TEST af Hummer Segboard fra Innoliving.dk – Testfamilien
TEST af Najell WRAP

TEST af Hummer Segboard fra Innoliving.dk

Vores tester Lucas har testet et Hummer Segboard 2.0 -8.5″ fra Innoliving.

Jeanette fortæller:

“Ved modtagelsen af dette Hummer Segboard, bliver man allerede ved første løft, overrasket over dens vægt. Ens første tanke er, at det ikke bare er et billigt stykke legetøj. (Ulempen er så, at hvis man løber tør for strøm og skal bære hjem så det ret tungt – her taler vi af erfaring).

Segboardet er smukt designet og med dens store hjul, tænker man hurtig på en Hummer. Det er super flot og stilrent.

Det indeholder en sluk og tænd knap samt ladestikket og efter 3 timer er det fuldt opladet og kan kører ca 12-15 km”.

Lucas fortæller:

“Jeg var meget begejstret over, at få lov til at teste et Segboard. Jeg har i forvejen prøvet et før i ungdomsklubben, men selv at skulle have et, er i sig selv ret fedt.

Vi tog det med ind i et tomt parkeringshus og så skulle det testes. Når man første gang kommer op på det, skal man lige finde balancen og så kører det derfra.

Det er nemt at styre med fødderne og balancen, og får man for meget fart på, har det den funktion at det begynder at sige bip for til sidst at stoppe. Boardet kan tage en min. vægt på 20 kg og en max vægt på 100 kg og kan køre 15 km/t. De store hjul giver den mulighed for at kører på både græs og grus, fordi det er terrængående, hvilket er en stor fordel for mig, så jeg ikke er begrænset af at der kommer græs.”

“Det kan hurtig blive kedeligt, altid bare at gå eller cykle, når man skal fra A til B. Derfor er det efterhånden blevet meget moderne med anderledes transportmidler som fx el løbehjul eller segboard. Det er både et legetøj, men også et transportmiddel og kan både bruges af lidt mindre børn, men også som jeg af teenagere samt voksne.

Der er LED lys på, så man kan bruge det om aftenen og det er godkendt til at kører på de danske cykelstier.”

“Jeg har siden modtagelsen kørt rundt på det hver aften, når jeg har været ude med vennerne og er blevet meget fortrolig med det. Det er sjovt at udfordre boardet mere og mere, med hvad det kan og det er sjovt når man roterer 360 grader. Men pludselig kan man få meget fart på, så skal man lige springe af, hvis man ikke formår at stoppe roteringen. Men alt i alt et super fedt stykke legetøj, som jeg er blevet rigtig glad for.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi/Nytteværdi: MEGET GOD, super nem at køre på. Man står godt og behagelig på det. Mange timers sjov for både børn og voksne.

Holdbarhed og Kvalitet: GOD, den virker super robust og som et board der kan tåle lidt knubs hvis man fx. rammer en kantsten eller andet.

Pris: GOD, da Segboards begyndte at komme frem, var priserne skyhøje, mens de nu er på en mere tålelig pris. Dette Hummer Segboard står lige nu til 3995 kr. men på tilbud til 1995 kr. hvilket er en super pris. Se hele udvalget HER.

Du kan lige nu også vælge at købe gokart til dit Hummer Segboard og sparer helt 40%.

 

1 kommentar

  • Det var da en helt vild god pris for det fine segboard. Det kunne vi godt overveje , at investere i😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Najell WRAP