TEST af hårprodukter fra Mio Millio – Testfamilien
TEST af Basic Apparel Blouses

TEST af hårprodukter fra Mio Millio

Vores testere Line, Louise og Mie har testet Mio Millio hårprodukter.
Line fortæller:
“Jeg har været så heldig at skulle teste shampoo, conditioner og hår serum fra Mio Millio. Alle tre produkter er udviklet til hair extentions, og er især velegnet til filtret og kruset hår. Serien er svanemærket samt astma og allergimærket og kan derfor anvendes både af min datter og jeg. Det er helt klart en fordel, at man ikke behøver at have flere forskellige shampooer stående i brusekabinen.
Jeg modtog en fin kasse med alle tre produkter og en brochure, hvor jeg kunne læse om produkterne. Jeg har testet dem i tre uger nu og er virkelig imponeret over dem. Jeg har en sart hovedbund, så for mig betyder det meget, at produkterne er 100% fri for skadelige stoffer (parabener og ftalater). Alle tre produkter har en lækker konsistens og efterlader håret med glans og en skøn duft. Og så er det selvfølgelig et stort plus, at de har et lækkert, enkelt og feminint look, så de også pynter på badeværelset.
Jeg er ret vild med, at alle tre produkter er med pumpefunktion, da det gør det nemt at trykke produktet ud. Alle tre produkter er drøje i brug og man skal ikke have meget i håret for at mærke effekten. Jeg vasker normalt kun hår 2-3 gange om ugen, og denne shampoo og conditioner gør, at mit hår ikke kommer til at se fedtet eller tørt ud. Mit hår har tendens til at blive ret filtret, når det bliver vasket, men synes brugen af shampooen og conditioneren gør det lækkert, blødt og nemt at rede ud. Ved anvendelsen af hår serummet, der påføres hårspidserne i håndklædetørt hår, bliver det virkelig nemt at rede ud. Den er tilført Babassu olie og Murumuru seed butter, som plejer spidserne. Især denne synes jeg er meget lækker og brugte den også i min datters hår, som har tendes til at filtre. Det er virkelig skønt at undgā hendes brok, når hendes hår skal redes ud.”
Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Nogle lækre produkter som efterlader håret dejligt blødt og rent.
Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug.
Pris: GOD – Prisen er 169 kr. pr. produkt, hvor der er 400 ml i shampoo samt conditioner og 100 ml hår serum. Jeg synes det er en fin pris I forhold til, hvor lækre produkter det er.

Kvalitet: MEGET GOD – giver håret god pleje, gør det nemt at rede ud og får det til at dufte dejligt. Og så er de 100 % fri for skadelige stoffer.


Louise fortsætter:
“For tre uger siden var jeg så heldig, at modtage den lækreste pakke med hårprodukter fra det danske mærke, Mio Millio. Før jeg modtog produkterne, kendte jeg ikke til Mio Millio, så var meget spændt på testen og på at få produkterne i hænderne.”

Jeg har testet en shampoo, en conditioner/balsamkur og en hår serum. Alle tre produkter har de fineste navne, hvilket kun gør dem endnu finere. Shampooen hedder, SoftMeUp. Hår serum hedder, OhMyGod. Conditioner hedder, TangleKiller.

Fine produkter, fine navne og alle produkter som man gerne vil have stående fremme på sit badeværelse.
Hårplejeserien er egentlig udviklet til Hair Extentions, men er også rigtig god til helt almindelig hår, især langt hår, som kan have tildens til at krølle, filtre eller kruse meget.

Shampooen vandt i 2017 ”Bedst i test”, hvilket jeg kun kan bakke op om. Den er velduftende uden at være for parfumeret, den er nem at fordele i håret, og så gør den håret ualmindelig lækkert og blødt. Håret skummer ikke så meget op når man bruger
den, hvilket gør den nem at styre i håret. De første par gange skulle jeg dog lige vænne mig til, at skummet ikke kommer, men nu tænker jeg ikke over det mere.

Shampooen er baseret på Provitamin B5 som netop er med til at give håret masser af softness, fugt og glans. Derudover indeholder den også keratin, protein og fedtsyre.

Alle ingredienser som plejer håret og hjælper med at holde håret sundt og blødt. Den lækre balsamkur/conditioner gør håret lækkert, glat og meget nem at rede ud. Har også brugt det i min datters hår – hun er 7 år og har det tykkeste hår som ofte er
meget svær at rede ud – og det har simpelthen gjort hendes hår så godt. Det er nemt at rede ud og bliver blødt som smør når det er tørt.

Den indeholder Babassu Olie og Murumuru Butter (som kommer fra den Brasilianske Amazon regnskov)som giver håret masser af god fugt og pleje, men som samtidig også hjælper håret med at genopbygge sig selv.

OhMyGod hår serum er G E N I A L. Den kan få det mest krusede tykke hår til at ”falde ned” og gøre det nemt at redde håret ud, uden at det knækker. Ligesom i conditioneren er der også Murumuru Seed Butter og Babussu Olie i produktet, hvilket absolut kun produktet mere lækkert.
“Ud over alle de lækre ingredienser i de tre produkter, skal det nævnes, at de alle er 100% fri for skadelige stoffer som fx parabener og ftalater. Ligeledes er de danskproduceret og godkendt indenfor bl.a. ECOCERT, Svanemærket, Astma – og
allergimærket og har en Elite-smiley. Wow. Jeg er så meget fan af, at man kan købe de her produkter som rent faktisk gør hvad de lover, er uden en masse skadelige stoffer, har nogle fine godkendelser og sælges til priser som de fleste kan være med på.

Mit hår har tildens til at blive meget hurtig fedtet og kræver derfor, at det vaskes relativ ofte (ca hver anden dag). Med SoftMeUp shampooen har jeg prøvet, at teste om den måske kunne hjælpe på mit problem og derved kunne undgå at skulle vaske mit hår så ofte. Og konklusionen er, at den kan den. Jeg er nu nede på 2 hårvask om ugen og det fungerer simpelthen så godt. Mit hår bliver ikke så fedtet mere, og den smule det bliver, kan min tørshampoo nu tage.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lækre produkter som gør hvad de lover. Bedst i Test i 2017 er velfortjent.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne kan holde sig 12 måneder efter åbning og alle er drøje i brug, så der er til lang tid i alle produkterne.

Kvalitet: MEGET GOD – Absolut produkter der kommer til at være en del at mine hårprodukters sortiment fremover. Jeg må ærlig indrømme, at jeg er imponeret over, at hårprodukter til den pris kan være så gode – og lækre!

Pris: GOD – Alle tre produkter koster 169 kr. stykket. Shampooen og conditioner indeholder 400ml og Hår serum 100ml.


Mie afslutter:
“Jeg har også testet de tre lækre hårprodukter fra Mio Millio. Shampooen og conditioner i 400ml med pumpe samt Hår serum på 100ml med pumpe – pris pr. stk. 169 kr.
“Førstehåndsindtrykket af produkterne var rigtig godt. De har virkelig en smuk emballage. Det er “bare” hårprodukter, men det gør jo ikke noget, at de også ser pæne ud på hylden – og det må man bestemt sige at disse gør.”
“Det næste spørgsmål var om de kunne leve op til de høje forventninger. Godt nok er produkterne særligt udviklet til Hair extensions, men er også godt til kruset hår. Så tænkte, at et kunne være skønt at teste både i mit og min datters hår. Min datter har sart hud og hovedbund, men produktet er Svanemærket samt Astma – og allergimærket, så jeg var ikke nervøs for at bruge det til hende. Produktet lever også fuldt ud op til forventningerne. Det vasker håret rent og efterlader det blødt og smidigt. Derudover har det en skøn mild duft, som minder lidt om citrus.
I testperioden har jeg forsøgt kun at vaske mit hår 2 gange om ugen og det har været rigeligt. Både Anna og jeg har brugt produkterne og de har holdt i over en måned og der er stadig mere tilbage i bøtten. Jeg vil skyde på at de hos os vil holde i ca. 2 måneder og hårserum vil kunne holde i ca. det dobbelte, da vi ikke bruger det hver gang.
Jeg bruger ofte serum, når jeg ikke har vasket håret og her virker det rigtig fint.
Hele familien er blevet fans af de lækre produkter”.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle med hår har brug for gode hårprodukter.

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er meget drøje i brug og holdbarheden er 12 måneder.

Kvalitet: MEGET GOD – der er virkelig kræset for ingredienserne i disse produkter.

Pris: GOD – umiddelbart kan 169 kr. virkelig lidt dyrt – men når man får så god en kvalitet, så er det alle pengene værd.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Basic Apparel Blouses