TEST af Earbuds 2.0 fra Soundliving – Testfamilien
TEST af LEGO Ninjago Ninja Ultrakombirobot (71765)

TEST af Earbuds 2.0 fra Soundliving

To af cores testere  har testet Earbuds 2.0  fra Soundliving.

Camilla fortæller:

Selvom de er små og diskrete, er lyden enorm. Jeg er vild med touch funktionen, og de mange forskellige muligheder for både at skifte sang, skrue op og ned, aktivere Siri, tage telefonen eller lægge på samt sætte på pause. Jeg behøver faktisk slet ikke at have min telefon op af lommen!

Disse earbuds er specielt gode, hvis man tilbringer meget tid på farten og lever et aktivt liv. De er støjreducerende og blokerer for omverdenens larm og støj. Deres design er stilrent og går til enhver tøjstil. Udover designet er ydeevnen virkelig fantastisk! De har en spilletid på op til 22 timer og har faktisk connectet til min telefon, inden jeg nærmest har taget dem ud af etuiet.

Derudover har jeg på den ene måned, jeg har haft fornøjelsen af dem, kun skulle lade dem op en enkelt gang på trods af, at jeg bruger dem flittigt hver dag!

En anden smart funktion er, synes jeg, at jeg sagtens kan nøjes med at bruge den ene earbud og lade den anden være i etuiet. De registrerer med det samme, at det kun er den ene earbud, som er i brug. Det er super smart, når man f.eks. kører bil, står og laver mad, eller lige skal have et ekstra øre på ungerne, imens man lige høre yndlingspodcasten færdig.

En anden ting jeg er nødt til at nævne, er deres evne til at blive siddende i øret. Jeg er typen som bruger mindfulness, når jeg skal sove. Jeg vender og drejer mig typisk hunrede gange, og alligevel vågner jeg midt om natten, stadig med begge earbuds siddende fast i ørerne. Dette har jeg virkelig været imponeret over, og det gavner mig enormt meget. Desuden blev manden i huset, så misundelig, at han også måtte ud og have et par! Jeg kan helt klart anbefale earbuds fra Soundliving, hvis man er til fantastisk og stor lyd, til en lille pris.

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, MIDDEL GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: MEGET GOD – Jeg har svært ved at undvære mine earbuds, specielt på farten, og disse er et virkeligt godt bud, hvis man gerne vil have god kvalitet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg har brugt dem hver dag og nogle gange i meget lange stræk, og de holder strøm til UG! Etuiet kan holde til rigtig mange ladninger, før det skal lades op.

Pris: MEGET GOD – Prisen hedder 995,- og her kan man virkelig mærke at prisen hænger sammen med den kvalitet, man får.

Kvalitet: GOD – Kvaliteten er virkelig god! Hvis jeg skulle nævne én enkelt ting, så ville det være at mikrofonens følsomhed godt kunne være en tand bedre. Man lyder som om man er lidt langt væk, når man snakker i telefon.


Morten fortæller:

Spørger I om jeg kan anbefale Soundliving Earbuds 2.0 ? – HELT KLART.

Jeg har gennem tiden prøvet mange forskellige høretelefoner, men ingen kan måle sig med disse.

Efter første parring til f.eks. telefon, laptop eller tablet parrer de selv, så snart de tages ud af det smarte etui. Det bekræftes af en lækker lyd, som afspilles i det samme.

De tilhørende 3 forskellige gummidutter, som nemt skiftes sikrer, at de passer i de flestes øre. Her skiller de sig ud fra mange andre, for jeg har aldrig kunnet træne eller løbe med andre uden de er faldet ud. Det gør de IKKE 😊

De nemme og smarte touch funktioner er med til man nemt kan pause, skifte frem eller tilbage skrue op / ned eller besvare opkald selv på løbeturen. Touchfunktionen giver også adgang til Siri, så der nemt kan ringes op uden telefonen skal op af lommen.

Det lille smarte etui gør, at de nemt kan tages med på farten. Jeg har dem ofte med selv om jeg ikke skal bruge dem for tænk nu, hvis der lige blev 5 min til lydbogen, og det mærkes ikke, de er i lommen.

Alt det tekniske:

Bluetooth 5.2 sikrer, at de kan parres med de nyeste produkter.

Stereolyd sikrer den perfekte lyd om det så er musik, lydbog eller når der f.eks. tales i telefon.

Batteri på op til 22 timer sikrer, at man ikke løber tør, de lader så snart de sættes i det smarte etui, etuiet klarer 4 hele opladninger inden dette skal lades.

Vandafvisende så de kan bruges ude i alt slags vejr.

Bluetooth række vide på op til 10 meter gør, at man nemt kan bevæge sig rundt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De fleste af os bruger høretelefoner til et eller andet, og her er et rigtigt godt bud. De klarer alle opgaver.

Kvalitet:  MEGET GOD – Jeg mener klart ,det er god kvalitet – det både mærkes og høres.

Holdbarhed: MEGET GOD – Etui & høretelefoner virker hårdføre og klar til brug i aktivt miljø.

Pris: MEGET GOD – Prisen på 495 kr. er yderst konkurrencedygtig og er et stærkt argument for, at de skal vælges frem for konkurrenterne.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Ninjago Ninja Ultrakombirobot (71765)