TEST af SpinMeal tallerken fra Coolshop.dk – Testfamilien
TEST af aSENSE in ear headphones og aGO FABRIC højttaler fra Kreafunk

TEST af SpinMeal tallerken fra Coolshop.dk

Vores tester Christine har sammen med datteren Josephine på 5 år testet SpinMeal tallerken fra Coolshop.dk.

Christine fortæller:
SpinMeal tallerkenen består af otte rum med søde dyremotiver, samt en pil i midten, der kan dreje rundt. I rummene fyldes der forskellige madvarer, og så drejer barnet pilen og smager på maden i det rum pilen lander på. Den kan bruges af alle børn, men er især god til kræsne børn eller børn med særlige behov.
Vores 5 årige datter Josephine er de seneste år blevet mere og mere kræsen, og den til sidst har hvert eneste måltid været fyldt med frustrationer, især for os som forældre. Vi har været yderst bekymrede for om hun fik næring nok, idet lægen også sagde, at hun var til den slanke side. Derfor blev vi rigtig glade for at få lov at teste SpinMeal tallerken!
Den har virkelig ændret alt omkring vores mad situation. Med den bliver hver måltid til en leg, og Josephine er klar på at prøve nye ting. Hun spiser stort set altid op nu og beder endda ofte om en portion mere. Hun spørger selv efter sin nye tallerken og siger, at den hjælper hende med at spise. Hun har endda bedt om at få én, hun kan have med i børnehaven også.
I en travl hverdag er det vigtigt at vores service kan gå i opvaskemaskinen, og det tåler SpinMeal tallerken selvfølgelig også. Derudover er den også LFGB testet og lever op til EU og UK krav om produkter i kontakt med fødevarer.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Den har gjort vores hverdag med et kræsent småtspisende barn 100 gange nemmere.
Holdbarhed: MEGET GOD – Den viser ingen tegn på brug efter at have været brugt flere gange dagligt i en måned, der følger desuden en ekstra pil med som reserve.
Pris: MEGET GOD – Prisen er selvfølgelig lidt højere end for en almindelig børnetallerken, men den er hver en krone værd, og jeg havde gerne betalt det dobbelte efter at have prøvet den.
Kvalitet: MEGET GOD – Den gør, hvad den lover, nemlig at gøre spisning let som en leg og hjælpe kræsne børn med at spise.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af aSENSE in ear headphones og aGO FABRIC højttaler fra Kreafunk