TEST af Voksi® Sky Light – Testfamilien
TEST af Lego Duplo Byggeplads (10990)

TEST af Voksi® Sky Light

Flere af vores testere har den seneste måned testet køreposen “Sky Light” fra Voksi®. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes søn Bille på 20 måneder, testet den fine kørepose Voksi® Sky Light.

Anne-Louise fortæller:

Vi elsker Voksi og har i de 9 år jeg har været mor, været igennem flere forskellige modeller. Senest var vi så heldige at teste Voksi® Urban i efteråret / vinteren – og nu denne forårs/sommer udgave. Vi er meget glade!

Voksi® Sky Light er en blød og behagelig kørepose til forårs- og sommersæsonen, som er let svalende.

Sky Light findes i 6 forskellige farver – vi har valgt den i en fin støvet grøn farve “Dusty Green Seeds” og inderstoffet er hvid med allover print af grønne prikker. Køreposen kan bruges fra 0-4 år ca, da den har et forlængerstrykke, så den kan bruges af lidt større børn. Uden forlængerstykke kan den bruges fra ca. 0-1,5 år og med forlængerstykket kan den bruges fra ca. 1,5-4,5 år.

Posen passer både i barnevogn, alle klapvogne, i autostolen og kan endvidere åbnes helt og bruges som legetæppe på farten. Køreposen har på toppen en velcrolomme, som skjuler en snor, der kan justere tætheden på hætten og sikre at køreposen lukkes godt til, men uden at snorene er til fare for kvælning. Den har stor lynlås hele vejen rundt, så man let kan få barnet i køreposen, og den har desuden særskilt lynlås ved fødderne, så man kan åbne og og give barnet bedre luftcirkulation på de varmere dage.

Den har selehuller som gør det nemt at bruge til alle vogne. Der er 3 faste huller til spændet imellem benene, og derudover har den et langt velcrostykke, som man blot åbner og kan sætte selerne igennem og lukke velcrostykket til igen. Voksi Urban har samme egenskaber, og det gør virkelig køreposen til noget særligt, da den er så nem at anvende og bruge i forskellige vogne, uden at skulle kæmpe med små selehuller mm.

Posen har skridsikkert materiale på bagsiden, så posen holder sig godt på plads i vognen uden at skride ned.

Køreposens yderside er lavet i 60% bomuld og 40% polyester og indermaterialet er 100% bomuldsjersey, som sørger for at barnet sidder blødt. Fyldet er lavet af 100% genanvendt polyester. Alle materialerne er selvfølgelig Oekotex 100-certificeret.

Køreposen kan vaskes ved skåneprogram ved 40 grader og er let at få ren igen.

Køreposen er iøvrigt kollisionstestet med BeSafe autostole i den anbefalede bagudvendte position.

Vejret har ikke været med os endnu, og derfor har vi i testperioden ikke brugt den nye Sky Light så meget. Men da den af udseende / design minder meget om Urban modellen, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi bliver lige så glade for denne model, som den forrige. Det er super fedt at kunne skifte fra Voksi Urban til Voksi Sky Light så snart det bliver varmere og vide at Bille ligger trygt og godt og ikke får det for varmt. Bille elsker at putte i hans Voksi, og det er skønt, at man ikke skal bekymre sig om en dyne, der bliver sparket af.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen således: 

 

Nytteværdi: MEGET GOD – Voksi Sky Light sørger for at barnet kan gå sommeren i møde med en kørepose, der er let svalende. Den kan stadig lukkes til, så barnet kan ligge trygt og sikkert, men hvis det er lidt varmt, kan der let åbnes op, så der kommer mere luftcirkulation.

Holdbarhed / kvalitet: MEGET GOD – Jeg er vild med kvalitet og holdbarhed på Voksi. Selvom Voksi Urban er blevet vasket flere gange, så fremstår posen stadig som ny. Jeg forventer, at Sky Light er lige så nem at vaske og holde pæn.

Pris: MEGET GOD. Den koster 1.099 kr., hvilket jeg synes er en fair pris for en kørepose, der har så mange anveldelsemuligheder,, og som kan bruges fra 0-4,5 år.

 


Vores tester Sofie har sammen med hendes datter Saga My på 1 år testet Voksi Sky Light i farven terracotta. 

Sofie fortæller:

Vi testede henover efteråret og vinteren en Voksi Urban, som vi har været meget glade for, så vi så meget frem til at modtage Voksi Sky Light. 

Sky Light og Urban modellerne er meget ens, da de har samme smarte skridsikre rygstykke knapper til at folde siderne ned, justerbar snor i nakken og næsten har den samme åbning i ryggen. Dog kan Sky light modellen ikke åbnes helt op i ryggen, som Urban modellen kunne. Det har jeg savnet lidt i Sky Light modellen, da det er lidt mere bøvlet at få en barnevogns sele igennem. Heldigvis er den super nem at benytte både i autostol og i klapvogn. 

Ligesom Urban modellen, kan Sky light modellen også bruges til barnet er ca 4 år, da der medfølger forlængerstykke. 

Da der kom 2 cifrede grader, skiftede vi vores Urban ud med vores nye Sky light model. Sky light modellen er lavet i bomuldsjersey og polyester fyld. Den er super let og dejligt blød. Den blev taget godt imod, og Saga My var med det samme meget glad for hendes nye voksi. 

Som mor elsker jeg, at Voksi’s produkter er uden skadelige kemikalier. 

Voksi Sky Light modellen kan bruges i både klapvogn, barnevogn og autostol – og derudover kan det lynes helt op, så den kan bruges som legetæppe eller lille picnic tæppe. 

Saga synes ofte det er sjovt at komme ned og sanse, hvis vi er ude at gå, og det er ikke altid, vi har taget det varme tøj med. Men det har alligevel være en mulighed at komme ned at sidde, da hun bare har kunne blive siddende i hendes Voksi. Så har Saga fået sanset imens hun har holdt på varmen. 

Alle produkterne fra Voksi kan vaskes i vaskemaskinen, og man skal derfor hverken være bange for, at den bliver beskidt af at være på jorden, eller at der bliver spildt lidt snacks på barnevognsturen. 

Vejret har været super dejligt henover påsken, og der har vi virkelig fået brugt den. Saga har i hvertfald sovet dejligt og haft en perfekt temperatur, når hun vågnede. 

Vi glæder os til det bliver lidt lunere i vejret, så vi kan få den fulde oplevelse af Voksi Sky Light, men vi har indtil videre været meget glade for den – både Saga My og mor. 

Vurderingen bliver i dette tilfælde:

Nytteværdi: Meget god – Sky Light modellen er super lækker. 

Holdbarhed/kvalitet: Meget god – Den er lavet i bomuld/polyester. Det gør den let og blød. 

Pris: Meget god – Denne model koster 1.099,- hvilket jeg synes er en fair pris i forhold til kvalitet. Det er et produkt, vi kommer til at bruge meget henover foråret og de køligere dage i sommeren. 


Vores tester Nanna har sammen med sønnen, Noah, på 15 måneder testet Voksi Sky Light i farven Poppy Blue.

Posen kommer med et forlængerstykke, så den kan anvendes fra nyfødt til ca. 4 år. Derudover kan posen åbnes helt, så den f.eks. kan bruges som legetæppe. Posen er fremstillet af bomuld/polyester udvendigt og af blødt bomuldsjersey indvendigt. Fyldet er genanvendt polyester. Alle materialerne i Voksi® Sky Light er OEKO-TEX®standard 100, klasse 1 certificeret. Posen passer i både barnevogne, klapvogne og autostole. 

Nanna fortæller:

Vi testede i efteråret den virkelig lækre Voksi Urban, som vi har brugt med stor tilfredshed i både barnevogn og klapvogn ind over hele vinterhalvåret. Vores to store piger på 8 og 6 år har også altid sovet i Voksi i barnevognen, så det har været en tro følgesvend i mange år 😊 Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg så, at der nu er kommet en sommerpose, hvor man ikke skal hen og skifte ulddyne ud med sommerdyne, som man skulle i den gamle Voksi Classic. 

Voksi Sky Light føles SÅ lækker! Den er let og blød – virkelig blød! Posen har samme system som Urban og kan nemt flyttes mellem forskellige køretøjer, hvor selen nemt kringles gennem ryggen på posen. 

Noah er slem til at sparke dynen af sig om natten, så det giver mig en tryghed at vide, at han ligger lunt nede i en pose, indtil sommeren rigtigt kommer. Noah måler knapt 78 cm, og han passer fint ned i posen uden forlængerstykket lidt endnu, så posen har lang levetid. 

Det er altid lidt spændende, når sæsonen skifter, om de små har det for varmt/for koldt, og hvornår man skal skifte pose. Vi har brugt posen i barnevognen, når temperaturen har været over 14 grader, og Noah er helt tilpas varm, når jeg tager ham op af barnevognen efter en lur i Voksi Sky Light med en almindelig trøje og en tynd hue.

Derudover er Voksi Sky Light perfekt til klapvognen her i overgangen, hvis man ikke gider give de små termobukser på. Noah ryger ofte bare i posen i klapvognen, hvis vi skal ud at handle eller gå en tur. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD – Den er så praktisk! Posen flyttes nemt fra vogn til vogn og holder barnet tilpas varmt i foråret og på en kold sommerdag.

Kvalitet: MEGET GOD – Voksi er i mine øjne kvalitet! Det er lavet i de bedste materialer, som alle er certificeret efter højeste standarder. Den kan vaskes og gå i arv i generationer. 

Pris: MEGET GOD – Kvalitet koster. Prisen for Voksi Sky Light er 1.099 kr. Det er en del penge, men den har, som nævnt lang levetid og er både sovepose og kørepose i én. 


 

Trine har testet en kørepose/sovepose fra Voksis serie Sky Light i farven Grey. 

Trine fortæller:

Selvom foråret har ladet vente på sig, så ved man, at omkring marts/ april måned, der er det tid til at skifte børnenes garderobe til forårstøj og de tykke, tunge sweatre skal pakkes væk. Det samme gælder for både barnevogn og klapvogn. 

Vores baby på snart 20 måneder har altid sovet med Voksipose i vinterhalvåret. Det gør han af flere årsager, men ligesom sine to ældre søskende, så har de bare altid sovet bedre, når de er ”svøbt” i noget og ikke kan ligge og baske med arme og ben. Vi har dog aldrig haft en sovepose til barnevognen til sommerhalvåret, men blot kørepose til klapvognen og ellers har vi skiftet posen til Voksi offical, som er smart, men også noget bøvlet. Derfor blev vi glade for at skulle teste Voksi Sky Light kørepose/sovepose.

Køreposen/soveposen passer fra nyfødt og helt op til 4 år. Der er sådan et forlængerstykke til benene, som vi allerede har lynet på. Det var mega nemt at skifte, og nu kan Sofus være i den flere år endnu. Selve posen er flot og enkelt i design, og så er den bare smørblød og virkelig lækker. Den er lavet af bomuld/polyester udvendigt, men indvendigt af bomuldjersey. Alt er selvfølgelig certificeret og uden skadelig kemi. Man kan trække i snoren i toppen, så den kan snøres ind. Det er praktisk især i klapvognen, synes vi, hvis det f.eks. blæser. 

Det allerbedste ved posen er, at den er så mega nem at få selerne igennem, hvad enten det er barnevogn eller klapvogn og endda i autostolen. Der er velcro bagpå posen, som man blot åbner og så er der plads til selerne. Selve låsen trækker du op igennem et af de huller, der passer til barnets størrelse. Vores nuværende kørepose skal have selerne trukket igennem og det er mega bøvlet. Fordi det er så nemt, så kan vi hurtigt skifte imellem barnevognen, hvor han sover lur og klapvognen, som vi bruger mest til tur. Det er altså virkelig genialt. 

Når man har tilbehør til baby, så skal det altså kunne vaskes. Der stod, at denne kunne vaskes på 40 grader, og allerede efter 2 uger, fik Sofus sat sig med muddersko i posen. Vi vaskede den ved 40 grader og lod den lufttørre. Fyldet skulle blot rystes på plads, da den var tør og vupti- alt var fint igen. 

Vi er blevet virkelig glade for vores Voksipose, og vi har allerede anbefalet den til flere i vores omgangskreds. Han har endda kunne anvende den selv her i det danske ”ikke-forår” med en tyk trøje, men vi glæder os nu til flere varmegrader, så han kan nøjes med almindeligt tøj og posen. Det er nemlig smart, at man kan lyne stykket for enden op, så babys fødder ikke bliver for varme. Voksi Sky Light får 5 stjerner herfra på alle parametre. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Her får den altså topkarakterer. Sofus er vores 3. barn, men først nu er det gået op for os, hvor godt det er, at han kan sove i en pose hele året og dermed forlænge lurene i barnevognen. Desuden er det genialt at kunne nøjes med én pose til både autostol, klapvogn og barnevogn grundet den nemme velcro, som gør skiftene hurtige og ikke besværlige.  

Holdbarhed/kvalitet: GOD / MEGET GOD – Det er svært at sige, hvor længe posen holder, men jeg kan fortælle, at vi stadig har den originale Voksi Official på 8. år og gennem 3 børn, så jeg kan ikke forestille mig andet, end at denne også lever til forventningerne og kvaliteten. Som nævnt, er den vitterlig smørblød og så lækker at røre ved. 

Pris: MEGET GOD – Den koster 1.099 kr hos Voksi selv, men hold øje hos forhandlerne. Der er den tit på tilbud til 800-900 kr. Jeg synes, det er en ret fair pris, når den kan bruges til både kørepose og sovepose, og endda kan vokse med barnet til op til 4 år. 

 


Vores tester Helle har sammen med sin søn Walther på 2 år og nyfødte datter Mynte, testet VOKSI® SKY LIGHT i farven golden yellow.

Helle fortæller:

“Vi har testet Sky Light fra Voksi, der er en virkelig lækker kørepose til forårs- og sommersæsonen. Køreposen har et forlængerstykke og kan således bruges helt til barnet fylder 4 år, og derved har alle vores 3 børn haft mulighed for at teste posen, der kan fungere i langt de fleste barnevogne, klapvogne samt som legetæppe og i autostolen. Vi har været virkelig glade for køreposen og anbefaler den til alle vi kender”.

Voksi startede i 1985 med en vision om at skabe produkter, man kan vokse i. Firmaet har stor fokus på klimaet i deres udvikling af produkterne og ønsker at skabe produkter med lang levetid, der kan gå i arv, og alle materialer er certificeret med STANDARD 100 oeko-tex klasse 1. Voksi har fokus på høj kvalitet og smarte funktionelle løsninger, hvilket man virkelig kan mærke i dette produkt.

Køreposen har mange gode og brugbare detaljer, der gør det nemt at justere – både i forhold til barnets størrelse samt i situationen posen skal anvendes. Voksi® Sky Light har et udvendigt betræk af en blanding af bomuld og polyester samt fyld af genanvendt polyester. Posen er rigtig lækker og blød at ligge i takket være det indvendige tekstil, der udgøres af bomuldsjersey.

Voksi® Sky Light har en snor øverst i posen, så der kan gives øget tryghed til det lille barn eller skærmes for vinden. Herudover er der lynlås ned i midten samt i bunden, så der på de varme dage er et hav af muligheder for at åbne op og løbende tilpasse posens temperatur og ventilation. Nederste lynlås bruges ligeledes til forlængerstykket, der gør at posen kan bruges helt op til 4 år. Derved har alle vores børn på hhv. 4 uger, 2 år samt 3,5 år kunne bruge den lækre, bløde posen, og alle uden undtagelse har elsket at sidde eller ligge i den.


Posen kan åbnes helt op og bruges som legetæppe, hvilket Mynte flittigt har gjort brug af. Det er perfekt en sommerdag på stranden eller hvis man er ude, hvor der kan skabes et kendt miljø.

Bagerst på posen er et skridsikker materiale, som holder posen på plads i vognen eller autostolen. Der er god plads til seler, så den passer i både autostole samt vogne med både 3 punkts- og 5-punkt sele.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Sky light er en virkelig blød og lækker kørepose, der er helt perfekt til forår og sommer. Den kan bruges på virkelig mange forskellige måder.

Holdbarhed: MEGET GOD – posen er lavet i lækre materialer og vokser med barnet.

Pris: MEGET GOD – 1.099kr. Man får meget for pengene, da posen kan bruges i både barnevogn, autostol, klapvogn samt som legetæppe.

Kvalitet: MEGET GOD – absolut i top med materialerne. Den er lækker og luftig.

 


Vores tester Kristina har sammen med sin datter Alva på 18 mdr. testet Voksi Sky Light kørepose.

Kristina fortæller:

Herhjemme er vi aldrig rigtig kommet igang med at bruge en kørepose, så jeg var super spændt på at teste denne fra Voksi!

Voksi Sky Light er en kørepose tiltænkt forår/sommer, og den kan bruges fra nyfødt til ca. 4 år (der er en smart forlængerdel med).

Køreposen kan bruges i både barnevogn, klapvogn og autostol, og det er supernemt at montere forskellige seler, da ryggen nemt åbnes med Velcro.

Den er lavet i lækkert bløde materialer, som er kvalitetsmærket på en måde, så man er sikret, at der ikke er nogen skadelige kemikalier i.

Desuden kan køreposen også foldes helt ud og bruges som legetæppe.

Da Alva er 1,5 år og faktisk ret lang, startede vi med at skifte til forlængerdelen. Lynlåsene kører uden problemer og skiftet tog ikke ret lang tid. Det er jo også lidt vigtigt ift. at kunne bruge den som legetæppe også.

Vi har testet køreposen i klapvogn og autostol, da det er her, vi har haft det største behov. Især på lange køreture synes jeg, at det har været nemt lige at putte Alva i bare en varm trøje og så i køreposen. Jeg tænker helt sikkert også, at det har været skønnere for hende end det stive overtøj.

Når vi har været på tur med klapvognen, har vi også brugt at snøre hætten ind. I starten synes jeg næsten, at snorene var for godt skjult – faktisk lidt svære at finde – men nu synes jeg, at det er super godt tænkt. Børn kan jo ikke lade de snore være, hvis de kan se dem!

Så for at samle op synes vi, at det er en skøn kørepose, som er perfekt til de knap så kolde måneder! Og så fås den i flere smukke farver samt nogle helt klassiske farver.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – En kørepose er bare virkelig smart, især når man bare lige skal fra A til B og kan undgå at smide barnet i det helt store overtøj.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den har været brugt en del, både som kørepose og som legetæppe, og holder sig pæn. Desuden har den jo lang levetid med den ekstra forlængerdel.

Pris: GOD – Køreposen koster 1.099 kr., hvilket jeg godt tænker kan få nogen til at vælge den fra. Jeg synes dog, at man får et produkt, som barnet (og forældre) kan have glæde af i flere år.

Kvalitet: MEGET GOD – Materialet er seriøst smørblødt! Og kvalitetsmærket. Lynlåse kører upåklageligt, og det er nemt at sætte forlængerdel i.


Vores tester Ann-Charlott har sammen med sin søn, Charlie på halvandet år testet Voksi Sky Light fra Voksi Official. 

Ann-Charlott fortæller:

Allerede inden vi modtog Voksiposen, havde vi høje forventninger til den. Vi er rigtig glade for Voksi herhjemme og har tidligere købt tre forskellige Voksier, så vi var meget glade, da vi fik lov til at teste denne. 

Voksi Sky Light er lavet i bløde og behagelige materialer, der gør den særligt anvendelig i forårs- og sommersæsonen. Den kan bruges både i barnevogn, klapvogn og barnevogn og kan justeres efter barnets størrelse, så den passer til børn fra nyfødt til 4 år. 

Voksiposen er udstyret med en snor i hætten, der kan justeres til, så den passer til barnets behov og forskellige vejrforhold. Derudover er der en lynlås i bunden, der giver mulighed for at tjekke temperaturen på barnets fødder eller give lidt luft på varme dage. Vi har været på tur af flere omgange, hvor Charlie har siddet/sovet i Voksiposen i klapvognen og har været glade for at kunne tjekke hans temperatur på fødderne, når han har sovet, da vejret har været meget omskifteligt. 

Vi valgte at lyne den medfølgende forlængerdel på posen, selvom Charlie sagtens kunne være i den uden. Det gjorde vi for at give ham lidt ekstra stof til at kunne trække op om sig, da det var lidt koldt på nogle af vores køreture. Forlængerdelen kunne meget nemt lynes på og fylder ikke meget, så det kan man sagtens have med ved siden af og lyne af/på ved behov indtil barnet er så stort, at det sidder permanent på voksiposen. 

Voksi Sky Light har skridsikkert materiale i ryggen, der hjælper posen til at holde sig på plads i vognen. Derudover kan den nemt monteres i både autostole og vogne med forskellige seler. Vi har været rigtig glade for at bruge voksiposen i autostolen, hvor vi har ladet den sidde i autostolen, som vi har løftet med ind i varmen.

Når vi skulle køre i bilen, har vi bare sat Charlie direkte ud i autostolen i voksiposen, da den i det tilfælde kan erstatte overtøjet. Det har vi blandt andet gjort ved længere køreture til besøg ved familien på Sjælland. Hvis Charlie er faldet i søvn, har vi nemt kunne løfte ham ud af Voksiposen og tilbage i hans seng uden, han er vågnet, da han ikke har skulle have en masse overtøj af først. Det er mega smart. Endnu en fordel ved at bruge Voksiposen i autostolen er, at autostolens sider sidder tættere på barnets krop.

De bløde materialer giver god komfort. Det indvendige stof i Voksiposen er lavet af bomuldsjersey, der er meget blødt og behageligt for barnet, mens det udvendige betræk er lavet af bomuld/polyester og fyldet i genanvendt polyester. Alle materialerne er OEKO-TEX®standard 100, klasse 1 certificeret, hvilket vil sige, at de er kvalitetsmærket, der sikrer, at ingen af materialerne indeholder skadelige kemikalier. Jeg har selv en baggrund i tekstilverdenen og går meget op i kemikalier, så jeg er særligt glad for, at der ikke er skadelige kemikalier i materialerne. 

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – De fleste bruger noget til at have over benene i klapvognen eller autostolen. Voksi Sky Light kan så meget mere. For os er den blevet helt uundværlig. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Det virker til, at Voksiposen er lavet i godt holdbart materiale, der kan tåle at blive brugt og ikke ser slidt/brugt ud ved brug. Vi har brugt vores meget ihærdigt i testperioden, og den fremstår fuldstændig som ny. 

Pris: MEGET GOD – 1.099 kr. for en ”kørepose”/klapvognspose/legetæppe, der også kan bruges i autostolen i så god og lækker en kvalitet og med de detaljer, synes jeg er meget rimelig. Pris og kvalitet hænger sammen. 

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker kvalitet og kredset for detaljer. Særligt materialerne, blødheden og komforten er i top. Kæmpe plus at man kan tilføje ekstra stykke i takt med, at barnet vokser eller ved behov. 


Vores tester Malene har sammen med sin søn på 8 måneder testet Voksi Sky Light.   

Voksi Sky Light posen er en blød og behagelig forårs- og sommerkørepose, som kan bruges allerede fra nyfødt og med det medfølgende forlængerstykke helt op til 4 år. 

Køreposen er udviklet med specielle seleåbninger i rygdelen, og er nem at montere og tilpasse til de fleste typer af seler. Voksi Sky Light er derfor anvendelig i langt de fleste klap- og barnevogne. 

Posen kommer i 6 forskellige farver, og er testet og certificeret Oeko-Tex 100, og er fri for farlige og skadelige kemikalier. 

Malene fortæller:

Vi er enormt glade for vores vinterkørepose, Voksi Urban, så vi har virkelig glædet os til at skulle teste Voksi Sky Light, nu hvor vi går imod varmere tider. Vi valgte farven Dustry Green for at få lidt forårsvibes, og hvor er det dog bare en flot farve! 

Voksi Sky Light er udstyret med lynlås i bunden, så man nemt kan tjekke barnets temperatur. Det er virkelig smart især her i overgangsmånederne, hvor man kan være usikker på, hvor meget tøj man skal give på, hvis man som vi har været vant til en varmere kørepose. 

Theodor bruger sin voksipose i klapvognen, og det fungerer rigtig godt med seleåbningerne i ryggen. Køreposen glider ingen vegne, og man kan nemt lyne op og ned alt efter vejret. Det er simpelthen uundværligt at have en kørepose, når man som os har en kombivogn og er skiftet fra barnevogn til klapvognsdelen. 

Jeg påtænker desuden, at vi skal have fat i en løbevogn, og jeg er sikker på, at vores Voksi Sky Light også vil være GULD værd på de kommende løbeture.  

Køreposen kommer i en lille stofpose, hvor man både kan opbevare forlængerdelen, men også pakke posen ned i, når den ikke lige passer til den pågældende sæson.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Voksiposen er for os uundværlig i klapvognen.

Kvalitet: MEGET GOD – Det mærkes tydeligt, at Voksi ikke går på kompromis med kvaliteten i deres produkter. Produktet er desuden certificeret OEKOTEX. 

Pris: MEGET GOD – Vi bruger voksiposen HVER dag i klapvognen, og er alle pengene værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Duplo Byggeplads (10990)