TEST af Basistøj fra Basic Treasure – Testfamilien
Test af Vinter og Bloom fra Amvina

TEST af Basistøj fra Basic Treasure

Flere af vores testere har den seneste måned testet basistøj fra Basic Treasure. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Malene har testet basistøj fra Basic Treasure sammen med hendes mand Jeppe og deres fire børn Noah (14), Sophia (11), Elliot (8) og Emma (6).

Malene fortæller:

Vi havde jo fornøjelsen af at teste Basic Treasures bambus-serie i sommers, så forventningerne til den her pakke var jo skyhøje. Vi fik også bare den flotteste pakke ind af døren med noget til alle at varme sig på til vinteren: Strømper, termotøj og undertøj. Det var spændende at prøve, fordi der er så mange forskellige behov her i huset – varme drenge og forfrosne piger.

Hos Basic Treasure finder du det bedste indenfor basis tøj: Strømper og undertøj. Det er basisprodukter i høj kvalitet til en god pris, designet ud fra et ønske om, at du aldrig mere behøver at handle andre steder (slut med fejlkøb-og-smid-væk for altid). Du kan få det hele til familien lige her.

Selvom jeg også fik mig nogle strømper, så er strømpebukserne og BH’en det eneste, jeg kan undgå at dele med min datter, som bruger samme skostørrelse som mig. For hun ELSKER hyggestrømperne og termostrømperne (og stjæler også sportsstrømperne).

De sorte termotights er perfekte til kolde dage, hvad enten det er på kontoret (hvis du fx har stillesiddende arbejde) eller på tur. Faktisk veg de ikke fra min side hele efterårsferien, hvor vi var på mange ture og udendørs det meste af tiden. Det var perfekt, og jeg havde det hverken for koldt eller varmt noget af tiden.

De er super elastiske og meget komfortable uden generende kanter nogen steder. Jeg er ellers sådan én, der i løbet af nul komma fem har fået revet hul i mine strømpebukser eller trukket en tråd, men nope – de har ikke en skramme trods massiv brug.

Den sømløse BH kommer i en 3-pak med to sorte og en hvid. BH’en har fyld, hvilket jeg er helt vild med, fordi man slippe for at vise brystvorter til alle uanset, hvad du har på – og uden at man kan se indlægget gennem trøjen. Indlægget kan selvfølgelig også tages ud. BH’en er smørblød og behagelig at have på. Normalt kan jeg godt klø på ryggen, når jeg går med sportsbh, men disse mærker man intet til.

Strømperne er en hel historie for sig selv. De er alle sammen skønne: Varme, bløde og utroligt behagelige med gennemtænkte detaljer, fx har termosokkerne tre “pres-felter”, der sørger for, at de trods den silkebløde børstede inderside bare bliver siddende på fødderne uden at falde ned, hvilket ellers tit er et problem med den slags strømper. De er perfekte som hyggesok til de kolde fusser, uanset om du er indendørs eller skal polstres ekstra til udendørslivet.

Sophias ubetingede favorit er dog de petite hyggesokker i fem forskellige farver (sort, navy, hvid, lyseblå og lyserød). De er bare bløde, lækre og dejligt varme at futte rundt i.

Derudover fik vi lov til at prøve både sportsstrømper, tennisstrømper, strømpebukser og arbejdssokker. Vi har alle som én været meget begejstret over kvaliteten, komforten og hvor bløde/lækre det hele er. Det kan faktisk siges om hele sortimentet, og vi har ikke oplevet – trods en meget hektisk hverdag med sport, udeliv, arbejde og leg – så har det holdt, hvad det lovede og lidt til.

Udover lækre nye strømper fik drengene boxershorts, undertrøjer og ski- eller termoundertøj. Her får man altså rigtig meget for pengene, da man både får nogle store pakker med meget undertøj i til en super flot pris, men det er også bare rigtig lækkert undertøj med stor komfort. Ingen irriterende vaskemærker eller syninger og fine detaljer som fx de blå kontraststikninger på termoundertøjet. Termoundertøjet er tilmed temperaturregulerende og har gode fugtabsorberende egenskaber, så det er perfekt til fysisk aktivitet i vinterhalvåret.

RIGTIG gode basisprodukter til garderoben.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Du finder simpelthen alt på ét sted hos Basic Treasure. Skønne, lækre basisprodukter til garderoben, så du kun behøver at handle ét sted. Desuden har de kæmpe værdi for én som mig, der kæmper meget af året med at fryse, mine brandvarme drenge og min meget sensitive pige ifht. generende tøj. Intet har ramt ved siden af hos vores familie, og det synes jeg er utroligt flot.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Hele serien har både holdt farve og form under testen. Faktisk ser det ud som nyt endnu, og det er også ret imponerende synes jeg – for vi er ikke just “blide” ved vores tøj pga. en meget aktiv livsstil og hektisk hverdag.

Pris: MEGET GOD. Jeg vil nok gå så vidt som at kalde det billigt. Man får valuta for pengene gennem holdbare produkter i flere farver, god kvalitet, og så er nogle af pakkerne faktisk også ret store, så man kan nå at handle stort ind uden at tømme kontoen. Det er win win. En klar anbefaling herfra og alle de stjerner, de kan få.


Trine har testet en lang række produkter fra Basic Treasure.

Trine fortæller:

Overordnet set leverer Basic Treasure en bred vifte af komfortable og kvalitetsprodukter, der passer til forskellige behov og stilarter. De er kendt for deres pålidelighed og god værdi for pengene. 

Det er 2. gang, at jeg vi tester produkter fra Basic Treasure. I foråret testede vi bambusprodukter, og denne gang er det mest bomuld og basistøj, der passer til den koldere årstid. 

Vi har modtaget en række forskellige produkter; Hyggesokker, termohyggesokker, sømløse bh’er, termoundertøj til herrer, boxershorts til herrer, undertrøjer til herrer, strømpebukser til børn og sportsstrømper til børn. 

Jeg har valgt kun at fokusere på at anmelde nogle af produkterne. 

Hyggesokker

Basic Treasures hyggesokker er gode til afslapning og hygge. De er bløde og varme, hvilket gør dem perfekte til at holde fødderne varme på kolde vinteraftener. Sokkerne er godt polstrede og har en god pasform, hvilket gør dem behagelige at have på i lang tid. De fås i en række forskellige farver. De minder mig meget om min barndom, hvor jeg mindes altid at have sådan et par hyggesokker. Min datter slås om mine strømper, selvom de er lidt for store til hende, så går det fint an. 

Termosokker

Termosokkerne fra Basic Treasure er ideelle til udendørsaktiviteter i koldt vejr. De er tykkere end hyggesokkerne og holder fødderne varme og tørre, selv i de koldeste omgivelser. Kvaliteten er imponerende, og de har en god isoleringsevne. De er mere slidstærke og vil nok holde i længere tid end hyggesokkerne. De er desuden rigtig lange, og så er de unisex, så vi begge har kunne bruge dem herhjemme. 

Termostrømpebukser

Basic Treasures termostrømpebukser er en god tilføjelse til vintergarderoben. De er varme og behagelige at have på, og de giver en god isolering mod kulden. Strømpebukserne har en behagelig pasform og er tilgængelige i forskellige størrelser. De er ideelle til at holde benene varme og komfortable i koldt vejr, og så er de overraskende behagelige at have på. De ligner helt almindelig nylon/microfiber strømpebukser, men med en større tæthed og dermed mere sorte. 

Sportsstrømper til børn

Basic Treasures sportsstrømper til børn er fine til de små atleter. De er holdbare og giver god støtte til fødderne under fysisk aktivitet. Strømperne er behagelige at have på og er designet til at holde fødderne tørre. De findes i forskellige farver og størrelser med forskellige striber. Måske er mine børn lidt vilde, men der er desværre allerede hul på et par af dem. Børnene er dog meget glade for dem, fordi de er så nemme selv at tage og på – især til idræt i skolen, når det skal gå stærkt. 

Bh’er

Jeg er ikke fan af at have BH på, og det er ofte det første, der ryger af, når jeg kommer hjem. Derfor har jeg været glad for en sømløs BH uden bøjle. Basic Treasures bh’er er komfortable og egentlig ret neutrale, men pæne nok. De er lavet af bløde materialer og har en god pasform. Bh’erne findes i forskellige stilarter, herunder sports-bh’er og almindelige bh’er med bøjle, så du kan finde den, der passer til dine behov. De er også tilgængelige i forskellige størrelser, hvilket gør det nemt at finde den rigtige pasform.

Strømpebukser til børn

Basic Treasures strømpebukser til børn er meget fine og søde. De fås i forskellige farver, der passer til børnenes stil. Strømpebukserne har en god pasform og er komfortable at have på hele dagen. De holder sig pæne selv efter flere vaske. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Man skal jo have undertøj og strømper og til de kolde vintermåneder, der er det et must at have varme fødder.   

Holdbarhed/kvalitet: MIDDEL – Jeg er ikke så imponeret over kvaliteten på en del af tingene her. Termostrømpebukserne er mega gode og lækre og bh’erne ligeså, men strømperne til børn og hyggesokkerne er ikke så slidsstærke, som man kunne have ønsket sig. Børnestrømpebukserne er også fin kvalitet og termosokkerne ligeså. ( sidst testede vi bambus, som var virkelig lækkert og noget, som jeg sagtens kunne købe mig fattig i)  

Pris: GOD – Det er muligt at opnå en stor besparelse, f.eks. får du 50% rabat, hvis du køber over 1500 kr, og du får 20% med koden: TF20. Generelt så er der ret store besparelser jo flere af hver slags du køber.  


Vores tester Mollie Bruhn, har sammen med familien, testet en lang række blandet produkter fra Basic Treasure.

Vi modtog en stor kasse, og i kassen finder vi alt fra termotøj, termostrømper, hyggesokker, seamless bh’er, sportssokker, strømper og strømpebukser til børnene, undertøj til herre osv.

Alt hvad en familie på 2 voksne og 2 børn skal bruge til dagligt, for at holde den tætte del af kroppen tør, blød og behagelig.

Inden jeg får pakket kassen færdigt ud, falder jeg over hyggesokkerne. Og hvis der er noget jeg elsker, så er det hyggesokker. Jeg skynder mig at pakke dem op og tage dem på med det samme.
De var lige akkurat lige så bløde og fantastiske fluffy og varme, som jeg ønsker dem. De kom i flere forskellige farver, jeg greb denne gang de blå. Og siden har jeg næsten ikke haft dem af. Som i kan se i billederne under her, så har jeg brugt dem til dagligt, jeg havde dem med i sommerhus, og så har jeg brugt dem på mine fridage i sengen, hvor man har været alene hjemme.

Jeg er en rigtig hygger, og især når det kommer til mit tøj, og derfor elsker jeg også varmt tøj. I kassen fandt jeg også et par termostrømpebukser, og de er noget af det blødeste indvendigt, jeg længe har mærket. Men heller ikke for tykke til, at jeg kan bruge dem under mine fine kjoler. Jeg har brugt dem derhjemme til at gå i uden noget andet, som en slags hyggebuks, selvom det er strømpebukser. Jeg har også haft dem på flere gange på arbejde, for at kunne holde varmen.

Manden herhjemme er ikke så meget for at få taget billeder, men hans holdning er, at Basic Treasures undertøj er noget af det bedste, han nogensinde har haft. Han siger at underbukserne er tilpas rummelige, men at de stadig strammer ind om hans lår. Derudover siger han, at benlængden i underbukserne er helt perfekte, da han ikke ønsker dem hverken korte eller lange, men at Basic har fundet den helt perfekte længde her.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD
Alle kan passes ind i det, og de har et godt størrelsesspænd.

Holdbarhed: GOD
Vi har ikke oplevet, at der skulle have været problemer med nogle af vores vare, vi synes, de holder godt.

Pris: Basic Treasure kører nogle super gode priser, priser som alle alm. Danskere kan være med på. Med koden “TF20” spare du dog 20% på siden. Og er gældende indtil d. 30.11.23

Kvalitet: Kvaliteten er fin og lækker, fortsat dejlig blød, vaske efter vask. Især deres bambusprodukter er værd at fremhæve. Det eneste minus er deres bomuldsstrømper til børn, de virker noget tynde i det og kvaliteten deraf ikke så god, men det er også det eneste vi har at melde fra på. 


 

Lene har sammen med kæresten Kim testet diverse produkter fra Basic Tresure – herunder sportssokker, Esben Termoundertøj, Sømløs BH og Cozy sokker. 

Allerede i foråret under min graviditet var vi så heldige at stifte bekendtskab med det danske mærke Basic Treasure. Her testede jeg undertøj og footies, og det blev meget hurtigt noget, jeg syntes om og brugte under hele min graviditet. Derfor tøvede jeg heller ikke med at sige ja, da vi blev spurgt om, vi ville teste her igen til vinter.

Til dig der ikke kender Basic Tresure, så er et dansk brand, som har alt til hele familien, og så til ekstremt godt priser. 

Kim går til fodbold hver mandag og tossede som de er, spiller de hele året rundt. Derfor passede det perfekt, at han kunne afprøve hans nye Esben Termoundertøj og sportssokker. Termotøjet der udover at være pænt med den blå stikning til det sorte tøj, var behageligt og holdt ham varm under hele træningen. Sættet fåes i M, L, XL, og 2 XL.

Og skal vi så lige snakke om prisen. 225 kroner for et helt sæt, som Kim sagde “det får man ikke meget Helly Hansen for”. Sættet bliver brugt herhjemme både til fodbold, men også afslapning, da det er så behageligt. Hvis Kim stadig havde været stilladsbygger, er han heller ikke i tvivl om, at det kunne have holdt ham varm når han byggede. Sokkerne kommer i 4*3 pak, så vi løber ikke lige tør foreløbig. 12 par sokker i forskellige farver og designs. Jeg glæder mig allerede til at få grønt lys efter min 8 ugers undersøgelse, så jeg kan komme i form igen efter graviditeten, men for nu må strømper vente ligesom mit træningstøj.

Mens farmand var til fodbold kunne jeg nyde stilheden af 3 sovende børn, en varm kop kakao og mine nye cozy sokker. Og jeg forstår godt ordet for de er bløde, og så dejlig fluffy varme at have på. De er onesize (str 37-41) og kommer i en pakke til 99 kroner, med 5 forskellige farver (sort, hvid, navy, lyseblå og rosa) 

Jeg skulle også teste deres thermotights, da jeg er en mega frossenpind. Allerede da jeg pakkede dem ud kunne jeg mærke, at de var smørbløde, og havde glædet mig til at de skulle holde mig varme. Desværre, da det kun er en måned siden jeg har født, kunne jeg ikke klemme mig i dem, trods jeg havde taget dem i en L,, MEN jeg glæder mig meget til at kunne forhåbentlig om et par måneder 🙂 

Jeg var også så heldig at teste deres sømløse bh, som er så rar at have på da intet strammer. Der er heller ikke nogen vaskeanvisning, der kan sidde og generer, da den er printet i BH’ens ryg. De kommer i en 3 paks, med 2 sorte og en hvid, og i størrelserne S-XL. Jeg havde valgt en L, men desværre var den lidt til den store side, da der er meget elastik i. Der er ingen bøjler og ingen hægter, hvilket er dejligt, men dog gør det svært at stramme den ind eller løfte barmen, når den er for stor. Jeg bruger den pt. som amme bh, da stroppen nemt kan trækkes ned over skulderen, ligesom BH’en er med fyld. Hvis man ikke er til fyld, kan man fjerne det. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget godt- så mange produkter for billige penge. Jeg var skeptisk til at starte med, da pris og kvalitet ofte hænger sammen, men jeg er meget positiv overrasket. 

Holdbarhed/kvalitet: Meget god, lækker kvalitet, holder farve og form trods mange vaske. 

Pris: MEGET GOD. Virkelig virkelig imponeret over priserne. fx. et sæt termoundertøj til 225 kr, 5 par cozy sokker til kun 99 kr og ikke mindre end 12 par sportssokker til kun 199 kr. 


 

Vores tester, Ann-Charlott, har sammen med sin mand og tre børn på 2, 10 og 11 år testet forskellige styles fra Basic Treasure. De har testet:

  • Termo Tights strømpebukser
  • Sømløs BH
  • Termosokker
  • Hyggesokker
  • Tennisstrømper
  • Danni sport sokker
  • Svend undertrøje i bomuld
  • Esben termoundertøj
  • Sofus boxershorts
  • Adam arbejdsstrømper

Ann-Charlott fortæller:

Vi har endnu engang været så heldige at få lov at teste flere af de lækre basic styles fra Basic Treasure.

Termo tights strømpebukser:

Jeg har bl.a. testet de dejlige Termo tights strømpebukser, der virkelig er gode til den kolde tid og holder benene varme, da de er lavet i termokvalitet. Strømpebukserne er meget fleksible i materialet og har en bred kant, der gør, at de sidder godt på maven. De her strømpebukser giver ikke trælse mærker på maven, da der ikke er nogen generende kanter, der kan efterlade mærker i huden. Termostrømpebuksen gør en stor forskel for mig i de kolde måneder, da jeg er en stor frossenpind. Nu behøver jeg ikke længere fryse om benene, når jeg bevæger mig ud i kjole eller nederdel. Stoffet er virkelig ”smart”, da det trækker sig sammen igen efter at være udvidet, så man skal heller ikke bekymre sig i forhold til ”tætheden” af strømpebuksen, eller at de bliver løse og slaskede, når det er termo. De sidder super godt og er bare virkelig lækre varme og behagelige at have på.

Ofte synes jeg, at strømpebukser kan have tendens til at sidde træls på maven. Det gør de her ikke. Jeg er stor fan og må helt ærligt sige, at det er de bedste strømpebukser, jeg har haft. Jeg er så glad for at jeg har testet dem her og fået øjnene op for dem. De kommer til at være en fast del af mine basics.

Mine piger på 10 og 11 år ville rigtig gerne have termostrømpebukser også, og ville ønske at de kom i deres størrelser.

Sømløs BH:

Jeg var rigtig spændt på at teste den sømløse BH. Jeg har aldrig været særlig god til sømløse bh’er, så jeg var lidt spændt på, hvad jeg ville synes om denne her fra Basic Treasure. Selve bh’en har gode bredde stopper, så de ikke ”gnaver” sig ned i huden. Derudover har den en elastikkant under brystet, der sammen med stropperne sikrer, at den sidder godt på kroppen. Den er virkelig komfortabel at have på. Jeg mærker næsten ikke, at den er på. Bh’en kommer med ”fyld”, som man enten kan lade sidde eller tage ud efter ens smag og behag. Mine to piger på 10 og eller år har spurgt, om man ikke kan købe dem i en top-version til piger.

 

Termosokker:

Både min mand og jeg har været så heldige at skulle teste termosokker. Og jeg må bare sige, at min mand har næsten ”boet i dem” lige siden de kom ind ad døren. Hvor er de bare dejlig varme og ”hyggede”, hvis det er et ord, man kan bruge om strømper. Min mand kiggede nemlig med stor misundelse på os piger, da vi fik en masse dejlige hyggestrømper, som vi skulle teste. Han har tidligere snuppet mine og ville helt sikkert også have gjort det nu, hvis ikke han havde fået termosokkerne. Han synes, at de er rigtig dejlig bløde og varme.

Selve strømperne er bløde og vamset indvendig. Derudover har de tre pres-felter, der gør at strømperne både har en god pasform, og at de bliver siddende, hvor de skal. Og særligt den sidste del, med at de bliver siddende, hvor de skal er bare supervigtigt for Casper. Der er ikke noget værre end strømper, der falder ned om fødderne. Som de fleste andre produkter ved Basic treasure, så efterlader de strømper her heller ikke trælse mærker på huden.

Casper har både brugt strømperne indendørs, men har også haft stor glæde af dem udenfor på tur i skoven og til havearbejde de kolde dage. Strømperne vil også være oplagt at tage med på skiferie.

Hyggesokker:

Både mine to døtre og jeg har derudover testet hyggesokkerne. Navnet siger det hele. De er bare hyggelige. Og hvor kan man da bare ikke få nok hyggesokker. Så er det da bare heldigt, at de også kommer med en god pris. Glæden var stor, da pigerne herhjemme så, at de skulle teste hyggesokker og så i forskellige farver. De har dem med i skoletasken i skole, så de ikke fryser om fødderne i klassen.

Hyggesokker:

Selve hyggesokkerne er som mange andre hyggesokker i udtrykket. Jeg vil dog sige, at de her indtil videre virker til at være i bedre kvalitet end alle dem, vi tidligere har prøvet. Der er nemlig tendens til at der hurtigt går hul på hælen, men det er endnu ikke sket her. Jeg er kæmpe fan af de hyggesokker, og har næsten siden jeg har modtaget dem, haft dem på hver eneste dag udenpå mine alm. Sokker. Jeg har dem også på i skoen, så de kan sidde og varme lidt op af anklen. Der er bare komfort all over, mere er der vist ikke at sige til det. Jeg er ligesom pigerne vild med, at de kommer i forskellige farver. En hel pose med 5 hyggestrømper. Jeg ved godt, hvor jeg fremover skal bestille hyggesokker herhjem til. Jeg skal hilse fra min mand og sige, at han godt kunne tænke sig til større størrelser også i sort og navy.

Personligt ville jeg også rigtig gerne, at de kom til mindre børn, så vores dreng på 2 år også kunne bruge dem. Og også gerne i brunlige nuancer til os alle. Kæmpe anbefaling herfra, der kan vist ikke laves for få af dem.

Tennisstrømper:

Børnene har desuden testet de lækreste tennissokker i forskellige klassiske farver. Pigerne har både brugt dem til hverdag i skole, men også haft dem på til gymnastiktræning, når de skulle træne smidighed, mens Charlie på 2 år både har brugt dem til ugentlig gymnastik træning og til hverdag i vuggestuen som et ekstra par sokker ovenpå de andre for at holde fusserne varme.

Strømperne er lavet i en god, blød kvalitet. De strammer ikke om fødderne, men sidder samtidig godt fast. Tennissokkerne er lavet i en kvalitet mix af økologisk bomuld og polyester, da polyesteren gør strømperne stærke og sikrer den pæne pasform. Elastanen sikrer, at tennissokken kan strækkes i materialet.

Danni sport sokker:

Pigerne har derudover testet Danni sportsokkerne. Clara-Cecilie og Celina-Sofie ELSKER de strømper her. Efter deres eget udsagn, behøver jeg aldrig købe andre strømper til dem. De har haft dem på i både skole og til gymnastiktræning.

Hvis der er noget, der er blevet testet grundigt igennem, så er det sokkerne her. Pigerne herhjemme går til gymnastiktræning 5 dage om ugen og dans 1 gang, hvor de alle gange træner imellem 2-3 timer. De har sprunget spring, hoppet i trampolin, trænet smidighed og alt muligt andet i strømperne, og de synes, at de sidder rigtig godt på fødderne samtidig med at de giver en god støtte for foden. Og vigtigst af alt, så bliver strømperne siddende ordentligt på fødderne.

Svend undertrøje i bomuld:

Casper har denne gang også testet Svend undertrøje i bomuld, der er lavet i den dejligste bløde bomuld. Casper har særligt brugt den under sine skjorter, men også under de langærmede bluser og trøjer. Han synes, at undertrøjen er behagelig at have på og sidder godt på kroppen. Han har ellers også været glad for bambus undertrøjen fra Basic Treasure. Som han siger, kan de to forskellige ting, og han vil skiftes mellem at bruge dem alt afhængigt af, hvad han har på ovenpå. Bambus undertrøjen, som han testede sidst, kunne han godt finde på at gå i uden noget andet ovenpå. Bomuldsundertrøjen vil han gerne have en skjorte, bluse eller andet ovenpå.

Esben termoundertøj:

Dette termoundertøj er bare dejlig varmt og behageligt at have på. Selve designet/udtrykket ser ”eksklusivt” ud. Sættet har en blød og strækbar pasform, der sikrer, at man kan bevæge sig frit. Materialet er temperaturegulerende og fugtabsorberende, hvilket også gør termoundertøjet velegnet som skiundertøj. Det høje kantbånd på buksekanten gør, at man ikke skiller på midten. Casper har haft sit termotøj på, når han har været ude at løbe (under sit løbetøj), men han har også i ligeså stor grad ”hygget rundt” i det herhjemme. Særligt bukserne er blevet til ”hyggebukser”, hvor han også om aftenen hurtigt har smidt et par alm. Bukser ovenpå inden han har luftet hunden de dage, hvor det har været rigtig koldt.

Vi var desuden ude at plukke græskar i det vildeste blæsevejr, hvor han var rigtig glad for, at han havde taget termoundertøjet på indenunder sit tøj. Han fik da også varmen i bilen og måtte smide både jakken og blusen, som han havde over termoundertrøjen, så den holder virkelig kroppen dejlig varm. Derudover har han selv kommenteret på, at han kan mærke, at sættet er lavet i god kvalitet, der ligesom trækker sig sammen igen og ikke slasker. Jeg forudser, at han kommer til at bruge sættet rigtig meget og ville ønske, at det blev lavet til kvinder og børn.

Sofus boxershorts:

Casper fik denne gang lov at teste Sofus boxershorts. Han har været rigtig glad for de bambus boxershorts, som han tidligere har testet hos Basic Treasure og mente ikke, at han ville bruge andre igen. Men han er blevet rigtig glad for dem her i bomuld også. De sidder behageligt og har en god pasform. Som han siger, så er det ligesom med undertrøjen. Bambus og bomuld kan to forskellige ting. Den ene er ikke bedre eller dårligere end den anden, men bare forskellig. Han er glad for begge dele og kan godt lide at kunne variere alt efter, hvad han har på af bukser ovenpå. Og så er det jo dejligt, at Basic Treasure tilbyder begge dele.

Noget af det som han er særligt glad for ved de her boxershort er, at der ikke er en irriterende vaskelabel i siden. Den er i stedet trykt ind på indersiden af underbuksen. Boxershortsene er tætsiddende, uden at sidde for stramt og så er de bare lækre at have på.

Adam arbejdsstrømper:

Både Casper og jeg har testet arbejdsstrømperne, og hvor er de bare gode altså. Jeg har særligt brugt mine ude i haven, da vi er ved at anlægge forhave og der er blevet gået nogle km i arbejdsstrømper og træsko. Jeg var spændt på om hælen kunne holde til det, men der er ingen huller at spore i stoffet. Casper har brugt strømperne både til det hårde arbejde i haven og til aktive cykelture i skoven.

Strømperne sidder godt fast på foden og den sømløse tåsyning gør, at strømpen ikke gnaver ved tæerne. Disse egenskaber er Casper rigtig glad for, da det ellers er noget, som irriterer ham. Strømperne giver også en god og stabil komfort, da både hæl og tå er forstærket. Derudover er der ekstra støtte til svangen og strømpen har en flad søm henover tåen, der sikrer, at der ikke opstår gener efter en lang dag med arbejdsskoene på og gør strømperne velegnet til arbejdssko, sikkerhedssko og træsko. Jeg kommer til at anbefale de arbejdsstrømper her til mændene i familien. Og tænker da godt jeg ved, hvad min far skal have af en ekstra gave under juletræet.

Hvis jeg må komme med en samlet anbefaling af styles / produkter fra Basic Treasure, så må jeg bare sige: Køb det. Køb rigtig meget af det. I vil ikke fortryde det. Det er Basic styles. Det er styles i lækker, blød kvalitet. Der er komfort over hele linjen. Og der er tænkt over hver en detalje. Hvert en valg i udformningen af de styles her, har været nøje overvejet og tænkt over. Og det kan man mærke som forbruger. Priserne er totalt fair og man får virkelig noget for pengene. Det er styles, som vi alle sammen går ud og køber alligevel. Priserne er helt i orden, men kvaliteten og komforten er bedre end meget af det, man køber andre steder. Det er en anbefaling lige fra hjertet. Jeg ved i hvert fald godt, hvor vi fremover skal købe vores Basics, og jeg håber sådan at de udvider sortimentet.

Og så vil jeg også bare lige slå et slag for virksomheden. Nu har jeg været på online møder med dem af to omgange over nogle timer. Hvor er det bare nogle fantastiske ildsjæle, der bare vil lave de aller bedste produkter, hvor alle kan være med. Det er kvalitet for pengene. Det er det bare. De gør så meget for at forsøge at kommunikere budskabet om deres produkter, og jeg håber inderligt at de når ud til så mange mennesker som muligt, for de har altså virkelig noget at byde på.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Termo Tights strømpebukser:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tekst

Holdbarhed: MEGET GOD – Tekst

Pris: MEGET GOD – Termostrømpebukserne koster 129 kr. for en 2-pak og det er bare en helt fantastisk pris, hvis jeg skal sige det. Jeg blev positivt overrasket over prisen og er helt sikker på, at vi herhjemme skal have suppleret op af termostrømpebukser.

Kvalitet: MEGET GOD –. Tekst

Sømløs BH:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tekst

Holdbarhed: MEGET GOD – Tekst

Pris: MEGET GOD – Bh’en kommer i en 3-pak til 199 kr.

Kvalitet: MEGET GOD –. Tekst

Termosokker:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tekst

Holdbarhed: MEGET GOD – De virker til at holde rigtig godt. De er blevet vasket flere gange nu uden at blive ”nusset” og fyldet falder heller ikke sammen indeni strømpen, ligesom vi tidligere har oplevet ved andre mærker.

Pris: MEGET GOD – En 3-pak kan købes til 119 kr. Jeg siger det lige igen. 119 kr. for en pakke med tre. Amen altså. Det er da en fantastisk pris.

Kvalitet: MEGET GOD –. Tekst

Hyggesokker:

Nytteværdi: MEGET GOD – Herhjemme har vi alle dage brugt hyggesokker i de kolde måneder. De her er bare så dejlig bløde, varme og samtidig kan de fås i flere farver, så de passer til outfittet. Kæmpe fan!

Holdbarhed: MEGET GOD – Tekst

Pris: MEGET GOD – 99 kr. for en pakke med 5. For Søren da, det er en god pris.

Kvalitet: MEGET GOD – De virker til at være lavet i god kvalitet. Vi har tidligere på ganske kort tid slidt hul i hyggesokker herhjemme og synes let de kan have tendens til at få et forvasket look rimelig hurtigt. De her holder. Og når de trænger til udskiftning, så er prisen jo fantastisk, og alle kan være med.

Tennisstrømper:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tennissokkerne kan bruges til både hverdag og sport

Holdbarhed: MEGET GOD – Mange tennissokker bliver ofte hurtigt slidt. Indtil videre holder de her virkelig godt og ser stadig pæne ud i stoffet.

Pris: MEGET GOD – 79 kr. for en 4-pak tennissokker. Utrolig fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Strømperne er lavet i en god kvalitet, der bare holder.

Danni sport sokker:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis pigerne selv skulle vælge, gik de aldrig i andre strømper.

Holdbarhed: MEGET GOD – De strømper her er om nogen blevet ”tæsket igennem”. De er blevet udsat for næsten alt mulig slitage, og de holder bare stadig. Og de er pæne selv efter meget brug og efter at være vasket meget.

Pris: MEGET GOD – en 12-pakke koster 199 kr. Det svarer til 16 kr. pr. strømpe. Og det er bare en vanvittig god pris, hvis man ser på kvaliteten og holdbarheden. Wow wow wow.

Kvalitet: MEGET GOD – God kvalitet. Der er tænkt over så mange detaljer, komfort, udtryk og støtte i strømpen. Materialet er rigtig godt og de er dejlige behagelige at have på fødderne.

Svend undertrøje i bomuld:

Nytteværdi: MEGET GOD – Min mand har altid en undertrøje på under sine bluser/trøjer, så de bliver brugt flittigt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holder godt også efter mange gange vask.

Pris: MEGET GOD – en pakke med 6 undertrøjer koster 249 kr. Igen igen er det bare en god pris hos Basic Treasure. Virkelig value for money.

Kvalitet: MEGET GOD – God bomuldskvalitet.

Esben termoundertøj:

Nytteværdi: MEGET GOD – Sættet kan bruges til mange forskellige formål og både til hygge og aktivitet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det virker til at holde rigtig godt.

Pris: MEGET GOD – hele sættet koster totalt 225 kr. Jeg synes, det er en fantastisk pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top. Der er tænkt over fine detaljer som kontraststikninger i en flot blå farve, der er med til at give et stilfuldt look.

Sofus boxershorts:

Nytteværdi: MEGET GOD – Casper bruger dem hver dag.

Holdbarhed: MEGET GOD – Materialet er super godt og de holder bare.

Pris: MEGET GOD – 249 kr. for en pakke med 9 stk. Totalt value for money.

Kvalitet: MEGET GOD – De er lavet i 95% bomuld og 5% elastan, der gør dem behagelige at have på.

Adam arbejdsstrømper:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tekst

Holdbarhed: MEGET GOD – Tekst

Pris: MEGET GOD – Tekst

Kvalitet: MEGET GOD –. Tekst


 

Vores tester Malene har testet en række produkter fra Basic Treasure. 

Malene fortæller:

Jeg har testet forskellige produkter fra Basic Treasure, herunder termosokker, hyggestrømper, sportsstrømper, termostrømpebukser samt sømløs BH.

Fælles for de fleste strømper er, at jeg ikke var helt tilfreds med kvaliteten. Jeg oplevede, at mine fødder havde svært ved at ånde i både hyggestrømperne samt termosokkerne, og jeg vil derfor nok foretrække strømper i andet materiale, når jeg skal bruge nogle strømper, som er lidt tykkere end normale strømper. 

Umiddelbart virker termostrømpebukserne til at være bedre, og godt varme på koldere dage. Man skal dog være opmærksom på, at de er tykke og dermed ikke ”see-through” som tyndere strømpebukser, og de giver derfor et noget andet look, end hvis man brugte alm. tynde strømpebukser.

 

Jeg synes, at sportsstrømperne virker til at være noget bedre kvalitet. Jeg oplever ikke på samme måde som med de andre strømper, at mine fødder ikke kan ånde, og jeg har derfor også haft brugt sportsstrømperne til dagligdagsbrug. 

Jeg synes dog lige, det kræver et par forsøg at få sportsstrømperne til at sidde behageligt på min fod grundet syningen ved tæerne, men det er nok bare min fod, der er lidt underlig.

Den sømløse BH er dejlig blød i stoffet, men er lidt stor i størrelsen i elastikken, og jeg anbefaler derfor, at man tager den mindste størrelse, hvis man ligger mellem to størrelser. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – ideen om hyggestrømper og termostrømper er god, men synes det skal være af bedre kvalitet, så jeg ville bruge dem oftere.

Kvalitet: MINDRE GOD – jeg har desværre generelt ikke været helt tilfreds med produkternes kvalitet.

Pris: MIDDEL – jeg er ikke helt glad for kvaliteten af produkterne, men de er dog også billige, så til prisen er det fint.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Vinter og Bloom fra Amvina