TEST af Garmin Venu 2S fra Pulsure.dk – Testfamilien
TEST af Magnitiles fra Randomshop

TEST af Garmin Venu 2S fra Pulsure.dk

Annonce pulsure.dk

Mie har de seneste måneder testet et pulsur fra Pulsure.dk. 

Mie fortæller:

“Inden jeg fandt frem til det pulsur, som passede bedst til mine behov fik jeg en grundig vejledning fra Pulsure.dk’s medarbejdere. Jeg snakkede med dem i telefonen og sammen fandt vi ud af, at Garmin Venu S2 ville passe perfekt til mine behov.

Uret kommer i en lækker æske med Garmin Venu 2S i valgt farve, 1 stk. USB data/lade-kabel og en trykt dansk manual (fås kun på Pulsure.dk).

Det er super nemt at tilslutte til din smartphone. Du henter blot Garmin appen og følger instruktionerne.

Jeg tog uret i brug med det samme. Jeg havde et et ønske om, at det skulle kunne bruges til bl.a. vandring, ski og golf, så dem satte jeg som favoritter.

Jeg har brugt uret hver dag siden jeg fik det. Og én af de funktioner, som jeg er blevet overraskende glad for er søvnfunktionen. Uret måler nemlig hver nat, hvor mange timer jeg har sovet og hvor god min søvn har været på en skala fra 1-100.

Der er næsten gået sport i, at få 8 timers søvn hver nat og også at få en score så tæt på de 100.

En af de ting jeg også synes er smart ved uret, er, at det både er et smartwatch, hverdagsur og sportsur samlet i én. Synes, at det er et at de pæneste pulsure på markedet.

Derudover har det en HEL vild batterilevetid. Hvor jeg måtte lade mit tidligere apple watch HVER dag, så kan jeg nøjes med at lade dette ur 1-2 gange om ugen.

Uret har en masse avancerede funktioner og jeg har slet ikke fået prøvet dem alle. Men det har bl.a. styrketræning med grafik for hver øvelse, aktivitetsprofiler til vandring, HIIT, klatring mm. og HIIT workouts med animerede instrukser.

Derudover kan uret også registrere stress, så man hele tiden kan se på en 1-100 skala, hvor stresset kroppen er. Den indbyggede pulsmåler måler kroppens stressniveau ud fra pulsvariabiliteten, som er frekvensen mellem hvert hjerteslag.

Uret måler også skridt, antal etager, hvor mange kalorier du har forbrændt – som er de tre ting jeg kigger på dagligt. Pulsmåleren viser også i hvilken “zone” du er i i din træning.

Uret har også en lang række funktioner til golf, såsom distance til front, center og bagkant af green, digitalt scorekort, manuel flagplacering, PinPointer, beregner automatisk afstand af slag. Uret tæller også hvor langt man har gået og hvor mange kalorier man har forbrændt på en runde golf. Denne funktion har jeg ikke fået prøvet endnu, men det glæder jeg mig til, når golfsæsonen lige straks går i gang.

Jeg fik testet det på ski. Der kunne det bl.a. måle hvor højt vi var, hvor hurtigt og hvor langt jeg havde kørt.

Der er et KÆMPE udvalg på Pulsure.dk’s hjemmeside, så der vil helt sikkert også være noget, som passer til dit behov.

Jeg vil anbefale dig at kontakte dem og få den helt rigtige vejledning inden du beslutter dig. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For mig har uret en MEGET GOD nytteværdi. Jeg bruger det hver dag og har fundet mine favorit-funktioner i uret.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Det er et robost ur lavet i super holdbart materiale. Uret vejer kun 38 g.

  • Urglasmateriale: corning® gorilla® glass 3
  • Urkransmateriale: rustfrit stål
  • Urkassemateriale: fiberforstærket polymer
  • Quick release remme (18 mm)
  • Remmateriale: silikone
  • Fysisk størrelse: 40,40 x 40,40 x 12,10 mm
  • Passer til håndled med en omkreds på 110-175 mm

Pris: GOD –  Uret koster 2.599 kr.  som jeg synes er en god pris for et ur med alle de funktioner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Magnitiles fra Randomshop