TEST af ByKlipKlap PETITE COLLECTION – Testfamilien
TEST af bogen "Hvad vil du være, når du bliver stor?"

TEST af ByKlipKlap PETITE COLLECTION

Vores testere Christine, Line og Louise har sammen med deres børn testet forskellige produkter fra By KlipKlaps nye PETITE COLLECTION.

I perioden fra den 4. maj til og med den 10. maj 2020 tilbyder By KlipKlap fordelagtige priser på deres Petite Collection så hvis du køber 3, betaler du kun for 2 af produkterne. Det billigste får du med gratis!

Du finder det her.

Christine fortæller:
“Vega har været så heldig, at modtage den lækreste pakke fra By KlipKlaps nye PETITE COLLECTION.

Vi så allerede den nye kollektion på CIFF Kids tilbage i januar og vi var vilde med den! Jeg er vild med farvevalget og tanken bag designet. Mange kender nok ByKlipKlap for deres mega seje og slidstærke møbler, men nu er de altså også udkommet med en lækker interiør kollektion til de mindste.

Vi har modtaget følgende:

BED BUMBER – INDIAN DIAMOND BROWN 649,- 
BED LINEN JUNIOR – INDIAN DIAMOND BROWN 479,-
BED SHEET BABY – OCHRE 199,-
MUSLIN CLOTH 3 PACK 149,-

Jeg vil starte med at sige, at designet er der virkelig gjort noget ud af! Hver enkelt ting er pakket virkelig fint ind. Det er tydeligt gennemført når sengetøjet, lagnet og sengeranden er pakket ind i hver sin pose, som man kan bruge til andre ting bagefter. En sjov detalje som gør produktet lidt mere eksklusivt i min bog.
Vega er lige fyldt 1 år og sover på sit eget værelse i sin egen seng. Vi skiftede til juniordyne, da hun kom over i sin egen seng og har derfor også modtaget sengetøjet i juniorstørrelse (det fåes også i baby).

Sengetøjet er smørblødt! Det er lavet af 100% OEKO-TEX certificeret bomuld (satin). Både pude- og dynebetrækket har en lynlås i den ene ende, hvilket jeg virkelig er fan af!

Farven og printet holder sig virkelig pænt, selvom det har været vasket et par gange.

Sengeranden er ikke så høj som den vi havde i forvejen og heller ikke så tyk, men det har ingen betydning for den har stadig det samme formål og “står” rigtig fint og stabilt selv i sengen. Den giver Vega tryghed i den “store” seng og afskærmer hende for unødvendige indtryk når hun skal sove. Sengeranden er lavet af 100% polyrethane fast skum og beklædt med det samme materiale som sengetøjet 100% OEKO-TEX certificeret bomuld.

Sengeranden måler B: 25 cm L: 360 cm H: 3 CM. Den kan iøvrigt vaskes ved 40 grader.

Jeg har valgt både sengerand og sengetøj i den fine “indian diamond brown”. og lagnet i en flot gul farve. Lagnet laves kun i en størrelse, altså “baby” 60 x 120 cm. Det var derfor lige til øllet, at jeg kunne få det på Vegas madras i hendes tremmeseng. Her kunne jeg godt ønske mig, at ByKlipKlap lavede et større også.

Når det så er sagt, så kan det sagtens lade sig gøre med lidt vilje. Lagnet er dejlig blødt, åndbart og ventilerende og lavet af 100% OEKO-TEX certificeret bomuld. Det fås i fire flotte farver som fint kan matches med hele PETITE serien.

Sidst men ikke mindst modtog vi 3 stofbleer som kommer i en samlet pakke. Vega kan godt lide, at have en stofble nede i sin seng, som hun hiver hen over sit hoved, så snart jeg putter hende. Det giver hende ro. Det sidste stykke tid, har det været de smørbløde stofbleer fra PETITE serien. De er igen lavet, som deres andre ting af 100% OEKO-TEX certificeret bomuld og måler 60 X 70 cm.

Vi er virkelig glade for alle de 4 ting vi har modtaget fra ByKlipKlap PETITE COLLECTION. Der er tænkt og kræset for både detaljer, kvalitet og blødhed. Vega ønsker sig i hvert fald endnu et sæt sengetøj fra serien!
Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – I min verden er både sengerand, sengetøj, lagen og stofbleer uundværligt når man har et lille barn. Vi bruger det HVER dag og er virkelig glade for det.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig lækker. Sengetøjet og lagnet er smørblødt! Det er lækre materialer og ovenikøbet OEKO-TEX certificeret.

Pris: GOD – Jeg har nævnt priserne længere oppe. Priserne er meget lig med andre mærker på markedet og fair for sådan en lækker kvalitet.


Line fortæller:

“By Klipklap har lige lanceret deres nye Petite Collection, som består af lækre tekstiler til de små i flere forskellige farver og prints. Vi har været så heldige at modtage en sengerand, baby sengetøj, lagen, babysvøb og junior sengetøj.

Vi har modtaget sengerand og baby sengetøj i farven Laurel leaf. Det er i en flot lys grøn farve med et allover af grønne blade. Sengetøjet er dejligt blødt og er lavet af 100% bomuldssatin. Det består af et dynebetræk og et pudebetræk. Dynebetrækket lukkes med en skjult lynlås og pudebetrækket har en foldelukning på den ene side. Der medfølger en fin stofpose i samme design, som vi bruger til småting som mad, legetøj, skiftetøj osv. Sengeranden er blød og lavet af fast skum. Den virker formstabil og robust og giver en tryg ramme i sengen, så arme og ben ikke kommer ud mellem tremmerne. Vi har også modtaget et stræklagen i flot gyldenbrun farve, som passer virkelig godt til den grønne nuance, som sengetøjet har. Lagnet er i lækker muslinkvalitet i bomuld, som tillader huden at ånde og ventilere. Lagnet har en kant af elastik, som sørger for, at det sidder godt fast om madrassen. Jeg er helt vild med både kvalitet og farve og vi skal helt sikkert have flere lagner derfra. Det er altså bare meget finere end de helt almindelige hvide lagner. Vi har også modtaget junior sengetøj og babysvøb i farven Wild Flower. Begge dele er i en flot lys gul farve med et allover print af fine gule blomster. Svøbet er kvadratisk med muslinstruktur i bomuld. Det er ideelt til at svøbe små babyer i eller som dyne i sommervarmen. De friske farver i Petite collectionen har virkeligt bragt foråret ind i vores hjem. Designet på begge sæt er super flot og giver en super fin kontrast til den ellers hvide seng. Det føles godt at kunne putte vores børn  i det Oekotex certificeret sengetøj og babysvøb, og samtidig er det også godt for samvittigheden at vide, at der er tænkt på bæredygtighed. Oekotex betyder, at stoffet er testet for over 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer. Tektilerne får min varmeste anbefaling – det er virkelig nogle skønne farver og prints.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Uanset alder er det skønt at sove med lækre bløde tekstiler.

Holdbarhed: GOD – Vi har vasket begge dynebetræk et par gange og det holder stadig fint både farve og blødhed.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at det er nogle lækre kvalitetsprodukter. De er alle i 100% Oeko-tex certificeret bomuld, så man kan putte ens barn med god samvittighed.

Pris: MEGET GOD – Sengeranden koster 649 kr., baby sengetøj 379 kr., junior sengetøj 479 kr. babylagen 199 kr. og babysvøb 159 kr. Jeg synes det er rimelige priser, da alle tekstilerne er i lækker kvalitet.


Louise afslutter:“I kender helt sikkert By KlipKlaps fede og anvendelige foldemadrasser og børne-skumstole. Vi ejer selv en stol derfra herhjemme, som vi er virkelig glade for. Men de har udvidet deres koncept med den yndigste lille babykollektion til både piger og drenge. Vi modtog den fineste pakke med et lækkert udvalg af nogle af de styles By Klip Klaps nye Petit Collection indeholder. Vi skulle teste en sengerand og babysengetøj i farven Honey Leaf Grey, babylagen i farven Brown, stofbleer i farverne Dusty Blue, Army Green og Ochre til August, og sidst men ikke mindst juniorsengetøj i farven Wild Flower Yellow til Benedikte.Førstehåndsindtrykket er virkelig godt. Stoffet er blødt og kraftigt i kvaliteten. Jeg vasker altid sengetøj osv. inden det tages i brug, og selvom sengetøjet var vasket og tørretumblet, var det stadig smørblødt og slet ikke så  krøllet, som jeg ofte oplever ved de lidt billigere kvaliteter i sengetøj. En anden lille fin detalje er den skjulte lynlås – både på sengetøjet og på sengeranden. Ja, jeg havde faktisk lidt problemer med at få øje på den. Der bliver ihvertfald ingen problemer med en dyne på vej ud af sengetøjet, eller en irriterende lynlås der generer tæerne. Den er HELT skjult.

Det fine brune babylagen er lækkert blødt og lidt i samme kvalitet som en stofble. Det passede desværre ikke i Augusts tremmeseng. Den er vist også lidt større end standart, men måske meget rart at vide, hvis man ligesom os har en tremmeseng fra Oliver Furniture – så er babylagnet lidt for kort. Til gengæld passede det perfekt i vores flettede vugge, som August stadig bruger, når han sover i soveværelset hos os. Er det ikke fint der i?

Benedikte var helt forelsket i hendes nye smukke sengetøj. Vi to har ellers ikke altid helt den samme smag (Elsa-sengetøj er bare ikke særlig kønt, vel?), men denne gang var vi fuldstændige enige. Nøj, hvor er det bare fint! Jeg synes det frisker hele værelset op med den klare gule farve. Det farverige sengetøj inviterede åbenbart også til leg, så jeg skyndte mig at tage et par billeder, da hun tumlede rundt i sengen. Som tidligere nævnt testede vi også stofbleerne fra den nye kollektion – og de kan i den grad anbefales. August putter altid med en stofble, og flere af de andre stofbleer vi har bliver meget stive og lidt for ru at bruge som putteklud. De her fra By KlipKlap er lækre bløde og selvom de efterhånden er vasket en del gange, har de ikke mistet hverken blødhed eller farve. De er så gode!Min vurdering af By KlipKlap Petit Collection er:

Nytteværdi: MEGET GOD – en sengerand, stofbleer, lagen og sengetøj står på indkøbslisten ved de fleste, der venter sig en baby. Kollektionen indeholder også en virkelig cute babynest, som August desværre på test-tidspunktet var vokset fra. Men den ville jeg helt sikkert også købe, hvis jeg skulle have en baby igen. Det er altså lidt sødt, når det hele matcher.

Holdbarhed og kvalitet:  MEGET GOD – ingen tvivl om, at alt stof og håndværk i denne kollektion er af meget høj kvalitet. Det kan sagtens holde til at blive vasket MANGE gange, som man jo selvfølgelig gør med små børn. Det kan altså godt svare sig at betale lidt ekstra – og så skal vores børn da heller ikke snydes for at blive puttet i en lækker blød dyne. Jeg ved ihvertfald ikke noget bedre selv 🙂

Pris: GOD – priserne ligger sig meget op af andre af de lækre babymærker. Babysengetøjet koster fx 379,00 kr. og sengeranden 649,00 kr.  Jeg synes dog, at kvaliteten er langt bedre end meget af det andet sengetøj vi har – også det der prismæssigt ligger ens med By KlipKlap.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bogen "Hvad vil du være, når du bliver stor?"