 2 kan rumme helt op til 39,5 kg. 

PRIS: MEGET GOD – 4.500 kr. Jeg synes prisen er rigtig god, som skrevet tidligere er der også en grund til, at man ser langt de fleste børnefamilier med en Baby Jogger. Cornelius kan bruge den meget længe og flere år, den har som beskrevet mange funktioner, så jeg synes 4.500 kr. er en meget god pris.

KVALITET:  – MEGET GOD – Ud fra den samlede anmeldelse og nævnt tidligere, synes jeg City Elite 2 er lækker let og genial. Den virker let at køre med. Materialerne virker lækre og slidstærke. 

Så god en klapvogn!

 


Vores tester Deepa har sammen med sønnen på 2 år, testet klapvognen City Elite 2 Opulent Black fra Baby Jogger Scandinavia.  

Deepa fortæller:

Det kan være svært at finde rundt i klapvognsjunglen, og der findes et væld af forskellige klapvogne. Vi har været så heldige at få lov til at teste klapvognen fra Baby Jogger Scandinavia. City Elite 2 er en opgradering af den populære forgænger City Elite. Klapvognen har lige det man har brug for og er designet til alt slags brug med affjedring på alle hjul og med robuste gummihjul. Den kører fantastisk med drejbare forhjul, selv den lille herhjemme kan trille nemt rundt med den. Med et liggemål på 98 cm og et rummelig sæde kan klapvognen bruges længe, og det er vi meget glade for, da vi har en lang dreng. Den har en samlet vægtbelastning på hele 39,5 kg, vejer 11,5 kg og kan nemt slåes sammen med en hånd. 

Ryggen er trinløs med en fempunktssele og så kan den ligges helt ned og kalechen er 3-delt, så den skygger ekstra meget, når man ligger i klapvognen. Desuden er kalechen udstyret med solbeskyttelsesfaktor 50+ og beskytter også mod regn. 

Det er også fantastisk med den indbyggede fodstøtte der giver ekstra støtte til barnets fødder. Det giver en ro for vores dreng at have fødderne støttet på den måde.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produktet bliver brugt flittigt og er blevet et fast inventar i bilen. Nemt og praktisk at have med. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig godt kvalitet. 

Pris: GOD. 

Kvalitet: MEGET GOD. Materialet er af rigtig god kvalitet.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Magsmarters og Magnetic Tiles fra Randomshop