TEST af BonBon-Land sommeren 2023 – Testfamilien
TEST af personlig EMS træning hos rushstudio.dk

TEST af BonBon-Land sommeren 2023

Flere af vores testere har i maj/juni besøgt forlystelsesparken BonBon-Land i Holme-Olstrup. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Nora har sammen med familien, to voksne og to børn testet forlystelsesparken Bonbonland.

Er der noget Elina på 5 år og Eddie på knap 3 år elsker, så er det forlystelser. Og de er nået den alder, hvor det altså godt må være lidt vildt, kilde i maven og bare være *biiiiiiiiiiiiiiip* skægt – og det må man sige, der er i Bonbonland. 

Bonbonland er beliggende ved Holme-Olstrup i Sydsjælland, en forlystelsespark med rutsjebaner, karruseller, rafting og meget mere.

Børn over 90 cm går ind for en voksenbillet, hvor de dermed også har mulighed for at prøve nogle flere forlystelser både alene eller sammen med en voksen. Der er højdemåler ved hver forlystelse, der tydeligt markerer, hvor høj man skal være, hvilket gjorde det nemt for os hurtigt lige at spotte om det var noget for os eller ej. 

Den største favorit var helt sikkert Hundeprutten! Henry er en af de forlystelser, der har været allerlængst i Bonbonland og er derfor Parkens varemærke. Det er dog også Parkens mindste rutsjebane med sine 125 m , men man skal ikke tage fejl af den! Når Henry slår en ordentlig vind, kan vi love for, at der er fart på – så meget, at selv vi voksne ikke kunne få nok!

Udover de mange sjove BonBonland forlystelser, kan man købe en masse dejligt Bonbonland slik i Slaraffenland eller lave sin egen slikkepind, se Trylleshow med Trylle Tim ved BonBon-scenen, bade i badelandet eller plaske-sjov legepladsen “den våde delfin”, som er springvand børnene kan løbe ind i – husk blot solcreme og badetøjet, når vejret er godt. Vi var dog ikke så heldige denne gang, da vejret bød på byger i ny og næ, og vi måtte løbe i læ for regnen – det er dog ingen sag, når Annas Mokka byder på lækker mad, kage og kaffe, så her nød vi en lækker frokost i tørvejr.

Vi var også forbi “cowboy town” hvor vi gravede efter guld, afleverede det fundne guld i shoppen hvor børnene kunne putte det i en maskine, som tryllede det om til to Bonbonland medaljer – fantastisk souvenir. Det kostede et lille gebyr, men hvor blev de dog glade. Der blev spillet på spilleautomater, vundet bamser, leget på de mange legepladser, som er spredt godt i hele Bonbonland og spist is. Det var alt i alt en fantastisk dag, som vi sent vil glemme, og så var der ikke engang alt for lange køer. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år.

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.”

Den samlede vurdering af BonBonland : 

Nytteværdi: MEGET GOD – god og stor forlystelsespark, der er god plads til mange i de forskellige ting man vil prøve, og dermed oplevede vi ikke at stå og vente for længe på, at det blev vores tur. Der er det hele til både store og små.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – rigtig rart og imødekommende personale, der både legede med børnene, var imødekommende og havde nogle gode samtaler. Elina og Eddie fik fortalt og vist dem deres medaljer, mens vi stod i køen og ventede, og vi blev prikket på skuldrene med svær, når vi kørte rundt i karrusellerne. Det skabte en masse grin og fjol, og der blev vinket på livet løs til det søde personale. 

Pris: MEGET GOD – super pris, til en super god service og rigtig sjov dag. Så bliver det en endnu bedre og en større fornøjelse at være på tur, og man har i den grad lyst til at komme tilbage. Børn under 90 cm er gratis i forlystelsesparken. En normal voksenentré for alle personer over 90 cm koster mellem 239-309 kr. Og der er selvfølgelig mulighed for køb af årskort med flere forskellige fordele. 

 


Vores tester Maria har sammen med datteren Anna Kathrine på 9 år, og Noah på 6 år, testet Bonbonland.

Maria fortæller:

Vi havde en skøn dag i Bonbonland, hvor der virkelig blev prøvet nye grænser af ift. sidst vi var afsted. Der var bare ikke nok timer, og børnene spørger efter en tur mere dertil, snart.

Bonbonland har i år lanceret 2 nyheder, bla. Den nye Andemad Legeplads, og selvom man som 6 årige er 140 cm høj, var der stadig mulighed for at slå sig løs og boltre sig på legepladsen. Selv Anna på knap 10 år var vild med legepladsen og dens mange muligheder.

 

Når vejret rammer 20+ grader, åbner Bonbonland op for deres vandland, en klar anbefaling herfra, med gode faciliteter og mange forskellige rutschebaner.

Bonbonland byder på så mange forskellige aktiviteter rundt i parken, bl.,a. lav-selv slikkepinde, få et billede med maskotterne, 4D biograf og forhindringsbaner.

Selvom vejret var rigtig godt, og der var okay mange mennesker i parken, så var ventetiden ved forlystelser ikke voldsomt lang. Maks 10 min, andre steder var der ingen kø.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD

Fantastisk sted, hvor både børn og barnlige sjæle kan fordybe sig. Der er noget for alle aldre.

Holdbarhed og kvalitet: GOD

Mange fantastiske minder bliver gemt.

Pris: GOD

BonBonland ligger i den billige ende. Man kan købe en 2. dags-billet billigere. Eller købe på fastlagt dato via hjemmesiden, til endnu billigere penge.

Kvalitet: GOD

Bonbonland er et rigtig hyggeligt sted for familien, der er både plads til de stille og de vilde. Der er vandland, lav selv slikkepinde, trylleshow og meget mere.


Vores familie, bestående af mor, far, Tobias på 14 år og Lærke på 9 år, har haft den dejligste dag i Bonbon land, et sted jeg ikke har besøgt siden jeg selv var barn. 

Vi fik prøvet forlystelser, set trylleshow hele to gange, prøvet deres nye legeplads og så kom vi også ud på et lille eventyr og meget mere. 

Vi havde selv taget med mad hjemmefra, og kørte meget tidligt for at være fremme til når parken åbnede kl 10.00. Jeg glædede mig helt vild til at vise manden og børnene, hvad det der Bonbon land egentlig var. Da vi ankom var der okay med menneske, køen til de forskellige forlystelser var ikke for lang, nogen steder kunne vi gå direkte ind. Vi startede dagen ud med den vilde drage inden vi tog på en sejltur i søløven, som er en familiesejltur igennem de 7 verdensdele.

Herefter gik vi videre til ”Hundeprutten”, en rutsjebane for de lidt mindre, så den blev kun prøvet en enkelt gang. Tobias havde allerede hjemmefra udset sig ”Vildsvinet” som blevet prøvet et par gange inden han var klar til at gå videre. Lærkes klare favorit var ”Viktor Vandorm”, Både Jespers og min favorit var ”Rejen”, som er en god rutsjetur i en båd ned af en lang rutsjebane, både Tobias og Jesper prøvede den så mange gange at de udviklede deres helt egen teknik til at få båden til at køre hurtigere.  

I Bonbonland har de i år fået en ny legeplads nemlig Andemad, som er til de “mindste” men vi så lige vores snit til at teste denne også, den kan også godt bruges af store legebørn, og så er det jo bare altid hyggeligt med lidt tid på legepladsen. 

Udover forlystelser har de også Pelles pirateventyr, hvor man i deres servicecenter kan få udleveret et skattekort, som leder dig rundt i parken, det var en virkelig hyggelig måde at se og opleve parken på. 

I år er der kommet to nye forskellige trylle shows med trylle Tim, de kan opleves alle lørdage kl. 13 og 15 på BonBon-scenen. Her er god underholdning for både store og små, efter showet er det muligt at få taget et billede sammen med trylle Tim.

Tak for i dag Bonbon-land, Vi havde en helt fantastisk dag, og glæder os til at komme igen.

Nytteværdi: MEGET GOD. Vi havde alle en fantastisk og hyggelig dag i bonbon-Land.

Kvalitet: GOD. Bonbon-land er et godt og familie venligt sted, med gode forlystelser til hele familien. Der er gode muligheder for at nyde sin medbrage mad, eller for at købe noget at spise derinde, forskellige legepladser og så er personalet super søde til at hjælpe uanset hvor i parken man er

Pris: MEGET GOD. 299 kr. For personer på 90 cm eller derover, Alle under 90 cm har gratis entré.


Vores tester Malene har været på tur i BonBon-Land med sin mand Jeppe og børnene Elliot og Emma på hhv. 8 og 6 år.

Malene fortæller:

Det var min og børnenes første gang i BonBon-Land, så vi var meget spændte alle sammen. Jeg er jo vokset op med reklamerne i TV og slikket, så jeg kender udmærket godt konceptet, men jeg har så aldrig været i parken. Det har jeg altid drømt om – og det blev pludselig til virkelighed. Vi kiggede forbi hjemmesiden, før vores besøg, så vi kunne forberede os lidt på, hvad vi kunne lave. Der købte vi også slik-pas forud besøget: Så vi kunne lave vores egne slikkepinde. Man kan faktisk også købe sin mad forud, det er virkelig smart!

Vi var ikke særligt heldige med vejret. Det småregnede hele formiddagen, for så at tage til silende regn om eftermiddagen. Så skulle man tro, at det væltede det hele, men mine unger var slet ikke til at skyde igennem, og dermed tog mor og far en gevaldig ja-hat på: Og dagen blev fuldstændig magisk.

Alle forlystelser var nye for os, og derfor var vi jo SELVFØLGELIG “nødt” til at slæbe os igennem hele parken bid for bid. Jeg må tilstå, at vi voksne skal til at slå flere kolbøtter i vores fritid, for jeg blev godt rundtosset flere gange, så min mand og jeg måtte bytte lidt i vores søsyge. Til gengæld både hvinede Elliot højlydt og klukgrinede Emma hjerteligt, så jeg fuldstændigt overhørte alle personlige piverier. Det var det værd. Det var så fedt.

Ungerne fløj rundt, pegede, oplevede og fandt på historier, når vi var ude og sejle og blev ført gennem de farverige, sjove, frække, ulækre og fantastiske scenarier.

Vi var ellevilde med alle de fede vandaktiviteter, hvor man kunne river rafte med Børge Bæver (hvor du kommer ud på Nordens længste raftingtur og forbi et stort vandfald!), køre med vandrutsjebaner og kanoture (både vilde og rolige) og lege i Pelles Vandsprøjt. Så HUSK skiftetøj. Du bliver våd! Det er én af de helt store trækplastre for de fleste familier, og der findes faktisk ikke mange parker efterhånden, hvor man kan lege med vand på så mange forskellige måder. Jeg elsker det. Det er ret unikt – og hamrende sjovt.

Men ingen leg uden mad. Så vi pitstoppede ved Den Blå And, hvor ungerne samtidig kunne lege på den nye Andemad legeplads. Den er ganske vist til mindre børn, men da alt er en forhindringsbane, så havde mine altså også en fest med at hoppe i trampolinerne, dreje, rutsje og klatre, mens de løb til og fra vores mad. De fik en børnemenu, hvor de også fik en fin BonBon-Land madkasse med hjem. De var de HELT tossede med. Den kommer de helt sikkert til at bruge i skolen efter sommerferien.

Efter maden passede det lige med, at vi kunne smutte forbi Trylle Tims show på  BonBon-scenen. Det kan ses lørdage i juni, juli og august – og alle dage fra 8. juli til 6. august kl. 13 og 15. Det var en kæmpe succes, meget mere end jeg havde troet: Ungerne skraldgrinede og diskuterede højlydt med hans løjer og drillerier. Han gjorde det SÅ godt, og involverede publikum. Min mand skulle fx holde en klud og være med til at trylle den væk: Jeg tror faktisk ikke, at Emma kunne være meget mere stolt af sin far!

Vi hang længe fast ved Pelles Pirat eventyr, der er lang forhindringsbane med nogle helt fantastiske detaljer og udfordringer, fx skulle ungerne over en sø uden at blive sprøjtet på af slangernes gift (vand). Der var røg, guldmønter og al den hygge og gru, man kender fra piraternes verden. Banen er helt ny og velbygget: Der er ingen grund til ikke bare at lade ungernes stikke af og lede efter skatten for enden at skattekortet (som man kan få udleveret i informationen).

Jeg tror aldrig, jeg har prøvet at vende snuden hjem SÅ våd, træt og totalt lykkelig. Det var en fantastisk tur. Næste gang husker jeg skiftetøj til mig selv!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det er en oplevelse for hele familien. Vi er normalt seks personer, og jeg vil uden at blinke kunne have hele banden med. Der er noget for alle i BonBon-Land. Der er stor variation i forlystelserne, så man kan få sin vilde lyst styret eller hygge sig, selvom man er mere forsigtig anlagt. Samtidig kan jeg jo netop godt lide, at mange af forlystelserne har plads til den store familie. Det er lige noget for os: Vi vil jo helst sidde sammen.

Pris: MEGET GOD. Priserne ligger så meget op af resten af landet for en tur i forlystelsespark Men jeg synes nu, at det er en RET pæn pris at give 279,- (online pris) pr. person for indgang (selvom det bliver knap 2.000 kr. for os plus en bro/parkering at betale). Et årskort koster 349-499,-, hvilket også er pænt, særligt da man får nogle rabatter ved at have ét. Maden er også til at betale. Vi gav 79 kr. for en børnemenu, hvor man fik både mad, drikkelse og madkasse.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD. Det er lidt en smagssag, om man er til det lidt old school look. Vi har faktisk været i søsterparken Slagharen i Holland to gange, hvor konceptet er det vilde vesten og samme følelse. Jeg kan godt lide, at tingene er lidt “gamle” og er tro mod “Tivoli-charmen” og den stemning, man får med sig der. Så længe sikkerheden er i top – og det er den – så er det næsten som at træde ind i en anden verden. Og det er jo lige præcis dét, man gerne vil mærke i maven bagefter. BonBon-Land er bestemt et sted, man vil kunne besøge mange gange.

TAK, for en dejlig dag, BonBon-Land og Testfamilien. Vi er utroligt glade for at have fået oplevelsen.


Charmilie fortæller:
Vi havde en fantastisk dag i BonBon-Land! Parken overgik virkelig vores forventninger og bød på masser af sjov og underholdning for hele familien.
Allerede ved indgangen blev vi mødt af farverige figurer og en festlig stemning, der fik os til at føle os velkomne. Parkens tema baseret på BonBon-landets slik var utroligt charmerende og bragte et smil frem på alles læber. Jeg og min mand har særlig set frem til dagen, da vi selv husker parken fra vores barndom, som et hyggeligt og dejligt sted.
Vi begyndte med at udforske forlystelserne, og der var virkelig noget for enhver smag. Både børn og voksne nød de mildere attraktioner som karusseller og vandture, der var perfekte til familiehygge. Men der var også mere udfordrende rutsjebaner og forlystelser, der gav os et sus i maven. “Hundeprutten” var en favorit blandt os, da det tilbød en spændende og fartfyldt oplevelse.
Underholdningen i BonBon-Land var også imponerende. Vi deltog i det nye trylleshow med trylle Tom, som kunne opleves på BonBon-scenen. Showet var en kæmpe succes og fik os til at grine og klukke af glæde. Det var virkelig en festlig atmosfære, der bidrog til den magiske oplevelse. En anden mindeværdig oplevelse var at grave guld med børnene, det gav os mulighed for at at tilbringe kvalitetstid sammen som familie og samtidig lære om guldgraving. Børnene var begejstret hver gang de fandt et lille stykke guld, som de kunne samle til at få lavet en guldmedalje.
Som noget helt nyt har vi for første gang lavet vores helt egen slikkepind. Det var en kæmpe fornøjelse. Børnene var imponeret over at se hvordan deres slikkepind blev lavet og var selv med til at forme den til deres eget præg. Det var en sjov og interaktiv aktivitet, som børnene virkelig nød.
Vi nåede ikke selv at spise mad i parken, da vi havde taget vores egen frokost med. Men vi kunne se at der var et bredt udvalg af spisesteder, der tilbød alt fra hurtig mad til lækre måltider. Til gengæld fik en vi en lækker bonbon-is vaffel og børnene fik en kæmpe slush ice, som de selv kunne mixe sammen hver især.
Alt i alt var vores besøg i BonBon-Land en uforglemmelig oplevelse. Parken leverede på alle fronter med spændende forlystelser, festlig underholdning og nogle hyggelig stunder. Vi kunne se, at parkens personale gjorde en indsats for at sikre, at alle havde det sjovt og følte sig godt tilpas. Det var en dag fyldt med smil, grin og glæde, og vi vil helt sikkert vende tilbage igen. BonBon-Land er et must-visit for alle, der ønsker en slikfyldt og sjov dag i en forlystelsespark.

Vi har været så heldige at blive inviteret en tur i Bonbonland af Testfamilien. Det er efterhånden 4-5 år siden jeg sidst har været der og jeg var spændt på, om det stadig var ”skide skægt i Bonbonland”.

”En dag stod ejeren Michael Spangsbergs og prøvesmagte nogle nye, brune bolsjer, da hans søn, Nicolai, spontant udbryder: “Ad, de er klamme! De ligner jo Hundeprutter”. Sådan opstod ideén til at skabe slikket med de frække og sjove navne som Mågeklatter, Store Babser, Tisse-bleer, Øre-voks – og selvfølgelig Hundeprutter”. I dag er Bonbonland ikke kun slik men en forlystelsespark på over 130.000m2 i Holme Olstrup (jeps, der hvor julemanden bor) nær Næstved.

Allerede hjemmefra havde vi undersøgt hjemmesiden for hvilke forlystelser der var mulige for vores datter på 2,5år. Glædeligt så vi, at hun faktisk kunne prøve rigtig mange af forlystelserne, også nogle af de lidt vildere, som hun havde efterspurgt.

 Bare rolig- ingen børn kom til skade under forlystelsen, og hun ville gerne prøve igen ☺ Da vi kom ind, stod der to søde piger ved indgangen og målte børnene (hvis man havde lyst), hvorefter de fik et armbånd på med højden, så man ikke blev i tvivl senere hen- SMART!

Det første der tiltrak vores datter var den nye legeplads ”Andemad legepladsen” lige ved servicecentret. Hun løb mod den og levede sig straks ind i legen som legepladsen indbød til.

Samtidig var det en god mulighed for os forældre, til at sætte sig ned og lokalisere de forskellige forlystelser rundt omkring i parken, på oversigtskortet vi havde fået ved indgangen.

Imens vi sad ved legepladsen, kunne vi hurtigt fornemme, at solen begyndte at skinne igennem skyerne, og på en fredag i uge 30 begyndte vi at frygte, at der ville komme så mange mennesker, så vi ville bruge 90% af tiden på at stå i kø- noget jeg desværre husker alt for godt fra min barndomsminder i Bonbonland. På trods af mennesker der blev ved med at strømme ind, stod vi heldigvis ikke særligt længe i kø nogle steder, hvilket var helt fantastisk.

Vi timede vores tur rundt i parken så vi både nåede at se Trylle Tim optræde på Bonbonscenen og det nye børneshow ”Rejsen til Guldøen”. 

Selvom Liva grinede umanerligt meget af TrylleTim så tror jeg stadig hun var en anelse for lille til helt at forstå hans tryllenumre – det var vist mere hans hurlumhej og høje stemme der fik grinene frem hos hende. Derimod var hun helt opslugt at det nye børneshow på BonBonscenen, og det kan jeg virkelig godt forstå! Det lille skuespil handlede om en pige som skulle rejse til en ø med sin ven hundeprut. Skuespillet af den unge pige/kvinde var fænomenalt og hun sang som en drøm, så det faktisk var værd for os forældre også at se på.

I Bonbonland er det således, at når indgangen først er betalt så er forlystelserne gratis. Du kan købe mad i de forskellige boder men du er også velkommen til selv at tage din medbragte mad og drikke frem og nyde.

Derudover koster det også penge ved f.eks. ansigtsmaling  og 20kr. hvis man ønsker at forme sin egen slikkepind  – I parken er der skilte med tidspunkter for smag og farve af slikkepinden.

Vi ville også begive os i krig med den nye oplevelsessti/forlystelse ”Pelle piratsprøjt”. Det er en virkelig fed bane som udfordrer både motorik og balance hos børnene, men vi kunne hurtigt konstatere at banen var bedre til de lidt større børn med længere ben og arme . Vores datter havde brug for vores hjælp hele banen igennem. Heldigvis kunne vi lege en del pirat- og landkrappeleg for enden af banen på sørøverskibet.  

Vi kan konstatere at Bonbonland stadig er skide skæg at komme i! Hele parken har fået en total makeover, personalet var søde og smilende og vi vil fremadrettet gøre det til en tradition at komme der hver sommer.

____________________________________________________________________________________

Min vurderingen, ud fra de 5 kriterier MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG:

Nytteværdi: MEGET GODSelvom jeg er blevet voksen er Bonbonland som jeg husker det- bare i en bedre version af sig selv. Forlystelserne er for alle. Alle højder og aldre. Bonbonland er både for familietur på 2-3-4 generationer, for ungdommens vilde barnlighed, for mødregruppen og dem som skal vise deres manddom med en tur i svend svingarm (jeps, jeg nupper den også- og gerne flere gange i træk med armene over hovedet!)

Holdbarhed: %

Kvalitet: MEGET GOD – Det lader til at Bonbonland har fået en gevaldig overhaling i forhold til renovering. Jeg husker det ærlig talt som nogle slidte forlystelser der tit og ofte var lukkede. NU stod alt kniv skarpt og parken strålede om kap med solens skarpe stråler.

Pris: MEGET GOD –  Prisen for en dagsbillet ligger mellem 239kr-309kr. Du kan spare lidt penge ved at købe billetterne på forhånd online. Jeg synes prisen er helt fair for en helt dag i bonbonland. Som sagt er alle forlystelser gratis så snart du har betalt for din indgang. 

Udover en dagsbillet kan du tilkøbe dig både bronze- sølv og guldkort som giver alverdens fordele (Bl.a. gratis parkering som ellers koster 50kr (Ikke bronzekortet) )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af personlig EMS træning hos rushstudio.dk