TEST af Cirkus Mascot – Testfamilien
TEST af The Nap Pillow

TEST af Cirkus Mascot

Flere af vores testere har været inde og se Cirkus Mascot. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores testfamilie Elena, Scott og deres 2 drenge, Obie på 10 år og Mace på 7 år, har været inde og se Cirkus Mascot. Forestillingen “Glad i låget” d. 20. april 2023.

Elena fortæller:

Forestillingen skulle foregå i vores lokale idrætshal i Gug (Aalborg), så vi var meget spændte på, hvordan en så stor hal kunne laves om til et cirkus. Vi ankom i god tid, så vi havde mulighed for at få en god plads, men også fordi drengene så gerne ville opleve dyrene, som Cirkus Mascot havde med sig. På sportspladsen ved siden af drengenes skole, fandt vi de sødeste grise, en gås, en hest og et æsel, som lå og solede sig så fint i det dejlige vejr. Man kom hurtigt i cirkus-stemning med alle de campingvogne og cirkusvogne, som holdt parkeret omkring dyrene.

Da vi kom ind i salen, blev vi modtaget af den sødeste herre i fint cirkus tøj, som viste os vej. Inde i hallen var alt magisk. Der var en lille bod sat op med “lys dimser”, sværd, balloner, og meget mere, alt sammen noget med lys og lyd i som er med til at skabe den magiske stemning. Begge drenge ville selvfølgelig gerne have et lyssværd, så det fik de. 

På den anden side af salen var der en bod med en masse lækkerier, slik, popcorn, chips og candyfloss, som selvfølgelig hører til i et cirkus. Vi fik fyldt favnen godt op med popcorn og candyfloss og satte os spændte til rette. 

Forestillingen indeholder både vilde akrobatiske numre, sæbebobler i kæmpe format, en masse dyr, en skør klovn og en pige som kunne balancere med krystalglas ved brug af munden. Drengenes foretrukne show var helt klart hundene. Her kunne Marianne Deleuran, som ejer Cirkus Mascot, få hundene til alting. En kunne spille på klaver med sine små poter, en kunne danse og hoppe på trampolin. En tredje sprang gennem ringe, både højt og lavt, og så gjorde Marianne det til det mest humoristiske show hele vejen igennem. Der var også en gris som lavede kunstner, en gås og til slut en hest. Drengene var vilde med dyrene og Mariannes indlevelse i showet. 

Os voksne var vild med den skøre klovn og den ældre akrobat. Under akrobatikken fik vi både sagt: Wow, nej, nej , nej, og vi blev da også en anelse bange undervejs. Til slut fik vi at vide, at akrobaten var hele 73 år, virkelig imponerende. 

Forestillingens titel “Glad i Låget” er helt genial! Man blev virkelig glad i låget, vi var alle helt oppe at køre og havde virkelig fået brugt vores lattermuskler denne aften. Showet var magisk og nærværende. Netop fordi det var et mindre cirkus. Det gjorde nemlig, at vi kom helt tæt på, og det var med til at få alle publikummer med, unge som gamle. En kæmpe anbefaling herfra, og bestemt ikke sidste gang vi skal ind og se Cirkus Mascot. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle elsker cirkus uanset alder!

Holdbarhed: MEGET GOD – Et fantastisk minde for altid!

Pris: GOD –  Føler prisen er lidt høj ift. det er et lille cirkus, men der er selvfølgelig også mange udgifter ved sådan et cirkus. 

Kvalitet: MEGET GOD –  Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. ALLE artister er knalddygtige, man kan se de elsker det, og det smitter virkelig af på os publikum. 

 


Vores tester Kristina har sammen med sin familie været inde og se Cirkus Mascot.

Kristina fortæller:

Vores datter på 6 år har aldrig været i cirkus, så jeg var virkelig spændt på, hvad hun ville synes om det. Vi tog et par gode venner under armen, og så var det afsted!

Jeg har ikke tidligere hørt en masse om Cirkus Mascot, men det er altså et cirkus i børnehøjde, hvor der bl.a. er masser af søde dyr og en vældig sjov klovn. Og selvfølgelig dygtige artister med alverdens vilde kunstner.

Der var allerede mange folk, da vi ankom, så vi fik en plads lidt ude på den ene side – børnene fik dog en plads helt fremme ved manegen. Jeg må indrømme, at jeg var lidt spændt på, om vi nu kunne se noget.

Min tvivl blev dog gjort til skamme, og jeg synes virkelig at artisterne gjorde meget for at henvende sig til hele publikum.

Jeg spurgte efterfølgende min datter, hvad hendes favorit fra forestillingen var, og hun havde virkelig svært ved at beslutte sig. Vi endte dog med 3: Hundene, ALT med klovnen og “manden i lygtepælen”.

Jep, en mand i en lygtepæl, og nøj, hvor vi grinede – og var liiiiidt nervøse for, om han mon ville falde ned. Alt gik heldigvis godt!

Jeg vil lige tilføje her på falderebet, at jeg synes, forestillingen var rigtig godt opbygget med god afveksling mellem optrædenerne undervejs.

Årets forestilling hedder “Glad i Låget”, hvilket er lige præcis, hvad man bliver af at se forestillingen. Både børn og voksne fik rørt lattermusklerne, vi fik sagt “wow” og set en masse søde dyr.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege-/nytteværdi: MEGET GOD – Hold nu op, der blev grinet. I skrivende stund er det 3 dage siden, og min datter snakker stadig begejstret om det, så det har helt sikkert været en kæmpe oplevelse for hende.

Holdbarhed: GOD – Jeg vælger at tolke denne overskrift, som længden på forestillingen. Det var en helt tilpas længde, ca. 2 timer inkl. en kort pause.

Pris: MEGET GOD – Prisen er 170,-/220,- for hhv. børn/voksne. Jeg synes, det er en rigtig god pris, især taget i betragtning, at børnene faktisk kunne sidde helt oppe ved manegen.

Kvalitet: MEGET GOD – En virkelig god forestilling, hvor der er noget for hele familien. Optrædenerne var spændende og veludførte.


Charmilie fortæller:
Wauw sikke en magisk aften !
Vi har været ude og se cirkus i Mascot i Søften. Det var en dejlig start på vores forlængede weekend, og pigerne var begejstreret. Fra det øjeblik vi trådte ind i salen, var der en fantastisk atmosfære og spænding.
Cirkusshowet var fantastisk med imponerende kunstneriske præsentationer lige fra akrobatik. klonerier, magi balanceakt, magiske sæbebobler og ikke mindst med mange dygtige dyret, som klart var en af højdepunkter hos os. Forestillingen hedder “glad i låget” – og uden tvivl om jeg se vi blev glade i låget.
Alt i alt var cirkushowet en fantastisk oplevelse og vil varmt anbefalde det alle der ønsker en dag spænding, magi og underholdning.
Nytteværdi: meget god – perfekt for hele familien uanset alder.
Holdbarhed: meget god – Uforglemmelig oplevelse med dygtige præsentationer
Pris god – afspejler forestillingens kvalitetet.
Kvalitet: Helt i top. Alle var vildt dygtige og især dyrene var imponerende. Man kunne virkelig opleve spændingen i salen blandt publikum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af The Nap Pillow