TEST af Cozze pizzaovn 17″ gas – Testfamilien
TEST af Najell graviditetspude

TEST af Cozze pizzaovn 17″ gas

Mie har testet en Cozze pizzaovn 17″ gas.

Mie fortæller:

Hold da helt op, hvor er denne pizzaovn effektiv. Det er altså noget hurtigere end at ringe til sit lokale pizzeria. Med denne lækre pizzaovn tager det ikke mange minutter at tilberede sin pizza. Den kan også bruges på de såkaldte “præfabrikerede pizzaer” – her tager det faktisk kun 1 min., før din pizza er klar. Hvis du laver dejen selv, så skal du regne med 2-5 min og sørge for at skrue lidt ned for varmen (på ca. 300 grader). Her må man prøve sig lidt frem for det bedste resultat. Men I begge tilfælde skal man være klar over, at det går super hurtigt.

Skorpen bliver lækker og sprød takket være de ekstreme høje temperaturer. Det anbefales at bage pizzaen på 400 grader.  Ovnen er forsynet med termometer så du nemt kan kontrollere den rette varme mængde.

Ovnen er lidt tung, men kan sagtens medbringes i fx sommerhuset eller tages med ud i naturen.

Cozze pizzaovnen tændes med et let tryk, da den varmer på gas. Der bruges almindelig flaskegas. 

Til Cozze pizzaovn medfølger pizzasten, mens gas regulatoren købes separat. 

Pizzaovnen har et rummeligt design på 42,5 cm i diameter, og med en højde på 8,5 cm er der også mulighed for, at tilberede indbagte pizzaer samt stegning af grønsager, kød, fjerkræ og fisk mv.

Ovnen er klar til brug cirka 20 minutter efter, at du har tændt for den. 

Vi er allerede store fans og er sikker på, at pizza vil komme lidt oftere på menuen fremover.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅLRIG

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – for pizzaelskere som os, så har den en meget god nytteværdi. Den er virkelig effektiv og resultatet bliver så lækkert.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – det er en super lækker kvalitet og den vil kunne holde i mange år. Cozze pizzaovnen leveres med en solid LFGB-godkendt pizzasten i cordierite bagesten: 42,5×42,5×1 cm..

Pris: GOD – vejl. pris: DKK 2.499 kr., men fås ofte på tilbud. Denne model er 17″, den fås også i mindre. Den kan fx. købes i Bilka. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Najell graviditetspude