TEST af Lego Jurassic Park – Brachiosaurus Opdagelse (76960) – Testfamilien
TEST af LEGO® Minecraft® Græskarfarmen 21248

TEST af Lego Jurassic Park – Brachiosaurus Opdagelse (76960)

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego Jurassic Park – Brachiosaurus Opdagelse (76960). Her kommer deres anmeldelser: 


Janie fortæller:

Vi har haft den glædelige oplevelse at få lov at bygge Lego sættet, der hedder Brachiosaurus Opdagelse. Sættet består af 512 klodser og er anbefalet fra 9-årsalderen. Når Lego sætter en alder på et byggesæt, så er det i forhold til sværhedsgraden på selve bygget. Selve Lego sættet kan yngre børn sagtens få glæde af i forhold til leg.

Niklas er 8 år og byggede selv Brachiosaurussen, og det meste af Jeep’en. Der er mange små klodser i Jeep byggeriet ,og det var lidt svært for ham, så det hjalp jeg ham med.

Selve træet er nok det, der løfter sværhedsgraden på byggesættet, da der er mange små finurlige detaljer, og det er med at være opmærksom på, hvordan det skal sættes sammen i selve bygge manualen. Det kan godt være lidt svært at gennemskue engang imellem.

Når det er bygget består det af en Jeep, den højeste Lego Dinosaur nogensinde, 3 minifigurer bestående af Alan Grant, Ellie Sattler og John Hammond. Derudover har sættet et stort træ med en udsigtsplatform.

Sættet skal gengive to scener fra Jurassic Park 1 filmen:

  • Den første sene er der, hvor de ser en dinosaur for første gang – Brachiosaurussen.
  • Den anden scene er, hvor Alan Grant fodrer en Brachiosaurus oppe i et højt træ.

Som skrevet er Brachiosaurussen den største Lego Dinosaur, der er lavet, og den måler over 24 cm høj, 27 cm lang og 6 cm bred.

Hvis man er begejstret over Jurassic Park universet og samtidig elsker Lego, så er det her sæt et must have!
Det her sæt begejstrer altså både børn og voksne.

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Lego går aldrig af mode. Det kan altid leges med, det er sjovt og sætter fantasien i gang, og det her sæt er ingen undtagelse.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Lego har en fantastisk holdbarhed, og det har det her sæt også. Lego klodser er af en sådan kvalitet, at hvis man passer på det, så kan det arves i generationer.

Brachiosaurussen er i øvrigt i rigtig god kvalitet – den går ikke fra hinanden under leg.

Pris: MEGET GOD – Sættet koster 800,- hos Lego og kan sikkert findes billigere, hvis man leder efter det. Jeg synes, prisen er fair, når man kigger på, at man får 3 minifigurer, 1 kæmpe dinosaur, et stort træ og 1 jeep i prisen. Derudover er sættet et brand, der altid vil være fedt at have.

 


Den seneste tid har vores tester Aynur sammen med sin 5-årig søn Milas testet LEGO Jurassic World Brachiosaurus-opdagelse (76960).

Hjemme hos os er vi utroligt glade for LEGO. Milas så meget frem til at bygge og lege med dette LEGO-sæt, selvom det nok vil være lidt svært at bygge, men som han siger, så kan han altid spørge mor og far om hjælp med det svære.

Legesættet indeholder en stor bevægelig brachiosaurus samt en Jeep® Wrangler og et klodsbygget træ. Jeepen har plads til de 3 minifigurer, dr. Alan Grant, dr. Ellie Sattler og John Hammond, og træet har en udsigtsplatform og bladelementer, som brachiosaurussen kan “spise”. 

Med sættet kan du genskabe den ikoniske scene, fra Jurassic Park filmen, hvor karaktererne ser en brachiosaurus for første gang, med sine 24 cm er det den hidtil højeste LEGO® dinosaurfigur.

Selvom sættet ikke er det største, indeholder det +500 dele, og det kan anbefales at bruge LEGO Builder appen til smartphones og tablets. Så får man overskuelig digital byggeguide med adgang til 3D modeller, hvor man kan zoome ind på, dreje og visualisere modellerne fra alle vinkler, mens man bygger dem. 

Aldersanbefalingen er fra 9 år og byggeprocessen indeholder en del finmotoriske udfordringer, så Milas skulle bruge lidt hjælp, specielt med at bygge det store træ. Vores tvillinger, Ella og Noah, på 3 år er dog kun med til at lege med når far eller mor er med til legen, da de nogle gange godt kan være lidt hårdføre.

Nytteværdi/ Holdbarhed: MEGET GOD – Vores mening at LEGO er verdens bedste legetøj, som ingen børn skal snydes for i livet. LEGO Jurassic World Brachiosaurs-opdagelse (76960) er designet til fans af Jurassic Park og rigtig god til at udvikle børns fantasi i lege- og finmotorik i byggeprocessen. Det er dog lidt skrøbeligt at lege med for mindre børn.

Pris: MEGET GOD – 800 kr. på lego.com. Selvom det ikke er et billigt LEGO-sæt, synes jeg prisen er fuldt ud rimelig, taget i betragtning af, at det allerede anses for at være samlerobjekt grundet LEGO’s samarbejde med Universal Studios om deres Jurassic World LEGO-tema, og at der er timevis af underholdning.

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO er bare et kvalitetsstempel, og det er også udtrykt i dette legesæt. Der er som altid kræset for detaljerne og lagt vægt på design, kvalitet og funktionalitet, og dette sæt rummer en hyggelig bygge- og legeoplevelse, med realistiske fartøjer, detaljerede bygninger og sjove karakter, der inviterer til fantasifuld og ubegrænset rolleleg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO® Minecraft® Græskarfarmen 21248