TEST af N’Sleep babypakke – Testfamilien
TEST af Dometic lufttelt på Jambo Feriepark for Camping Agenten

TEST af N’Sleep babypakke

To af vores testere har sammen med deres børn testet babypakken fra N’Sleep.

Michelle fortæller:

“Elijas har været så heldig at få lov til at teste de skønne babyprodukter fra Nsleep, og jeg må sige, at det er noget af en opgradering, han har fået! Og det er virkelig faldet i god jord både hos mor og søn. 

Han har testet:

Alle produkterne er lavet i naturmaterialet kapok. Et materiale der er økologisk og allergivenligt. Kapok er også ventilerende og isolerende og kan derfor bruges hele året rundt både som sommer- og vinterdyne. 

Kapok suger heller ikke fugt til sig, hvilket jeg synes er et kæmpe plus. Så derfor kan hverken støvmider eller bakterier leve i f.eks. madrassen eller dynen, så derfor er kapok et virkeligt allergivenligt materiale. 

Man vil selvfølgelig kun have det lækreste til sin lille baby, og alle produkterne er så dejlige bløde og lige til at svøbe sit lille barn ind i. 

Jeg er især også glade for, at Elijas er blevet meget bedre til at sove med dynen på hele natten efter vi er skiftet til kapok.

Da kapok som sagt gør, at produkterne er isolerende og temperaturregulerende, så han smider ikke dynen flere gange om natten, fordi han har det for varmt for derefter at blive kold og vågne, fordi han fryser.

Vi har virkelig været glade for at få lov til at teste produkterne fra Nsleep 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, Elijas bruger produkterne hver eneste dag, og vi er superglade for dem.

Holdbarhed: MEGET GOD, Rigtig god kvalitet, bliver brugt hver dag, men føles stadig som nyt.

Pris: MIDDEL, Hele pakken koster lidt over 2800,-. Det er lidt dyrt, men virkelig også et lækkert og godt produkt!

Kvalitet: MEGET GOD, Produkterne er af super lækker kvalitet. 


Vores tester Kristina har sammen med sin datter Alva på 7 mdr. testet baby madras, kapok rullemadras baby, babylagen, babydyne kapok og baby hovedpude fra Nsleep.

Kristina fortæller:

Da vi fik muligheden for at teste kapokprodukterne fra Nsleep, startede jeg med at gå ind på deres hjemmeside og læse lidt om kapok. Jeg kunne hurtigt se, at det ville være super fedt for os at prøve, da vores datter er et meget varmt barn, og derudover har vi en del allergi i familien.

Kapokken, som Nsleep bruger, er en naturfiber, som er 100 % økologisk og uden tilsætningsstoffer. Kapok er ventilerende og svedtransporterende, hvilket er med til at skabe det bedst mulige sovemiljø. Det er allergivenligt, fordi fibrene ikke suger fugt, og bakterier og støvmider derfor ikke kan leve i kapokken. Ydermere er kapok et bæredygtigt valg, da det ikke kræver resourcekrævende produktion.

Det var en virkelig god oplevelse at pakke produkterne ud. For det første var hver enkelt del fint pakket ind. For det andet har alle produkterne en QR-kode på vaskemærket, som man kan scanne, og så kommer man via deres hjemmeside ind på en side med vejledninger til de forskellige produkter. Her står bl.a. hvad det anbefales, at der gøres med produkterne inden brug og når de skal vaskes. Det er en kæmpe hjælp for sådan en som mig, som bare gerne vil gøre tingene rigtigt, så jeg kan passe på produkterne, men ikke har en masse viden om det. Det var virkelig nemt at gå til, og jeg følte, at vi fik den bedst mulige start med de nye produkter.

Inden vi begyndte at bruge produkterne fra Nsleep, kunne vi altid være sikre på, at vores datter ville ligge og prøve at sparke dynen af, så snart hun blev lagt i sengen. Hun blev også hurtigt våd i nakken pga. varme.

Nu har hun sovet med produkterne i en måneds tid, og jeg er virkelig imponeret over den effekt, der er. Hun kan nu ligge med sin dyne på hele natten – også uden at blive våd i nakken – og derudover ligger hun meget mere roligt, når hun sover, hvilket jeg også tror skyldes de nye produkter.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne har klart forbedret vores datters nattesøvn og hjælper hende mærkbart med at regulere sin temperatur.

Holdbarhed: GOD/MEGET GOD – Det er svært for os at vurdere på så kort tid, men jeg kan kun forestille mig, at hvis man følger vaske-/plejeanvisningerne, så kan man have disse produkter rigtig længe.

Pris: MEGET GOD – Prisen for fx babymadrassen er 1299,- og det er ikke langt fra den “almindelige” madras vi havde før. Jeg synes, at kapokken har bevist sit værd overfor os, og derfor synes jeg også, at prisen er helt rimelig, selvom man selvfølgelig kan finde madrasser, der er noget billigere.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ikke så meget at sige her – det er bare gode produkter!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Dometic lufttelt på Jambo Feriepark for Camping Agenten