TEST af Miiego Miisound XXL – Testfamilien
TEST af kæphest med udstyr fra legeakademiet.dk

TEST af Miiego Miisound XXL

Vores tester Charmilie har den seneste måned haft fornøjelsen af at teste Miiego Miisound XXL højtaleren.

Charmilie fortæller:

Jeg har haft fornøjelsen af at teste Miiegos nyeste skud på stammen, Miisound XXL højtaleren, og jeg må sige, at den leverer en imponerende lydoplevelse. Højtaleren kombinerer kraftfuld lyd, indbyggede funktioner og et festligt lysdisplay, der virkelig sætter gang i stemningen.

Miiego er et dansk designet mærke, som virkelig gør et flot stykke arbejde. Det er ikke første gang, vi tester deres lækre produkter, og nu kan vi kun sige WOW igen. Lyden fra Miisound XXL højtaleren er utroligt imponerende. Den er kraftfuld og klar og uanset om det er høj- eller lavfrekvens musik man spiller, så er lyden bare perfekt. Dette gør højtaleren helt unik og velegnet til alt fra festlige sammenkomster til ren musikhygge derhjemme.

Højtalen Miisound XXL har også en rigtig god basrespons, man nemt kan justere efter ens behov. Derudover har højtaleren indbygget bluetooth-funktion, som er brugervenlig. Jeg synes, det har været rigtig nemt at oprette forbindelse til min smartphone, så jeg nemt har haft mulighed til bl.a. at skifte musik uden pause.  Udover det er højtaleren ret robust og holdbar, hvilket er vigtigt, især hvis den bruges til udendørsarrangementer eller fester.


Som danseinstruktør har Miisound XXL højtaleren også bare været et ekstra plus til at løfte mine danseundervisningstimer endnu mere. Jeg har nemlig haft højtaleren med til mine dansetimer og det har virkelig været en postiv oplevelse. Særligt har lyden været imponerende, men også højtalerens festlige display har tilføjet et visuelt element til mine undervisningstimer. Det har bare været et hit! Udover det har højtaleren som noget ekstra smart et indbygget håndtag samt bælte, som gør at man nemt og uden besvær kan transporteres højtaleren til forskellige steder.

Alt i alt har Miiego skabt en vinder med Miiesound XXL højtaleren. Den leverer imponerende lyd samtidig med, at den har en række praktiske funktioner og et festligt lysdisplay, der kan løfte en hver begivenhed. Uanset om du er danseinstruktør eller elsker at feste og bare ønsker at lytte til god musik er Miisound XXL højtaleren en investering, der virkelig er pengene værd.

Holdbarhed: Meget god, da den både er robust og med en nem bærbarhed, som helt sikkert vil glæde de fleste.

Kvalitet: Meget god – Kvaliteten er helt i top, og det er designet også.

Pris: Meget god – 2.999 kr. Hvis man tænker over, hvad man får for pengene, så synes jeg faktisk, ar det er en rigtig god pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af kæphest med udstyr fra legeakademiet.dk