TEST af Teebee the box – Testfamilien
TEST af sengetæppe og sengetøj fra Södahl serien ”Magic Forest”

TEST af Teebee the box

Vores testere Louise, Nadja, Joan og Mie har sammen med deres børn testet de nye TeeBee boxe.


Louise fortæller:

“Både Nohr og Filippa har en masse småt legetøj som ofte flyder rundt på værelset. Nohrs Lego og værktøjssæt og Filippas tuscher. Så jeg tænkte de ville være perfekte til deres småtteri de smarte TeeBee boxe.
“Vi fik den fineste kasse ind og ungerne fik lov til at pakke dem ud. Det blev lige pludselig sjovt for dem.”
“Både Filippa og Nohr valgte hver hvilken farvede de ønskede sig, og så blev der ellers klisteret øjne på deres boxe.”

“Nohr går meget op i pirater pt. så det kunne ikke falde bedre ind hos ham, at der var øjne af en pirat. Der blev virkelig lavet leg ud af boxen.”

“Filippa brugte faktisk næsten 45 min. på at putte øjne på kassen og på sorteringskassen når man åbner den.”

“Jeg var lidt nysgerrig på disse boxe så jeg undersøgte lidt om dem på nettet og så at mange faktisk bruger dem som madkasser også. Det er virkelig smart, at de er designet, så man kan have dem mellem benene”.

“Dette synes jeg også er smart, da det pludselig kan være sjovt at åbne sin madkasse, grundet de flere forskellige rum boksen indeholder.”

“Jeg vil dog mene at den er lidt for stor til at bruge i børnehave og skole som fast madkasse. Men en Picnic tur med familien, vil være perfekt til sådan en box.”

“En sidste ting jeg synes der er fedt ved Teebee box er at man kan samle småt legetøj og have det stående fremme og at det stadig ser pænt ud. Der følger en smart læder strop med som håndtag til boxen, som gør det nemt og transportere kassen.”
“Teebee boxen fås i flere forskellige farver og er BPA Free.”

“Vi er fan af dem!”

Vores vurdering af Teebeeebox er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Man kan bruge den til meget forskelligt, man kan have småt legetøj samlet i boxen, hvor det endda kan stå fremme pænt. Plus børnene selv kan vælge ansigt på boxen, som gør det sjovt.

Holdbarhed: GOD – børn kan ofte være hårde ved deres legetøj og synes teebeeboxen klart lever op til forventningerne.

Kvalitet: MEGET GOD – Da den er lavet af hård plast kan den tåle lidt af hvert.

Pris: GOD – Prisen for boxen er 249,-, Jeg synes måske den er lidt til den dyre side men når man sætter op imod kvalitet og holdbarhed så synes jeg prisen er fair nok. Jeg vil personligt måske have hældt til 199kr for den evt.


Nadja fortæller:
“Jeg har fulgt med fra Teebeebox’ spæde start, hvor de søgte crowdfunding på nettet, og jeg har syntes produktet var genialt lige fra begyndelsen! Nu tester Louie og Buster så en boks hver, og jeg må sige, at det er noget, de har STOR glæde af!
“Hvad er en Teebeebox så? Jo, det er den her smarte kasse med rum, byggeplade, sorteringsbakke og læderhåndtag, som man skal fylde med sine egne ting (biler, figurer, Lego, perler, tuscher, farver osv. osv.), og så kan man have den med i bilen (eller toget eller flyveren) og nemt sidde med på skødet og lege med alle sine yndlingsting imens, så der ikke altid går iPad i den på bagsædet.”
“Vi har netop været på hotelovernatning, og her tog Louie og Buster selv boksene med ud af bilen og med op på hotelværelset, så de havde lidt at lege med der.”
“De bruger dem på alle bilture og skifter indimellem tingene deri ud. Buster har netop sagt, at han vil til at have perler deri som det næste :)”
“Da vi for nylig var til min nieces barnedåb, tog de dem også lige med fra bilen og legede SÅ godt med tingene deri hele dagen. Det er altså smart, at man ikke sådan behøver huske legetøj – det er bare i bilen, og så kan man bruge det både der og de steder, man nu end måtte tage hen.”
“Teebeebox var i øvrigt i Løvens hule i den nyeste sæson, og der kunne de potentielle investorer ikke helt se det smarte i, at man købte en tom boks (en endte dog med at investere alligevel). Jeg må dertil sige, at det NETOP er genialt, at man selv skal fylde alle de ting deri, man allerhelst vil have med på tur. Og så følger der endda fine klistermærker med, så man kan give sin boks et sødt, sjovt eller sejt ansigt.
Louie og Buster er 5 og 6 år og elsker dem, men vi kunne sagtens have haft glæde af sådanne bokse for flere år siden. Jeg anbefaler dem på det varmeste!”
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – sådan en box er selvfølgelig ikke en nødvendighed for at klare livet som børnefamilie, men hold op, hvor er den smart!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – i en rigtig god kvalitet, der kan holde til at blive åbnet og lukket og slæbt rundt med i en uendelighed, og man kan have glæde af den længe. Jeg vil sige, at mine drenge kunne have haft glæde af dem fra 2-års alderen allerede, hvis de havde fandtes der, og Louie og Buster på nu 6 og 5 er bestemt ikke færdige med at have glæde af dem endnu! Så det er også en ting, barnet kan have glæde af i mange år, fordi der skabes en dynamik i, at tingene skiftes ud deri.

Pris: GOD – en box koster 249,-


Joan fortæller:

“Jeg har sammen med min datter Maria på 9 år, testet TeeBee Boxe.”

“En Teebee indeholder en sorteringsbakke, en byggeplade, en læderstrop og øjne til at sætte på. Det er let at gøre ens TeeBee personlig, for det første findes den i 5 forskellige farver, derudover medfølger der en masse forskellige øjne, så man kan sætte det præg på den, man har lyst til.”

“Maria har især brugt hendes til lego, da byggepladen er helt ideel til det.”
“Man kan dog bruge boxene til alt, og kun fantasien sætter grænser, jeg pakkede en dag mine hækle ting deri, og det er den faktisk også genial til. For i bunden, hvor der er et stort rum, er der god plads til et par nøgler garn, mens der i sorteingsbakken er plads til nåle mm. Det smarte er faktisk også at sorteringsbakken kan klipses fast på selve boxen.”

“Når vi ikke lige har brugt TeeBee er de faktisk også meget dekorative, og Maria elsker at have dem til at stå på hendes værelse, med en masse nips i.”
“Mest af alt, har vi dog brugt dem når vi har været på tur, og vi glæder os til at have dem med ud i sommerlandet i ferien, især fordi vores ferie byder på nogle lange bilture, og der er de geniale.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi – Legeværdi: GOD, især til at have med på tur, er konceptet genialt.

Holdbarhed og kvalitet: GOD, Vores TeeBee er blevet brugt meget, og de virker solide.

Pris: GOD, TeeBee boxen koster 249,- hvilket er en meget fair pris for sådan en box, der har så mange
muligehder.


Mie afslutter:

“Anna og Magnus har også fået lov til at teste hver deres box i hhv. pink og grå.”

“Først skulle de dekoreres – hvilket er en lille sjov feature, at ungerne selv kan få lov at sætte sit personlige præg på kassen. Magnus synes, at det var mega sejt at få lov at pynte sin kasse.”

“Hjemme hos os har især Magnus på 6 år været glad for sin boks, som både er blevet brugt til LEGO, små dinosaurer, plusplus’ere og faktisk også slikpinde.”

“I Annas ligger en masse kreating, så det er samlet og hurtigt at pakke væk. Vi synes virkelig tit, at der ligger en masse små ting og flyder rundt omkring. Men efter vi har fået Teebee boxene, så er det som om, at det går lidt nemmere med at få ryttet op.

En ting der er særligt smart ved kassen er, at den er designet som en trekant og så har den lige den højde, at du kan have den imellem benene og slå siderne ud.”

“Boxen er også udstyret med en læderstrop, som går, at det er nemt, at tage den med sig”.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi – Legeværdi: GOD, virkelig mange muligheder. Hver kasse med Teebee indeholder en sorteringsbakke, byggeplade, læderstrop og et sæt øjne til at dekorere boksen. Teebee kan bestilles i fem forskellige farver.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD, de er lavet i hård plast og kan holde til lidt af hvert.

Pris: GOD, TeeBee boxen koster 249,- måske lidt i den dyre ende. Men stadig en rigtig god investering.


 

2 kommentarer

  • Katrine Nørgaard Andersen

    Vi er glade for vores især på vores tur til Italien var de fantastiske. Især til Thea på 1,5 år 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Lindegaard

    Ej hvor genialt 😍 det super smart – og hold nu op alle de muligheder der er. Jeg tænker straks at sådan en kun være perfekt til min søn som hader at kører bil – hvis man er underholdt føles det knapt så langt jo.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af sengetæppe og sengetøj fra Södahl serien ”Magic Forest”