TEST af Lego Sonic 76993 – Testfamilien
TEST af LEGO Technic 42161

TEST af Lego Sonic 76993

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego – Sonic mod dr. Eggmans dødsæg-robot (76993). Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Mollie Bruhn, har sammen med sin søn Laurits testet en pakke fra Lego.

Mollie fortæller:

Sonic er virkelig en karakter, som Laurits er blevet vildt glad for lige for tiden. Børns interesser ændrer sig hele tiden, men noget der ikke står til at ændre sig for Laurits, er hans interesse for Lego. Derfor var det et helt perfekt match, at Lego netop nu har udgivet pakker med Sonic.

Lego er flere ting i et: Lego er en sjov byggeproces, med fine og forståelige vejledninger for børn. Og når først det er samlet, er det nemt at lege med og sætte ind i det Lego, man ofte har i forvejen. Laurits har for eksempel efterhånden skaffet sig en helt Lego by, hvor han nu leger, at Dr. Eggman har overtaget byen, og Sonic skal komme og redde den.

Pakken indeholder en slags udløsnings rampe. Man slår på rampen, og Sonic triller afsted i en blå kugle. Kuglen skal symbolisere den blå aura, der er omkring Sonic, når han løber med lysets haft.
Rammer kuglen Dr. Eggman robotten, som Dr. Eggman sidder i, så udløses der en lille lem bagpå, hvor nogle dyr kommer ud, som Sonic så redder. 

Sættet rummer både kreativitet, fantasi og mange timers byggeri og leg. Lego pakkerne er altid sat med et estimat på alder, alderen er både baseret på sværhedsgrad og størrelsen på klodserne. Vores pakke er 8+ og Laurits er lige blevet 7 år. Den passer helt perfekt til ham, han kan selv følge vejledningerne og bygge hele sættet uden voksen hjælp.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi:
MEGET GOD – Der er uendelige legemuligheder, og dette er ikke bare 2 figurer, man køber i en legetøjsbutik, der er også hele samledelen inden man begynder at lege med figurerne. Det er altid muligt at skille sættet ad og bygge forfra. Skulle ens vejledning blive væk, så findes der en Lego app, hvor man hurtigt og nemt kan søge sit sæt op, og dermed finde vejledningerne digitalt. 

Holdbarhed:
MEGET GOD – Lego er tidslyst og kan holde sig for evigt. Lego er af solid plastik og kan kombineres og samles med alle andre Lego pakker inden for samme størrelse, uanset tid. Det vil sige, at det Lego jeg legede med selv som barn, kan samles med det Lego, man også køber i dag. Hvis man passer godt på sit Lego, kan det snildt gå fra generation til generation. 

Pris:
GOD – Jeg har altid tænkt at Lego var et dyrt produkt, men når jeg så tænker på alle de timers leg og fantasi, der kommer ud af det. Samt man også forholder sig til holdbarheden og de uendelige muligheder, Lego skaber. Så er prisen pludselig ikke så stor alligevel. Ønsker man at samle en hel by, så løber beløbet op. Men det vil det gøre med alt legetøj, hvis man ønsker at udvide sin samling.

Kvalitet:
MEGET GOD – Lego kvalitet er helt i top, vi har førhen købt noget “look a like” Lego, og her har vi hurtigt set, at klodserne er skæve, og man skal presse ekstra for at få dem samlet ordentligt.
Dette har vi aldrig oplevet med Lego. Her sidder alle klodserne perfekt med hinanden, der er aldrig fejl i produktionen, og der sidder aldrig plastik rester i hullerne under.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Technic 42161