TEST af Miiego – Moove 45 Pro – Testfamilien
TEST af Julekalendere fra Pixum.dk

TEST af Miiego – Moove 45 Pro

Flere af vores testere har den seneste måned testet Moove 45 Pro fra Miiego. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Kristina har testet MOOVE 45 over-ear høretelefoner fra danske MIIEGO.
Kristina fortæller:
Jeg har sådan glædet mig til denne, for jeg synes virkelig, det er svært at skulle vælge nye høretelefoner.
Lidt fakta:
  • Hurtigopladning
  • Op til 70 timers batteritid
  • Indbygget mikrofon
  • Kan roteres og foldes helt sammen
  • Tåler let regn
Jeg lægger med det samme mærke til, at de føles ret lette. Også når jeg får dem på kan jeg mærke, at det her er et par høretelefoner, som jeg vil lægge minimalt mærke til, når jeg har dem på. Ørepuderne er virkelig komfortable, hovedbøjlen er nem at justere og så sidder de bare virkelig godt på ørerne.
Jeg vil med det samme koble høretelefonerne til min telefon via Bluetooth, og her bliver jeg virkelig imponeret over, hvor nemt det er at koble de to allerede første gang.
Lyden i høretelefonerne er rigtig god – den er klar og lukker af for ret meget udenoms-støj, uden at det kommer til at føles som om, man går i en boble. Personligt bryder jeg mig ikke om at være skåret helt bæk fra omverdenen, hvis jeg går med dem udenfor, så det fungerer rigtig godt for mig.
Designet er klassisk og lækkert. Udseendet er ret neutralt, og den smarte funktion til at folde det sammen, gør det rigtig nemt for mig at have høretelefonerne med i min taske.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – jeg synes simpelthen bare, at trådløse høretelefoner er geniale. Det gør dem meget lettere anvendelige end dem med ledning.
Holdbarhed: GOD – batteritiden holder rigtig godt. Høretelefonerne holder også fint til at blive foldet ud og sammen igen.
Pris: MEGET GOD – 899,- mener jeg faktisk er en ret skarp pris på høretelefoner af denne kvalitet. Jeg synes helt sikkert, at man får værdi for pengene.
Kvalitet: GOD – lyden er god, batteritiden er god, og de er nemme at anvende og have med på farten.

Nadja fortæller:

Jeg har endelig fundet et par høretelefoner, som har alle de egenskaber, som jeg har brug for i en aktiv hverdag.

Jeg bruger høretelefoner flere timer om dagen, både i træningscenteret, på arbejdet og på daglige gåture med min hund. Det betyder også, at der er nogle egenskaber, som er vigtige for mig, når jeg skal have nye høretelefoner. Miiego har overrasket på den bedste måde med de her nye MOOVE 45 PRO.

Jeg bruger en del timer på gåture, fordi jeg simpelthen bor i det skønneste naturområde, og fordi det giver mig en masse positivt at bevæge min krop. Jeg har ofte mine Miiego høretelefoner med på tur, hvor jeg lytter til poscast og lydbog. De kan tåle let regn og sved, så jeg skal ikke bekymre mig over en lille regnbyge, men blot lytte videre til det, jeg er i gang med. De kan foldes sammen, så de ikke fylder så meget, hvis jeg skal have dem med på tur uden at have dem på hovedet under hele turen. 

I træningscenteret bruger jeg dem til løb på løbebåndet og til styrketræning. De fungerer til begge dele, fordi de er lavet i et letvægtsmateriale, som gør, at de ikke er for tunge at have på til en løbetur. Deres aktive støjreduktion gør, at jeg kan fokusere og lukke mig fuldstændig ind i min egen træning uden større notits af menneskerne omkring mig. 

Alt i alt kan jeg bare kun give dem mine bedste anbefalinger. Jeg synes lyden er fantastisk, og jeg kan tage et telefonopkald på farten uden, at personen i den anden ende kan høre, hvad der foregår i mine omgivelser, hvilket blandt andet er nyttigt i offentlig transport. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG
.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – Giver de bedste forudsætninger for koncentration 

Holdbarhed: Meget god – Jeg elsker den lange batterilevetid, så jeg ikke skal tænke over at få ladet op 

Pris: Virkelig god – Tænk at det kan lade sig gøre at få sådan et stilrent lækkert produkt til en så god pris. 

Kvalitet: Meget god – Virkelig god lydkvalitet, materialet er lækkert – perfekt pasform.

 


Vores tester Heidi har testet over-ear headphones MOOVE 45 fra Miiego.

Heidi fortæller:

Jeg har fået lov at teste en nyhed fra Miiego – disse super bløde over-ear headphones.

Jeg er brillebruger og er meget overrasket over, hvor nænsomt de sidder over ørene uden at trykke, så brillestangen bliver trykket mod hovedet. De har nogle ultra bøde ørepuder, som sidder meget behageligt og slutter godt rundt om øret. En virkelig god ting er, at de kun vejer 235 gram.

Det tager ingen tid at oplade dem, og når de er fuldt opladt, har de en batteritid på helt op til 70 timer, så der er rig mulighed for mange playlister. Eller en hurtig opladning på ca. 10 min, har man en brugbar tid på ca. 3-4 timer. Har en trådløs rækkevidde på op til 5 meter. 

Kan connectes med 2 enheder. Oplades med det medfølgende USB C kabel. 

Jeg har brugt dem meget på lange gåture, hvor min playliste har strømmet ud med højkvalitets lyd, og der er også mulighed for at slå ekstra bass boost til med et enkelt tryk. Jeg hører mange lydbøger, og også her har de været på. Jeg må sige, at de har en super god lytte lyd og perfekt til at lukke al generende støj ude, så det kun er den rene og klare lyd man hører. Dette kan også have sin fordel, hvis man er sensitiv over for lyde ude fra.

De er meget fleksible og kan foldes helt sammen, så de ikke flyder ret meget og er nemme at have med i tasken. Ørekopperne er drejbare, hovedbøjlen er justerbar og har en blød indsats mod hovedet, hvilket kan være en stor fordel, hvis man er lidt sensitiv i hovedbunden.

De har en trådløs rækkevidde op til 15 m, tåler sved og let regn. Den lette regn er blev testet på en gåtur, og de virker stadig optimalt, selv ikke ørepuderne tog mod regnen. 

De har et fint stilrent design og virker på ingen både stor selv om man evt. har et lille hoved. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen. 

Nytteværdi: MEGET GOD –Kan bruges både ud og inde og til fitness. Nem at have med i tasken, fylder ikke meget. Perfekt lyd.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Fin kvalitet og gode materialer. 

Pris: GOD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Julekalendere fra Pixum.dk