TEST af  STYLING PAKKE fra Zenz Organic NO 6, 12, 14, 89, 90 og 97 – Anna David tester – Testfamilien
TEST af LEGO Friends - Heartlake supermarked, Mias hestetrailer og Andreas poolparty

TEST af  STYLING PAKKE fra Zenz Organic NO 6, 12, 14, 89, 90 og 97 – Anna David tester

Nybagte mor til to og sangerinde Anna David har indgået et samarbejde med Zenz om at teste og afprøve en stor del af deres produktsortiment.

Hun har efter hendes første besøg hos deres salon (læs om dette her), testet en STYLING PAKKE bestående af:

No. 06 Styling Paste Pure – pris 199 kr.

No. 12 Styling Gel Sweet Orange – pris 229 kr.

No. 14 Salt Water Spray Pure Medium Hold – pris 249 kr.

No. 89 Copenhagen Hair Powder Pure – pris 159 kr.

No. 90 Hair Styling Mousse Pure Extra Volume – pris 249 kr.

No. 97 Oil Treatment Pure – pris 319 kr.

Anna fortæller:

“Jeg er vildt glad for at ha’ indgået et samarbejde med Zenz. Historien bag Zenz er fascinerende og sej. Brandets skaber Anne-Sophie Skjødt Villumsen arbejdede som frisør og reagerede allergisk og derefter satte hun sig for at skabe et økologisk – allergi og miljøvenligt produkt. Og det er i den grad lykkedes.

Jeg har testet en lækker lækker stylingspakke til mit tørre ammehår og det har virkelig gjort underværker. Mine tre favoritter er klart:

No. 14 Salt Water Spray Pure Medium Hold – pris 249 kr.

“Hvis man ligesom mig, er til saltvandsspray og godt kan lide strandlooket, så er Salt Water Spray No. 14 fra Zenz et absolut MUST-HAVE. Den er super lækker, at spraye i håret og når den tørrer op, så er håret så fint samlet, uden at man har den der hårsprayfølelse. Derudover er den allergi og miljøvenlig, hvilket er et kæmpe plus i min bog.”

No. 12 Styling Gel Sweet Orange – pris 229 kr.

“Denne har jeg brugt rigtig meget især når jeg har skulle afsted på spillejob. Det kræver jo styr på lokkerne. Til den naturlige styling af håret er STYLING GEL SWEET ORANGE NO. 12 fra Zenz simpelthen den bedste. Hvis du bruger krøllejern, så vil jeg stadig anbefale at bruge dette produkt, da det giver fugt og næring og er nemt at arbejde med. Hvis du har fladt hår, så kan det hjælpe dig med at få mere volumen i håret. Jeg bruger det både i fugtigt og tørt hår og igen er det allergi og miljøvenligt.”

No. 97 Oil Treatment Pure – pris 319 kr.

“Vejret kan være hårdt for håret – og det kan være super godt, at behandle det med olie. OIL TREATMENT PURE NO. 97 fra Zenz er rig på vitaminer og mineraler og dit hår vil takke dig, for den gode behandling. Jeg bruger selv olien som kur om natten, til styling af håret som makeupfjerner og til huden. Fik jeg sagt, at det det er allergi og miljøvenligt?”

Derudover har jeg testet NO. 06 Styling Paste Pure, NO.89 Copenhagen Hair Powder Pure samt NO. 90 Hair Styling Mousse Pure Extra Volume, som jeg fortæller om nedenfor:

No. 06 Styling Paste Pure – pris 199 kr.

Denne kan anvendes i både vådt eller tørt hår. Den bruges for at skabe ekstra struktur under føntørring eller anvendes i tørt hår for at give ekstra hold.
Velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden syntetisk eller æterisk parfume. Med bivoks og plejende naturlige ingredienser, der giver struktur, fugt og volumen.

No. 89 Copenhagen Hair Powder Pure – pris 159 kr.

Genial, hvis man ikke altid har tid til at få vasket hår. Den drysses i tørt hår ved hårrødderne og fordeles med fingerspidserne. Også velegnet til hår, som hurtigt bliver fladt og i håropsætninger. Giver maksimal fylde og hold i både kort og langt hår. Opsuger snavs og fedt fra hårstråene, så håret får et rent og sundt look.

No. 90 Hair Styling Mousse Pure Extra Volume – pris 249 kr.

Denne bruges i håndklædetørt hår. Påføres med kam for at skabe et klassisk wet look. Kan også blandes med Zenz Organic Oil Treatment eller Zenz Styling Paste.

Det er en let og nærende hårmousse med blødgørende ingredienser, der styler og plejer håret på samme tid. Den holder på frisuren uden at gøre håret stift. Giver et naturligt look med masser af fylde fra rødder til spidser. Perfekt til krøllet hår eller til at fremhæve struktur i håret. Også velegnet før styling med en rundbørste.

Uden syntetisk/æterisk parfume og derfor ideel til hele familien, børn, gravide og duftallergikere.

Alle selvfølgelig Svane- og allergimærket.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Friends - Heartlake supermarked, Mias hestetrailer og Andreas poolparty