TEST af Units tumledyr (de afrikanske dyr samt uglen) – Testfamilien
Fødselsdag i Fårup Sommerland

TEST af Units tumledyr (de afrikanske dyr samt uglen)

Fire af vores testere har sammen med deres børn testet Units tumledyr.

I forbindelse med udgivelsen af testen, har vi fået lov at dele en rabatkode med jer på 20%. Koden hedder: test20 og gælder på hele shoppen hos Units. Klik her.

 

Ida beretter:
“Jeg har sammen med mine piger, Luna på 1,5 år og Lærke på 5 år testet de skønne skum dyr fra Units.

Vi har modtaget et fint bokssæt med 6 afrikanske dyr, derudover en stor flot ugle som man rigtig kan tumle på.

Uglen er designet til at forene leg, læring og motorik. Pigerne har i hvert fald fået brugt deres grov motorik. De har brugt uglen rigtig meget som skammel. Men den er også blevet hoppet på, ligget på, balanceret på og især legen “jorden er giftig” er blevet opfundet på ny.

Udover en masse sjov og leg, så har den fået lov til at få plads i stuen. Designet er enkelt, nordisk og pænt. Den har flot brun farve og passer fint ind i indretningen, også når den “ligger stille”


Det lille bokssæt med de 6 dyr, indeholder en Elefant, giraf, krokodille, næsehorn, dromedar og løve.

Igen er der ikke en finger at sætte på designet. De små dyr har især Luna haft glæde af. Finmotorikken er blevet udfordret, ved at stable dem oven på hinanden. Og vi har øvet dyrelyd og brølet som en løve.

Der gik ikke lang tid før de fine dyr fik fast plads på badeværelset, de er nemlig super at have med i badet, hvor de flyder oven på vandet eller klæber til den fugtige væg.

Alle dyr er fremstillet i miljøvenligt og slidstærkt materiale. Dyrene indeholder hverken phthalater eller andre skadelige stoffer. Overfladen gør dem nemme at tørre over med en fugtig klud, og man skal derfor ikke være nervøs for fedtede børnefingre.

Vores vurdering af tumle- og badedyr:

Lege/Nytteværdi: GOD – legetøj kan man godt få for meget af, men ikke af disse dyr, især uglen er der mange timers leg plus at den kan bruges til meget andet også.

Holdbarhed: MIDDEL – her er det de små dyr der trækker lidt ned, samt det at vi har en pige på halvandet. Jeg tror der står på hjemmesiden at anbefalingen hedder 3+ og det passer nok meget godt. Alle vores dyr (også uglen) har fået en del bidemærker fra et meget lille tandsæt.

Pris: MEGET GOD – priserne er super gode både på det ene og det andet. Der er tale et tumle møbel, som kan bruges over lang tid og i flere aldersgrupper. Og legetøj som også indeholder læring og motorik. Desuden er de pæne, og have stående fremme, det betaler jeg gerne lidt ekstra for.

Kvalitet: MEGET GOD – super god kvalitet, helt på højde, med andre kendte tumlemøbler i samme stil.


Camilla fortæller:

“Mit førstehåndsindtryk af tumledyrene var rigtig godt. Det virker til at være af rigtig god kvalitet og i pæne farver som kan bruges af både drenge og piger.
Den store ugle har været et stort hit hos både Freya på 1,5 år og Malia på 4 år. Freya har brugt den meget til motorik og balance træning, mens Malia har brugt den som stol ved hendes lille skrivebord.
De små dyr har også været et stort hit herhjemme. De er blevet flittigt brugt, både som badelegetøj, bidedyr og til at stable med. Der er utrolig mange måder at lege med dem på og der er rigtig mange timers sjov i dem. Pakken indeholder 6 forskellige dyr i flotte farver, som styrker barnets sprog og indlæring ved at øve farver og former.
Kvaliteten er rigtig god og de er lavet i et lækkert materiale som er dejligt blødt at røre ved. Jeg er også ret vild med, at de har flere funktioner alt efter fantasien. Det er helt sikkert noget, som vi vil købe mere af, fordi der er så mange muligheder for leg og motorik træning.
Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Man får et produkt, som har rigtig mange funktioner. Både til leg men også sprog, læring og motorik. Uglen er rigtig god både som skammel men også til at øve motorik på. De små dyr kan bruges som stabeltårn, badelegetøj eller til at øve farver og finmotorik. Kun fantasien sætter grænser.

Holdbarhed: GOD – De kan holde til rigtig meget og kan vaskes uden at det tager skade.

Pris: MEGET GOD – Prisen på de små afrikanske dyr ligger på 298 kr. Uglen koster 498 kr. Det er priser som de fleste kan være med på

Kvalitet: MEGET GOD – Det er rigtig god kvalitet og dansk produceret. Legetøjet indeholder ingen skadelige stoffer og er CE mærket.


Anna fortæller:
“Alfred har været et heldigt asen, og har fået lov til at teste tumleuglen og æsken med 6 små afrikanske dyr fra units. Vi har allerede Fuglen fra units, så vi var så klar på at teste.
Uglen ligger i deres mellem kategori og kommer i den fineste nougat brune farve. Perfekt til det nordiske hjem.

Det er kun fantasien der sætter grænser, når uglen bliver bragt i spil til leg.
Og udover at den er god og sjov at lege med, så er det en praktisk lille sag.

Brug den som skammel, som bord som stol eller hop fra den.
Materialet gør det nemt for Alfred at hente den, når han har brug for den. Den er nemlig super let. Så vi har tit haft den med i haven, og det kan den sagtens klare. Materialet kan nemlig også vaskes.
De små afrikanske dyr, er blevet et hit i badet. Om det er brusebad eller karbad, så kommer de med.

I brusebadet bliver de vasket, og så kan de hænge på væggen når de bliver våde. Hvilket Alfred har syntes var toppen.

I karbadet kan de flyde, og stables på kanten.
Finmotorikken bliver øvet, når de skal stables og vi har f.eks. også brugt dem for at snakke om de forskellige dyr, deres lyde og pels.

Units skum dyr er lavet af et miljøvenligt materiale uden skadelige stoffer, hvilket jeg syntes er enormt vigtigt, når det bruges til babyer og små børn. Det er utroligt lækkert i kvaliteten og så er det total i top at materialet er vaskbart, hvis der skulle ske uheld.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Uglen har vi klart fået mest nytte af. Da Alfred har leget virkelig meget den. De små dyr ikke så meget, måske et mindre barn vi få mere glæde af dem.

Holdbarhed: GOD – Dyrene kan holde til lidt af hvert, så holdbarheden vil jeg sige er virkelige LÆÆÆÆNGE. Dog kan tumledyrene godt pådrage sig lidt knops i form af ridser.

Pris: MEGET GOD – Jeg syntes prisen er en virkelig god. Man får et et fedt produkt til prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker blød kvalitet, der er miljøvenligt og uden skadelige stoffer.


Catharina afslutter:
“Vi modtog pakken fra Units og Leonora gik straks i gang med at lege med de små figurer der alle er formet som afrikanske dyr. Dyrene er lavet i miljøvenligt evaskum og kan derfor nemt vaskes.
De forskellige dyr satte med det samme gang i fantasien og Leonora brugte længe på at lege med dem, fortælle hvilke lyde de sagde og hvor de kom fra. Ydermere har dyrene også været med i bad, hvor de også har været en stor succes. Dyrene kan flyde rundt men også sidde fast på væggen & kan nemt tørres af efter.
Uglen blev også hurtigt et hit og en central del af motorikbanen. Både til balance, til at hoppe ned fra, vippe på men også bare som stol. Derudover er den virkelig fin og kan pynte på et hvert børneværelse, sådan et stykke legetøj som man gerne vil have stående fremme 🙂
Uglen vejer ikke meget og gør det derfor nemt for barnet, at flytte rundt på den. Både de små og store dyr indbyder til mange timers leg og fordybelse og har også været gode at have med ude da de så nemt kan vaskes.
En ekstra ting som er værd at nævne er, at dyrene er fremstillet i miljøvenligt og slidstærkt EVA-skum & så indeholder de ingen skadelige stoffer.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – dyrene er virkelig blevet brugt meget og sætter virkelig gang i fantasien.
Holdbarhed: MEGET GOD – dyrene har både været i sand & i vand og dette kan på ingen måde ses. Har de været lidt beskidte er de blot blevet tørt over med en fugtig klud. Skummet har hverken fået skrammer eller ridser, på trods af at det hele er blevet leget vildt med.
Pris: GOD – Prisen er for de små dyr 298 kr & for den mellemste ugle 498 kr. Kvaliteten er i top og derfor synes jeg prisen er okay.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er dansk design lavet i EVA-skum. Man kan både se og mærke at kvaliteten er i top.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i Fårup Sommerland