Design by Voksi® kørepose – Testfamilien
Isabell Kristensen

Design by Voksi® kørepose

Vores (gæste)tester Maria har sammen med sine døtre på henholdsvis 3,5 år og 12 uger testet en kørepose fra Design by Voksi.

Maria fortæller:

?Jeg – og ikke mindst mine piger – har været så heldige at få lov til at teste en af de nye køreposer fra Design by Voksi. Vi har i forvejen den helt traditionelle Voksipose, som vi har brugt lige fra Victoria var helt lille, og som vi stadig kan finde på at snuppe med og bruge som sovepose eller soveunderlag, når vi er i byen. I tillæg dertil har vi haft Voksi Move til autostolen, som vi desværre solgte, da Victoria blev for stor til den, men som jeg kun kan drømme om at få fingrene i igen til lillesøster. Jeg skal derfor slet ikke lægge skjul på, at vi herhjemme er stor fan af Voksis produkter. Dog har vi altid haft køreposer til vores klapvogne fra andre brands end Voksi, hvorfor vi var virkelig spændte på at teste denne nye kørepose udviklet af Design by Voksi.

Voksi_B

Køreposen kommer ligesom de øvrige Voksiprodukter i en smart ?taskelignende?-indpakning med lynlås, hvilket gør, at den er let at pakke ned på de tidspunkter af året, hvor der ikke er brug for den. Vores er i farven Dark Titanium, som er en virkelig skøn, grålig unisex-farve, der således farvemæssigt vil kunne passe til faktisk alle klapvogne. Vores førstehåndsindtryk er derfor rigtig godt. Ud over at køreposen er pæn og i et nutidigt design, så føles den virkelig blød og lækker – og det er let at mærke, at det er et kvalitetsprodukt.

Voksi_E

Vi har haft testet den på gåture til legepladsen, hvor den har givet varme til benene af storesøster samt på længere gåture, hvor lillesøster har brugt den som sovepose, da hun endnu er for lille til at kunne teste den rigtigt siddende. Selvom anbefalet alder er 0-3 år, så har Victoria på 3,5 år sagtens kunne bruge den i klapvognen, om end hun er lige i det længste, og det også er lidt besværligt at skulle have vinterstøvlerne af og på, hvis hun skal i/og op af den på turen. I forhold til større børn på 2-3 år ville det derfor have været en fordel med en slags dobbelt-lynlås-funktion, så fødderne med støvler på kunne stikke ud, mens den stadig var lukket op langs begge sidder. Dette er dog slet ikke et issue ift. mindre børn, som jo skal blive siddende eller liggende i den på hele turen. En af de helt store fordele for os er, at den er vand- og vindtæt, hvilket bare betyder så meget, når det er en kørepose, som jo næsten udelukkende bruges i klapvognen – i hvert fald herhjemme. De gange, hvor det bare har småregnet på vores gåture, har vi således ikke behøvet at lukke børnene inde i et stort regnslag, da posen jo er vandtæt. På intet tidspunkt har vi oplevet, at regnen er trængt igennem den, eller at stærk blæst har indvirket på temperaturen deri –  vi har alle gangene kunne tage et tørt og varmt barn op af posen. Vi kan således skrive under på, at køreposen bestemt er vind- og vandtæt, hvilket passer perfekt til det danske vejr.

Voksi_F Voksie_E

Derudover har den antirutche-områder på bagsiden og huller til fempunktsseler. Vores øvrige køreposer har ligeledes huller til seler, men ikke samme brede stykke antirutch eller slet intet – og der har vi virkelig kunnet mærke en forskel. Køreposen bliver, hvor den skal på hele turen, også selvom barnet bevæger sig og tumler lidt eller endda meget rundt i den – så bliver den bare på sin plads uden at krølle/krænge sig sammen og skabe folder. Fordi lillesøster er så lille, har hun udelukkende brugt den til at sove i, når vi har været på længere gåture, og hun har været så glad for at sove i den, at vi også har puttet hende i den i barnevognen. På den måde har vi kunne putte hende ned i en pose i stedet for en dyne, som jo kan sparkes af, og vi har været virkelig glade for at kunne bruge den som sovepose, indtil vejret bliver så koldt, at den originale Voksipose kan findes frem. Køreposen her er nemlig fyldt med polyester og er således et godt kompliment til den noget lunere Voksipose. Ligeledes har den en blød og regulerbar åbning rundt om hovedet, således at den let kan snøres ind, så den ligesom favner barnet, hvilket vi har benyttet til lillesøster.

Voksi_C Voksi_D

Hvad vi også har været glade for ift. lillesøster er, at forstykket kan foldes helt ned eller endda tages af, hvorfor vi har brugt det som legetæppe, når vi har været i byen. Lynlåsene er kraftige og kører godt, så det er let at lyne forstykket af og på og ikke mindst lyne posen i og op, når der skal puttes et barn i den. Ligeledes er det let at trække selerne fra klapvognen gennem hullerne i posen. Dette kan måske lyde som små ting, men hvis de ikke fungerer, så er der intet mere irriterende. Jeg har selv prøvet at kæmpe i flere timer med en anden kørepose, hvor det var ret så umuligt at få selerne trukket igennem posens huller.

Med to børn, herunder en helt lille, så kan der tit opstå behov for at vaske den. Særligt fordi vi jo bruger den på tur, hvor der indtages snacks deri, eller hvor lillesøster måske får gylpet deri i forbindelse med en lur. Vi har i hvert fald altid haft behov for at vaske vores øvrige køreposer indimellem, og det har derfor været en ulempe, når vi ikke har kunnet gøre det selv – enten fordi de har haft en stor pels på, eller fordi de har været foret med et andet materiale, hvor jeg ikke selv har turdet forsøge. Eftersom denne kørepose jo er i bomuld og polyester, så bestemte jeg mig for at prøve at vaske den. Og det var bare så let! Jeg vaskede den ved 30 grader og kom den efterfølgende i tørretumbleren sammen med nogle tennisbolde, og den var/er lige så fin som ny. Det er således ikke til at se eller mærke på den, at jeg har haft den en tur igennem hjemmevaskeriet, hvilket er en stor fordel.

Voksi_A

Vi har igennem vores test af køreposen, hvor den har været testet på to børn i forskellig alder, været ude i regn og blæst og brugt som sovepose og legetæppe slet ikke kunne finde nogle ulemper ved den, som skulle pege mod, at dette ikke var/er en god investering. I forhold til vores øvrige køreposer er det særligt vind- og vandtætheden samt det, at man selv kan vaske den, som taler for posen, mens det, der taler for vores ?egne? køreposer er designet. Alt i alt kan vi kun anbefale denne kørepose til alle, som bruger klapvogn, og derved har behovet for en kørepose dertil.”

Alle vores tests og anmeldelser hos testfamilien.dk bliver vurderet ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger som spænder fra: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Den opfylder alt, hvad vi kunne ønske os af en kørepose. Den er varm, vindtæt, vandtæt, kan vaskes, let at lyne op/i, selehuller, antirutch og er i et nutidigt design.

Holdbarhed: MEGET GOD. Den virker ikke til at være til at slide op. Den har tykke, kraftige lynlåse og er i materialer, som både tåler vind og vejr.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 1199,- Den koster således mindre end vores øvrige køreposer, omend dens nytteværdi synes noget højere. Et produkt, hvor du får meget for pengene!

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten af produktet er rigtig god, hvilket kan mærkes med det samme, man har køreposen i hænderne. Ligesom Voksis øvrige produkter er dette et kvalitetesprodukt.

1 kommentar

  • Ninne

    Tak for en super god anmeldelse. Har netop taget samme pose i brug. Jeg er dog meget i tvivl om hvor meget tøj jeg skal give min 4 mnd gamle datter på når hun sover ud i den?? Har lagt et lammeskind i bunden af vognen som jeg ligger posen ovenpå. Håber at høre fra dig. Mvh. Ninne Sander

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabell Kristensen