TEST af COSORI AIRFRYER – Testfamilien
TEST af Little Unbox

TEST af COSORI AIRFRYER

Annonce Cosori

Mie og kæresten Thomas har igennem den seneste måned begge testet Cosori Airfryers.

Thomas har testet modellen Cosori Dual Blaze Airfryer – kr. 2,349.00

Cosori Dual Blaze Airfryer har en markedsledende kapacitet i sin størrelse på hele 2,5 kg og er den eneste airfryer med dobbelt varmeelement og TermoIQ™-teknologi. Den har 12 forskellige madfunktioner hvilket gør madlavningen nemmere end nogensinde.

Thomas fortæller:

“Jeg har prøvet at lave mange forskellige slags mad i min AirFryer, som jeg bruger på daglig basis.

Især en simpel ting som pommes frites, som altid er et kæmpe hit hos ungerne er mega nemt. Jeg tager pga. sæsonen nyopgravede kartofler fra mors og fars have. Skrubber og halverer, kommer kartoflerne i en frysepose med lidt olie (og evt. krydderi) kommer dem i den forvarmede Cosori Airfryer og vælger Fries programmet som automatisk er indstillet til 195 grader i 20 min.

Dual Blaze Airfryer kommer med et dobbelt varmeelement det giver et super sprødt resultat, og du behøver ikke at vende maden eller ryste kurven.

Vi har bl.a. også lavet omelet og grødboller i Cosori. Igen et SUPER nemt og med et super lækkert resultat.

En lækker hjemmelavet morgenmad.

Cosori har også en app med funktioner til at hjælpe med at starte, pause og stoppe madlavningen.

Ungerne kan nemt selv betjene Cosori. Den slukker automatisk efter endt program og oprydningen er minimal.

Mie har testet Cosori Premium Smart som står til 2.899 kr. (men lige nu på tilbud til 2.190 kr.)

Mie fortæller:

Jeg har testet en Cososi Premium Smart og jeg var ret begejstret, da man kan tilberede maden med mindre fedt. Du kan tilberede mad såsom pommes frites og kyllingevinger med op til 90% mindre olie. Maden vil stadig bevare sin sprøde konsistens og lækre smag.

Ungerne laver fx. pommes frites og nuggets uden nogen form for olie udover et lille spray med lidt oliespray.

Vi skulle også prøve at lave pizza i vores Cosori. DET var nemt og lækkert. Vi valgte en færdiglavet pizza-blomkålsdej. Jeg var ret spændt på om Magnus ville spise den. Men han kunne slet ikke smage forskel ift. en alm. pizzadej. Det var SÅ nemt og lækkert.

Cosori bliver brugt dagligt hjemme hos os. Til bl.a. Nachos, Chili cheese tops, forårsruller og toasts. Det er så mega nemt og giver altid et super lækkert resultat.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Hjemme hos os forstår vi ikke hvordan vi nogensinde har kunne leve uden. Maskinerne bliver brug hver dag af hele familien. Cosori airfryer gør madlavning til en leg! Du kan tilberede dine retter med 90% mindre fedt og 50% hurtigere end en almindelig ovn.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det er maskiner af en rigtig god kvalitet, som vi vurderer vil kunne holde i rigtig mange år. 

Det er vores vurdering, at Cosori leverer kvalitet i deres produkter, såvel som i hverdagen. Vi er kæmpe fans! 

Pris: GOD – Prisen er fair. Det er en investering, men set i forhold til andre køkkenmaskiner er det en rimelig pris. Der findes modeller fra 1.590 kr. til 2.899 kr. på COSORIs hjemmeside. 


 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Little Unbox