TEST af høretelefoner fra IFROGZ Littlerocker – Testfamilien
TEST af UNIFY UNDERWEAR

TEST af høretelefoner fra IFROGZ Littlerocker

Trine har sammen med børnene testet høretelefoner gennem Njord Agency af mærket IFROGZ Littlerockerz. De har også testet en version uden ledning af samme mærke. 

Familien består af 2 voksne og to børn på 2 og 4 år.

Karla på snart 4 år testede enhjørninge- udgaven og lillebror Alfred på snart 2 år, testede “dragen”. Begge udgaver vakte stor begejstring fra start video-1 video video

Da vi i foråret skulle flyve godt 4 timer på ferie, var det et stort (anti- pædagogisk) ønske, at lillebror kunne se ipad, da vi har frygtelige erfaringer med flyveture. Vi nåede at øve med høretelefonerne inden, selvom det ikke var nødvendigt. Allerede efter 1. gang, rendte han stolt rundt og pegede på dragerne og sagde: “mine”. 

Alt med enhjørninger og farver, er bare fedt, når man er 4 år, så Karla var også meget begejstret. Det samme var lillebror. De findes i mange forskellige farver og designs, som alle tiltaler mindre børn, såsom; Princess, Unicorn, Dragon, Bunny og Bear.

De er sjove og seje og virkelig bløde og behagelige at have på. Ledningen, som også er dekorativ, fungerede rigtig fint som en slags afstresser her, idet begge børn sad og nulrede med ledningen, imens de så ipad.

Der er mange flere plusser; de er lavet med børnelydstyrke på max 85 decibel, som sikrer, at dine børns ører ikke tager skader. Høretelefonerne leverer kvalitetslyd og er desuden udstyret med et såkaldt Buddy Jack, som gør det muligt at tilkoble et ekstra par høretelefoner, så barnet kan dele sin lytte oplevelse. Det har været guld værd for os, så de har kunne se det samme på ipaden, men stadig dele oplevelsen og sidde sammen. 

Alt i alt nogle rigtig fine og seje høretelefoner, hvor der er god lyd samtidig med, at de er sjove og seje for børnene. Det er så fedt, at der er dobbelt stik, og at ledningen er afstressende at pille ved.

Vi har efterfølgende testet høretelefoner, som er uden ledning, og som kobles til via bluetooth. Selve tilkoblingen fungerer rigtig nemt. Udfordringen er her med helt små børn, at de skal have en voksen til at hjælpe med at tænde dem-  modsætning til dem med ledning. Men man skal alligevel hjælpe med at tænde ipad’en, så det er ikke noget problem.

Karla er rigtig glad for dem (og det er vi også) Hun elsker at danse og høre musik – MGP, så nu kan hun danse rundt med dem på uden at skulle bekymre sig om ledning og om, at den ikke kan nå- og vi andre behøver ikke at lytte med.

Ulempen ved disse her er, at de ikke længere kan sidde sammen og se ipad/høre det samme, som de kan med de andre. Til gengæld er især Karla glad for, at de er uden ledning.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien. Dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Man kan ikke komme uden om høretelefoner til børn. I vores tilfælde, kunne vi ikke få vores lille dreng til at beholde nogen på, men de her, var han helt vilde med. Han er så stolt og elsker at sidde med dem på. Fordi de ikke kan skrues så højt op igen så han de stadigvæk høre hvad man siger, hvis man ligesom os taler med, når de små ser ipad.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Vi oplevede, at de bløde beskyttelsesdutter til ørerne faldt af ved næsten ingen berøring. De kunne sagtens sættes på igen, men det er lidt træls i længden. Til gengæld er de virkelig robuste ift., at børnene har taget god fat i dem, når de skal af og på. Derfor er kvaliteten stadigvæk meget god. 

Pris: MEGET GOD. Jeg synes, at prisen er helt fair. 149 kr per par. De er super seje og sjove og lyden er rigtig fin.  


 

4 kommentarer

 • Stine

  Hej 🙂
  Er der mulighed for at i kan indsætte link til hvor man kan købe høre telefonerne ?
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Testfamilien

  Hej Kamilla. Jeg har to banditter til børn. Som jeg skrev i testen, så kunne øredutterne på de første par jeg testede nemt falde af. Man kunne sætte dem på igen, men lidt træls. På de næste to par er der ingen problemer, så jeg er ret sikker på, at jeg var uheldig. Mine børn er ikke særlig gelinde 😉 Bh. Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Det er da lige sådan nogen jeg skal ud og have til min datter. Har I testet, om de er mere slidstærke end almindelige hovedtelefoner ? Vi har nemlig smidt en del ud efterhånden, da de ikke rigtig kan holde til børns håndtering 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af UNIFY UNDERWEAR