TEST af Panzerglass – Testfamilien
TEST af Bonbon-Land Halloween 2022

TEST af Panzerglass

Flere af vores testere har testet produkter fra Panzerglass


Vores tester Rikke, har sammen med familien testet en lækker pakke fra Panzerglass.

I pakken var der 4 beskyttelsesglas til at beskytte skærmen på alle iPhones i huset.

Det er et absolut must for os at have skærmbeskyttelse på – alt andet bliver simpelthen for dyrt. Selvom vi har to børn på 10 og 12 år, så er det ikke nødvendigvis kun dem, som kommer til at tabe deres telefoner, uheldet kan være ude for os alle. 

Vi valgte PanzerGlass med privacy filter til vores telefoner. Det beskytter indholdet på skærmen, og så er det lavet af hærdet glas. For at få det til at klæbe fast på skærmen, er der silikone klæbemiddel, men det påvirker ikke touch funktionen. 

Glasset er ligeledes modstandsdygtigt over for bakterier, da der er anvendt en belægning med et aktivt antimikrobakterielt stof på glasset. Det er drønhamrende smart, hvis du spørger mig, for hvor mange bakterier kan der ikke lige nå at sætte sig på sådan en telefon. Det antibakterielle glas dræber de bakterier, der måtte komme på glasset. Belægningen er ikke farlig for mennesker eller huden.

Vi er vant til at tage ind til vores lokale telefonreparatør for at få sat disse beskyttelsesskærme på. Det koster lige en sjat oveni i, men vi har simpelthen ikke turde gøre det selv, for der er kun et skud i bøssen, og det vil være superærgerligt, hvis ikke de sad godt, og hvis der kom luftbobler mm. under. Men der medfører en udførlig guide, spritservietter mm, så det kan næsten ikke gå galt. Det er i hvert fald lykkedes os at gøre det selv ved alle 4 skærme uden fejl. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – det er ganske enkelt en nødvendighed med 4 iPhones i familien. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg synes, at glasset er meget holdbart og beskytter vores skærme virkelig godt. 

Pris: GOD – Et privacy filter til iPhone 12 mini koster 200 kr. Det er selvfølgelig en udskrivning, når man har mange telefoner, men det havde været endnu mere dyrt, hvis man skulle have skiftet hele skærmen.  

Kvalitet: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om, at PanzerGlass er rigtig god kvalitet. 

 

MED KODEN PZTEST får du 20% hos Panzerglass. 

 


Pia fortæller:

Test af cover, skærmbeskyttelse og SPRAY Twice A Day fra Panzerglass

Med to teenagere i huset er skærmbeskyttelse et must hos os, så brug af covers- og skærmbeskyttelse er ikke nyt.

Vi har efterhånden prøvet nogle forskellige mærker, men vi foretrækker helt klart produkterne fra Panzerglass.

Det er virkeligt nemt at montere Panzerglasset.

Der er en udførlig brugsanvisning, som man kan følge første gang man prøver at montere.

Vi har nu prøvet at montere panzerglass nogle gange, og det tager max 5 minutter.

Når man først kender følelsen af netop at have købt en ny smartphone, for så efter to dage, at opdage der allerede et kommet en lille rids, så sørger man for skærmbeskyttelse fremover.

Glas og cover beskytter ikke kun mod brud, men også mod de grimme ridser, som ofte kommer, når man går med telefonen i baglommen eller den bliver lagt ned i tasken sammen med nøgler og andre effekter.

Vi har også testet SPRAY Twice A Day, som er et skærmrensemiddel som renser skærme fri for snavs og fedt og samtidig fjerner 99,999% af bakterierne på overfladen inden for fem minutter.

Produktet er meget nemt at bruge. Der medfølger en mikrofiberklud til aftørring efter SPRAY Twice A Day er sprøjtet på overfladen, der skal rengøres.

Sættet indeholder to bløde fiberklude, en lille børste, en stor 100 ml spray til brug i hjemmet, samt en lille 8 ml, man kan have med i tasken og en lille smart pose til opbevaring. .  

Som ekstra bonus, kan produktet også bruges til pudsning af briller.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hos os er det et must med skærmbeskyttelse på telefonerne, så de er bestemt uundværlige.

Holdbarhed: MEGET GOD – Nogle syntes måske det er øv, hvis man taber sin telefon, og panzerglasset går i stykker, men det er jo netop meningen, at kun panzerglasset smadrer.

Pris: GOD – Glassene er i den dyrere ende, men når man har prøvet andre billigere mærker, er man ikke i tvivl om, at man får, hvad man betaler for.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig god beskyttelse, både til fronten og bagsiden af telefonen.


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sin familie, testet primært skærmbeskyttelse fra PanzerGlass.

Vi har været så heldige at modtage og teste beskyttelsesglas til vores iPhones fra PanzerGlass, som ankom i en ny bæredygtig FSC mærket emballage med et professionelt look. 

Vi har modtaget følgende produkter:

  • PanzerGlassTM iPhone 13/13 Pro sort: 229,95 kr. 
  • PanzerGlassTM iPhone X/Xs/11 Pro sort – Anti-Glare: 229,95 kr.
  • PanzerGlassTM iPhone 6/6s/7/8/SE (2020/2022): 199,95 kr.
  • PanzerGlassTM PicturePerfect kameralinsebeskyttelse Apple iPhone 13 Pro/Pro Max: 119,95 kr.
  • PanzerGlassTM HardCase iPhone 13 Pro: 149,95 kr. 

Hvor mange kender ikke til følelsen af lige have købt en ny smartphone og pludseligt kommer der ridser på skærmen? Jeg tør ikke at undgå brug af beskyttelsesglas samt cover til min iPhone. Min telefon er til tider udsat for noget modstand, da vores børn får lov til at bruge den til underholdning. Herudover kan jeg også selv være lidt klodset og kan til tider tabe telefonen på gulvet, jorden eller andre steder, og i disse situationer er jeg lykkelig for PanzerGlass – nøj, den har reddet min telefon en del gange i testperioden.   

Vi har alle fået monteret PanzerGlass skærm beskyttelsesglas til vores telefoner. Jeg har modtaget PanzerGlass til min iPhone 13, kameralinsebeskyttelse samt et cover. Min mand har modtaget PanzerGlass til hans iPhone 11, og vores børn, primært vores ældste søn, har fået PanzerGlass til sin iPhone 8. 

Det er vitterlig nemt og enkelt at påmontere beskyttelsesglasset på sin smartphone, da der medfølger en overskuelig og udførlig trin for trin guide, ellers kan man også gå ind på deres hjemmeside for se en beskrivende video af, hvordan man sætter beskyttelsesglasset på. Beskyttelsesglasset er stødabsorberende og modstandsdygtige overfor ridser, slag og fald, hvilket også kan mærkes på tykkelsen af glasset.

Et ekstra plus med vores nye PanzerGlass er, at den har antibakteriel effekt, hvilket beskytter os mod bakterier, da glasset er udstyret med filter der dræber bakterier, som kan sætte sig på skærmen i løbet af dagen. 

Det er første gang at jeg prøver eller har behov for at have en kameralinsebeskyttelse på min iPhone, og jeg må sige at jeg er imponeret. Jeg frygtede, at der ville komme snavs ind mellem linsen og beskyttelsen, men gennem hele testperioden har jeg ikke haft brug for at rense eller at tørre den af. En anden frygt var at mine billeder ville blive forvrængede med tiden, men også denne frygt er blevet gjort til skamme. Med PicturePerfect kameralinsebeskyttelse får man ro i sindet. Den beskytter din linse mod tab på stenhårde gulve, stød mod skarpe hjørner og andre ubehagelige møder med ting i din taske eller lomme. Den har et oleofobisk lag, som reducerer fingeraftryk og en ridsefast overflade, som hverken påvirker klarheden af telefonens linse eller kvaliteten af ens billeder. 

Med HardCase cover fra PanzerGlass™ har jeg fået et cover, som passer perfekt til min iPhone, og min hånd. Det bløde polykarbonat cover er designet som en de mest holdbare cases og har en perfekt pasform over telefonens knapper og sammen med en skærmbeskytter fra PanzerGlass™ får man den bedste beskyttelse af ens telefon. Coveret er stødabsorberende og har fået det bæredygtige FSC mærke, som jeg bl.a. går op i, herudover synes jeg, at det er en super fed feature at coveret fungerer med trådløs opladning, hvilket betyder at man slipper for at tage coveret af, når telefonen skal oplades f.eks. i bilen.

Nytteværdi: MEGET GOD – Hos os er det et must med skærmbeskyttere og gode covers, der beskytter vores telefoner, især når man ofte har tendens for at tabe sin telefon. PanzerGlass™ er et rigtig godt bud for ultimative beskyttelse af ens smartphone.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Under testperioden har jeg desværre tabt min telefon et par gange, og her har der hverken været ridser eller revner i beskyttelsesglasset.

Pris: GOD – Prisen på de testede PanzerGlass™ produkter ligger mellem 119,95-229,95 kr., hvilket er en fair pris for et kvalitetsprodukt.

Kvalitet: GOD – Virkelig god beskyttelse både til fronten og bagsiden af telefonen og meget holdbar i tilfælde af uheld.


Vores tester Jancy har sammen med familien testet forskellige produkter fra Panzerglass.
Jancy fortæller:
Herhjemme er vi storforbruger af skærmbeskyttelse. Vi har 4 iPhones og 3 tablets. Med 2 børn og en håndværker i familien, tage jeg ingen chancer. Derfor er det et must for os, at vi har skærmbeskyttelse på.
Vi har modtaget 3 PanzerGlass og 2 covers. Panzerglass beskytter skærmen uden at påvirke touchen på mobilen. Coverne har vi valgt i en sort og en gennemsigtig.
Vores telefoner er perfekt beskyttet med Panzerglass og cover. Jeg har tabt min telefon flere gange, uden der er sket noget med telefonen eller Panserglasset. De få gange der er sket noget med Panzerglasset er skærmen stadig uskadt.
PancerGlass er ikke nyt i vores hjem, da vi har været flittige brugere af dem. I starten var det meget svært at sætte skærmbeskyttelse på selv, men synes det er blevet meget nemmere med tiden. Der følger en vejledning med, så man ikke er i tvivl om, hvordan det skal gøres. Man skal starte med at tørre skærmen af med den medfulgte cleaning set. Skulle der komme noget støv eller andet på, inden man påsætter skærmbeskyttelsen, så medfølger der en dust remover. Det er virkelig nemt og telefonen bliver så god som ny, når den får et nyt Panzerglass på.
Vores vurdering af produkterne fra PanzerGlass.
Nytteværdi: MEGET GOD – Disse produkter er nødvendige i vores hjem. De skaber tryghed, og det er meget billigere end at skifte skærmen.
Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne holder længe.
Kvalitet: MEGET GOD – Man ikke i tvivl. Produkterne er i topkvalitet.
Pris: GOD – Prisen er meget retfærdig, taget i betragtning af holdbarhed.

Vores tester Sahra har sammen med hendes familie testet produkter fra Panzerglass. Vi har testet produkter både til vores telefoner, iPad og til Apple Watch. 

Produkterne fra Panzerglass kommer i fin emballage med tilhørende materiale til at påføre glasset på den enkelte device. Produkterne er efter min mening af en høj kvalitet, som ikke kan sammenlignes med mange andre produkter på markedet. 

Sahra fortæller:

Ved at følge vejledningen som medfølger er det ingen sag at få udskiftet det gamle ødelagte panzerglass til et nyt. Panzerglasset er af en god kvalitet, som kan tåle lidt af hvert. Derudover sikrer det, at man ikke ender med enten en ødelagt telefon, ur eller iPad. 

De tilbyder flere forskellige former for Panzerglass til mange forskellige modeller, så der er noget til en hver smag. Jeg har valgt en beskyttelse til mit Apple Watch, som sikrer det beskyttelse hele vejen rundt om uret, hvilket betyder, at hverken skærm eller sider får skrammer ved brug eller hvis det skulle tabes. Det har jeg gjort på baggrund af bitre erfaringer med et helt ødelagt ur. Jeg var først lidt skeptisk, fordi jeg syntes det så lidt stort og klodset ud. Det er dog noget, der er blevet gjort til skamme, da jeg har været virkelig glad for det, og det har på ingen måder betydning for brugen af uret lige såvel som jeg nu ikke mener, det ser klodset ud. 

Herhjemme har vi været virkelig glade for alle de forskellige produkter som vi har fået lov til at teste, det er helt sikkert ikke sidste gang, vi bestiller fra Panzerglass, som vi giver 5 ud af 5 stjerner. 

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vores vurdering:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne er lavet for at beskytte vores devices, hvad end det måtte være. Det er efter min mening ALT for dyrt ikke at have Panzerglass på, da skærmskift på både telefon, iPad og Apple Watch er enormt dyrt. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Glasset holder godt, jeg har både tabt iPad og telefon på jorden uden, der er sket noget med glasset.

Pris: MEGET GOD – Prisen ligger meget gennemsnitligt for andre lignende kvalitets produkter. Der kan dog findes billigere alternativer, men efter min mening får man også her, hvad man betaler for, så jeg betaler gerne en lille smule mere.  

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Bonbon-Land Halloween 2022